|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
|
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 09:39
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by pea
Gyakorlatilag az eddig sem vonzó elf faj számomra meghalt (azaz hullává válik), ha marad a 20%.
|
Számodra lehet
Nekem még nem lett semmiféle hátrányom abból, hogy az előzetesen számolt 30% helyett a gyakorlatban csak 20%, eddig is úgy voltam vele, hogy egy edzettebb hadis szövetség azért be tudna jutni hozzám, és ez ezután sem fog változni. Annyi, hogy azért nem lenne könnyű dolguk, de olyan, hogy BIZTOSAN fogjak mindenkit, nincs.
Tehát maradok az elfnél, bármi is lesz ennek a vitának a vége. Csak annyi a fontos számomra, hogy a súgóban leírtak és a valóság legyen szinkronban. Legyen akár csak 20%, de tudjam, hogy mennyi az annyi, és tudjam, mivel számolhatok.
|

04-25-2007, 09:41
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Számodra lehet
Nekem még nem lett semmiféle hátrányom abból, hogy az előzetesen számolt 30% helyett a gyakorlatban csak 20%, eddig is úgy voltam vele, hogy egy edzettebb hadis szövetség azért be tudna jutni hozzám, és ez ezután sem fog változni. Annyi, hogy azért nem lenne könnyű dolguk, de olyan, hogy BIZTOSAN fogjak mindenkit, nincs.
.
|
Akkor gondolj bele abba, hogy mondjuk emiatt veszitesz 2000 hektart, ugy, hogy mar nem tudsz fedezni se....  (10%)

04-25-2007, 09:47
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Akkor gondolj bele abba, hogy mondjuk emiatt veszitesz 2000 hektart, ugy, hogy mar nem tudsz fedezni se....  (10%)
|
Akkor -400-ban lennék
Komolyabban: még így is a legvédettebb faj maradna az elf, szóval ha békés játékot akarok, ugyanúgy vele mennék tovább, max. egy kicsit átalakítanám az országomat, és 1-2%-kal több barakkot meg tornyot húznék fel.
|

04-25-2007, 10:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Maradjon 20% és a súgó legyen javítva.
Alsóbb szinteken mindegy is lenne mert úgyis átütik mind2 verzóban, de 1/A-ban orkon kívül más esélytelen átütni!!!
1-2 klántársamnak már 88-90% barakkja volt 5-6% házzal és 5-6% templommal mire elegendő volt a seregnagysága, hogy beférjen az elfhez.
Igaz, H5-el lett számolva, ami nem tudom 20 vagy 30%-al számol-e, de ha 20-al és tovább növeljük esélytelen a beütés. Ha 30-al és "túlszámoltam" emiatt akkor elegendő lenne a kb. 80-82% barakkos ork tudós.
Szóval én elhiszem hogy nem tud fedezni + ilyesmi... de akkor se kellene hagyni hogy 1 fajt ne lehessen beverni vagy max ilyen extrém orival, amit azt gondolom túl sok klán nem tud fent tartani sokáig...
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

04-25-2007, 10:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Továbbra sem értem hogy miért akar vki egy "békés" fajjal top1 lenni...
Nem kötelező az elffel 10% főlé menni lehet anélkül is szintetlépni vagy lefordulni.
Sokan hozzák érvnek hogy a sokat gép előtt űlni nem tudók faja, aki nem ül sokat gép előtt nem támad csak felfedez az ne akarjon top10% fölé menni ilyen taktikával, szerintem ez teljesen jól van így...
|

04-25-2007, 10:35
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hihetetlen, hogy tovabb akarjak egyesek erositeni az elfet. Minden marad, ahogy eddig volt, marad a 20%.
Ha adunk még 10%-ot az elfnek, klanban pl. eselytelen lesz megutni.
A legtobb ember meg volt eddig is a 20%-al, annak ellenere, hogy 30%-nak tudta.
|

04-25-2007, 10:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Hihetetlen, hogy tovabb akarjak egyesek erositeni az elfet. Minden marad, ahogy eddig volt, marad a 20%.
|
Neked és a többi elf gyűlölőnek eddig sem okozott gondot akkora sereget összeállítani, ami átviszi a 30%-ot. Akkor most miért lenne baj ez?
Esetleg ti eddig is tudtátok, hogy az a 30 valójában csak 20?
|

04-25-2007, 10:51
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ezzel nem értek egyet.
Egy ismerős elf klán nemrég bevert egy olyan klánt, amiben van több mint 50% területarányu szintén elf.
Ja hogy elő kellett vagy 3-4 napot készülni rá, felmérni a célpontot, átépülni, morált rendbetenni, esetleg figyelni a teljest :-) és kockáztatni az persze igaz.
|

04-25-2007, 11:08
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Én tiszteletben tartom a játéktudásbeli fölényedet, de ne felejtsünk el pár dolgot:
Azt mondod, hogy ha adunk +10%-ot... Nem adunk. Jár.
Mert ha meg akarsz ütni egy elfet, Te is 30% védelemmel számolsz! Tehát a támadó szempontjából "mindegy" hogy 20%, vagy 30%!
Mert nyilván ha 30%-nak tudod, akkor úgy köldesz sereget, hogy beverd!
Itt meg szegény elf rászív, mert ő meg nem elég, hogy 30%-al is elvesztené a csatát, pláne elveszti a 20%-al...
Ha Te veszel egy csomag túrórudit, amire rá van írva, hgyo "10 darab" és a csomagot otthon kibontod, és csak 8 darab van benne... TUTI nem az lesz az első gondolatod, hogy "Semmi gond, lemegyek, és veszek még 2 darabot a kimértből, hogy meg legyen a 10, amit meg akarok enni...."
Mert akik az elf ellen szavaznak, azok PONT így gondolják. Ez pedig abnormális...
És bocsánat, hogy védem az elfeket, látom nem leszek ezzel az álláspontommal népszerű, mondom, én sem vagyok elfhű. Úgyhogy le lehet hurrogni, hogy mit védem, 20%-al is beton... De akkor is mellettük állok, hiszen NEM fogom nehezebben beütni őket!
Mert eddig is úgy küldtem a seregeket, hogy 30%-al számoltam!
És gondolom ezzel a profibb, tapasztaltabb játékosok is így vannak!
Tisztelettel:
Pax Hungaricum
|

04-25-2007, 10:37
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Jajjaj... attól még,h valaki a junior member kiirattal próbál itt érvényt szerezni, még nem biztos,h "rossz" gyerek. Lehet valaki gyors reagálású az IQ tényező különbségnek köszönhetően... plussz attól még olvashatott vendégként külső fórumot és lehet,h nem tetszett neki a stílus, ami itt megy, de most bereggelt, mert csak nem hagyhatja annyiban,h az általa kedvelt fajt húzzák le.
Amúgy nekem azis furcsa,h most félig arról is szavazunk,h az ork legyen az a faj, h bárhova beüthessen.
Az nem kifogás,h minden 20% az elf-nél... de mondjuk legyen... akkor a veszteség is 20%-ra módosuljon már, ha a védelem is 20%.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|