|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-31-2007, 14:13
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Survivor
Azért ez elég cinikus hozzászólás volt nemde? Nem azt kértem, hogy tegyen helyettem piacra dolgokat (amit már úgyis megtesz a VIP-eknél), hanem hogy segítsen abban, hogy ne csináljak nyilvánvaló ökörséget. 
|
jó tegyük fel bekerül. visszajön a piacról az árúd mondjuk visszajön 10k agyag ami előtte 2k-ért volt kint a piacon a Helytartónál be van állítva hogy tegye ki annyiért amennyi éppen a jelenlegi ára a piacon tegyük fel neked be van állítva hogy 2k és -50 k között rakja ki mondjuk valaki éppen utal a piacon 50k-ért agyagot és a helytartód annyiért teszi ki a piacra de mire kiér az agyag mondjuk megint csak 1,5k-2k között lesz akkor nem ugyanott vagy ???? ha felkelsz lehet hogy csak 5k-ért rakod ki amit nem lop el a rablóband
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

03-31-2007, 14:16
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
jó tegyük fel bekerül. visszajön a piacról az árúd mondjuk visszajön 10k agyag ami előtte 2k-ért volt kint a piacon a Helytartónál be van állítva hogy tegye ki annyiért amennyi éppen a jelenlegi ára a piacon tegyük fel neked be van állítva hogy 2k és -50 k között rakja ki mondjuk valaki éppen utal a piacon 50k-ért agyagot és a helytartód annyiért teszi ki a piacra de mire kiér az agyag mondjuk megint csak 1,5k-2k között lesz akkor nem ugyanott vagy ???? ha felkelsz lehet hogy csak 5k-ért rakod ki amit nem lop el a rablóband
|
Valamiért úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett.
Én nem azt mondtam, hogy a helytartó tegyen ki bármit helyettem.
Én azt írtam, hogy amikor beírom, hogy mennyiért akarom kitenni (a piacon írom be, amikor eladom az árut), akkor nézzen rá, hogy van-e a helytartónál beállítva biztonsági korlátozás, hogy ne tehessek ki mondjuk 2.000 arany/db ár felett gabonát, mert a program figyelmeztessen, hogy erre vonatkozóan álltottam be korlátozást.
Miért beszéltek arról, hogy mit rakjon ki a helytartó és mikor kell ehhez felkelni?
|

03-31-2007, 14:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Survivor
... Én nem azt mondtam, hogy a helytartó tegyen ki bármit helyettem.  ...
|
és egyik reggel arra ébredsz, hogy emailt és jelszót váltott, és kitett Téged is...
én inkább kelek hajnalban 
|

03-31-2007, 14:27
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
és egyik reggel arra ébredsz, hogy emailt és jelszót váltott, és kitett Téged is...
én inkább kelek hajnalban 
|
Én szeretem, ha van egy okos helytartóm. Szeretem a helytartókat. Főleg a szilikonpántosokat 
|

03-31-2007, 17:42
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Én nem támogatom az ötletet.
Nekem köszönöm, nagyon tetszik, ha valaki elírja, és netán egy picit olcsóbb a nyersi. 
Tessék nem hibázni. Ennek a játéknak része, hogy ha hibázol, akkor bukj, és fizess a hibádért.
Szerintem. 
|

03-31-2007, 18:22
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Váhááá... te hány ilyen témát indítottál ma?
Szerintem a helytartó elég nagy előnyt jelent már most, nem kell ezt mindenfélével továbbfokozni.
Hozzáteszem... puskáztam már el piacon sok-sok pénzt, de ha figyelsz egy kicsit (Nem úgy mint én tettem.), akkor nem hiszem, hogy problémád lenne. 
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

03-31-2007, 19:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Ja tényleg jó lenne nem elgépelni dolgokat, de eddig én ezzel csak jól jártam nem egyszer vettem 50-100k feletti teki mennyiséget 180 aranyért és nem is jött rosszul, ugyhogy jó ez így ahogy van sztem 
A Száműzött visszatér! (#708833)
Last edited by Fefe013; 03-31-2007 at 19:12..
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|