|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: A "magadra" varázslatok szövetségre való kiterjeszése:
|
Jó ötlet
|

|
27 |
54.00% |
Nem tettszik
|

|
23 |
46.00% |

02-25-2006, 10:10
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Ha a szövetségesnek tolvaja van, akkor lopni se lehessen, ha valakinek van sok íjásza, akkor senkit ne lehessen átütni..............
Felejtős.
|

02-26-2006, 02:00
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha a szövetségesnek tolvaja van, akkor lopni se lehessen, ha valakinek van sok íjásza, akkor senkit ne lehessen átütni..............
Felejtős.
|
Nono, azért már ez most is így van a tolvaj ügyben(ellenfél szempontjából), mert:
ha szövetségesed nyit kaput valakire akkor a társad az egész szövitől tud lopni de a társadon keresztül te csak arra akire a kapu nyitva van...
Azaz, ha a tolvaj beállítottságú(4000tolvaj) nyit térkaput az ellen szövitagra(1000tolvaj) és nekem van 2000 tolvajom, akkor én is tudom az ellen szövitagját lopni anélkül, hogy térkaput kellene nyitnom rá(még készültésget sem kell pazarolnom) és engem se tudnak lopni, mert a tolvaj nyitotta a térkaput és rajta keresztül nem tudnak engem lopni. (Tegyük fel van ilyen eset)
Azaz ha vki. tolvaj az tud a társainak segíteni abban,hogy bevédi őket tolvajlásban(nem jut rajta keresztül az ellen tolvaja). Tehát a tolvaj így tud segíteni a szövitagjainak, miközbe a varázsló nem tud ilyen jellegű szövetséges segítséget adni.
|

02-26-2006, 19:00
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sakkmester
Azaz, ha a tolvaj beállítottságú(4000tolvaj) nyit térkaput az ellen szövitagra(1000tolvaj) és nekem van 2000 tolvajom, akkor én is tudom az ellen szövitagját lopni anélkül, hogy térkaput kellene nyitnom rá(még készültésget sem kell pazarolnom) és engem se tudnak lopni, mert a tolvaj nyitotta a térkaput és rajta keresztül nem tudnak engem lopni. (Tegyük fel van ilyen eset)
Azaz ha vki. tolvaj az tud a társainak segíteni abban,hogy bevédi őket tolvajlásban(nem jut rajta keresztül az ellen tolvaja). Tehát a tolvaj így tud segíteni a szövitagjainak, miközbe a varázsló nem tud ilyen jellegű szövetséges segítséget adni.
|
Ez nem így van.
|

02-26-2006, 19:17
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Na ez érdekes téma.
De szerintem ahgy Ati mondaná felejtős.
Varis ország csináljon gömböket, krónikát, és ennyi. Miért kellene, hogy a szövitársaira is ő pakolja fel a varázslatokat?
A hadis meg be se kell, hogy nézzen az országára, mert majd a varis felteszi neki a varázslatokat?
Ennek az lenne a vége, hogy a hadiknak még töb kedvezményt adnánk, hisz azt mondják, hogy max annyi varit fognak tartani, amiből a fajit felküzdik, a többit meg majd a varis felpakolja... Na jó mondjuk 3 hadra nem fog tudni annyi varázslatot feltenni.
Ott a helytartó, az felteszi a varázslatod, de ne már, hogy a varis tegye fel.
Ez a vélemény a sajátom, de hozzátenném, hogy varis vagyok a legtöbbet.
|

02-26-2006, 20:18
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nem így van.
|
Tehát ha én mint tolvaj nyitok egy kaput mondjuk egy oriásra, amin keresztül én tudom lopni őt is és szövieit, a társaim tudják lopni csak azt akire a kaput nyitottam. Az ellen vagy szöviei tudnak lopni a csapatársaimtól az én kapumon keresztül?
|

02-26-2006, 20:21
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Tehát ha én mint tolvaj nyitok egy kaput mondjuk egy oriásra, amin keresztül én tudom lopni őt is és szövieit, a társaim tudják lopni csak azt akire a kaput nyitottam. Az ellen vagy szöviei tudnak lopni a csapatársaimtól az én kapumon keresztül?
|
az ellen szövijei tőled tudnak lopni. az ellen tőled, és a szövijeidtől.
|

02-26-2006, 20:43
|
Guest
|
|
|
|
Ahha, csak akkor nem értettem Ati mondását. Mert én pont ezt mondtam(lehet kacifántosan kifejezve), hogy a tolvaj ily modon támogatja a szövijeit, hogy a szövijei is tudjanak lopni akire a tolvaj nyitott. Viszont a varázsló csak gömböl stb...de az egyéni, azt maga csinálja, miközbe én mint tolvaj segítek abban, hogy saját szövimnek ne kelljen kaput nyitnia, nehogy megtámadják az ellen szövi tolvaja.
Mert az ügye a vazsi gömböl stb..az egyéni ahogy mondtam, ugyanúgy egyéni a tolvajnál az éplista stb...de a tolvaj +-ad a szövinek, hogy az ő kapuján keresztül lehessen lopni. Ezért tartanám jó ötletnek, hogy varázsolni lehessen a szövire is a hagyományos vazsikat.
|

02-26-2006, 20:39
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ebben az esetben ha én lennék az a bizonyos óriás felfednélek, és máris szerezne a mi tolink is szövilistát...
|

02-26-2006, 21:04
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
Ebben az esetben ha én lennék az a bizonyos óriás felfednélek, és máris szerezne a mi tolink is szövilistát...
|
Persze, ha sikerül áttörnie 
|

02-27-2006, 08:50
|
Banned
|
|
|
|
ha mondjuk ,csak annyi megy le a készültségből, mintha csak saját magára teszi fel, akkor lenne értelme. egyébként várni kell 6 kört ha gömbözni akar.
vagy ha teszem azt csata közbe kell feltenni a varázslatokat, az sem tul nyerő dolog, ha ez miatt nem tudod az ártokat nyomatni,.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|