|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-08-2007, 11:18
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Esetleg katmorál csökkentés? De vhogy ugy kéne h minél kisebb a katmorálod annál kevésbé csökken.
|
szerintem ne húzkodja már az mf hadim katmorálját egy toli 3-4 körről hogy aztán a szövije beüssön...
|

04-08-2007, 11:25
|
 |
Member
|
|
|
|
nem támogatom...
egy tolis pont ugyanannyit tud ártani egy varisnak, mint vissza..
ha a varis leszedi a tolikat, vagy leszedi a készültséget, ugyanúgy lemegy az ő készültsége is...tehát nem értem a problémát.
és a vari gyilkolás nagyon is hatékony.
a kollektív új toliakciót, ami "nem csak a varisok ellen irányul", megint nem tartom jó ötletnek, egy másik topicban így is gyengíteni akarják a tolvajokat...tehát a kettő üti egymást.
Last edited by Zsáni; 04-08-2007 at 11:28..
|

04-08-2007, 11:38
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
nem támogatom...
egy tolis pont ugyanannyit tud ártani egy varisnak, mint vissza..
ha a varis leszedi a tolikat, vagy leszedi a készültséget, ugyanúgy lemegy az ő készültsége is...tehát nem értem a problémát.
és a vari gyilkolás nagyon is hatékony.
a kollektív új toliakciót, ami "nem csak a varisok ellen irányul", megint nem tartom jó ötletnek, egy másik topicban így is gyengíteni akarják a tolvajokat...tehát a kettő üti egymást.
|
Azért ne túlozzunk, óriás kap 80% védelmet sziesztából a varigyilokra de egy toli nem kap semmit a mérgezésre. Ráadásul a készültséget is lent tudja tartani egy vari amit egy toli nem tud.
Persze bosszantó ha akciózik egy toli de sztem az is az ha beverik a tolit földre.
|

04-08-2007, 13:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Azért ne túlozzunk, óriás kap 80% védelmet sziesztából a varigyilokra de egy toli nem kap semmit a mérgezésre. Ráadásul a készültséget is lent tudja tartani egy vari amit egy toli nem tud.
Persze bosszantó ha akciózik egy toli de sztem az is az ha beverik a tolit földre.
|
Most a varikkal van problémád vagy az óriásokkal, nem kell egy faj miatt új akciót, mert úgyanúgy kapna a szieszta miatt az óriás az ellen is 50% védelmet... ha úgy akarsz tolizni hogy ne verjenek be földre, akkor csinálj elfet...

04-08-2007, 18:43
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
|
az ember toli meg tükrözi a varikat. a faji varázslatokat ne keverjük már bele.
meg apró különbség, h ha leszeded a varikészülit, a saját védővariját sem tudja felrakni.
oké, lehessen varázsló-készültséget csökkenteni, de akkor legyen olyan toliakció pl: "őrködés" amit ha nem teszel fel, akkor 20%-al kevesebb a tolvajvédelmed. meg olyan, pl: "hadsereg szórakoztatása" amit ha nem teszel fel x körönte, akkor kevesebb a védelmed 20%-al, és a többit találjátok ki...
Persze elvetemült ötletek (nem is gondoltam komolyan), csak érzékeltetni akarom a különbséget a varázsló-készültség és a tolvaj-készültség között.
jó ez így ahogy most van.
|

04-08-2007, 20:02
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
az ember toli meg tükrözi a varikat. a faji varázslatokat ne keverjük már bele.
meg apró különbség, h ha leszeded a varikészülit, a saját védővariját sem tudja felrakni.
oké, lehessen varázsló-készültséget csökkenteni, de akkor legyen olyan toliakció pl: "őrködés" amit ha nem teszel fel, akkor 20%-al kevesebb a tolvajvédelmed. meg olyan, pl: "hadsereg szórakoztatása" amit ha nem teszel fel x körönte, akkor kevesebb a védelmed 20%-al, és a többit találjátok ki...
Persze elvetemült ötletek (nem is gondoltam komolyan), csak érzékeltetni akarom a különbséget a varázsló-készültség és a tolvaj-készültség között.
jó ez így ahogy most van.
|
Ezt most miért nekem mondod? Láttad vhol h azt mondtam volna h ez sztem jó 5let?
|

04-10-2007, 03:18
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Ezt most miért nekem mondod? Láttad vhol h azt mondtam volna h ez sztem jó 5let?
|
csak az tűnt fel, h valaki belekeveri már a sziesztát is.
|

04-08-2007, 12:18
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
|
A varis simán megteheti, hogy fenntarja a vihart, és lenn a toli készültséget egyszerre. Legalábbis én így tapasztaltam.
|

04-08-2007, 12:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
A varis simán megteheti, hogy fenntarja a vihart, és lenn a toli készültséget egyszerre. Legalábbis én így tapasztaltam.
|
és a varisnak is lent marad a készije, probléma megoldva 
|

04-08-2007, 14:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
és a varisnak is lent marad a készije, probléma megoldva 
|
erről beszélek 
köszi 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|