|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-16-2007, 19:25
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Na szóval, piacolni, meg védővarikat feltenni lehet. Azzal "csak" azt kockáztatod, hogy télleg ellopják az oridat, esetleg olyasmit tesznek a nevedben, ami anrchos következményt von maga után  Ellenséges akcióktól őrizkedni kell, és ez esetben pl a gömbözés is ellenséges akciónak minősül.
|

03-18-2007, 21:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Na szóval, piacolni, meg védővarikat feltenni lehet. Azzal "csak" azt kockáztatod, hogy télleg ellopják az oridat, esetleg olyasmit tesznek a nevedben, ami anrchos következményt von maga után  Ellenséges akcióktól őrizkedni kell, és ez esetben pl a gömbözés is ellenséges akciónak minősül.
|
ezzel azt akarod igazolni, hogy teljesen legális, ha látom, hogy csattog valaki a szövim felé...én fogom a cókmókom átcuccolok hozzá lecserélem a pacikat íjakra? hiszen csak piacoztam ...
hát nem tudom, nekem erős kétségeim vannak
|

03-18-2007, 21:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
valahogy nekem is 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

03-18-2007, 21:36
|
Member
|
|
|
|
Mint ahogy sokan másoknak is, folyt is erről bősz vita már nem egyszer, de maradt ez a képlékeny határ a szabad és a nem szabad között.
|

03-18-2007, 21:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
én ugytudtam h semien szin alatt nem szabad  de nah jó papnő holtig tanul 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

03-18-2007, 22:28
|
Member
|
|
|
|
Jó lenne tudni Ati mit mond erre
|

03-20-2007, 09:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
én ahogy olvasgattam a témában az van megengedve,hogy ha a szövikkel összeülünk mondjuk havonta egyszer akkor ott mindenki benézhet piacozni+fórumozni az orijába!!na most ha te kiadod a szövidnek a jelszót és ő bármikor piacozik esetleg bevéd ha te nem vagy otthon,akkor szerintem gyűlik szépen a hibapont,ha pedig eléritek a határértéket akkor anarch! 
|

03-20-2007, 21:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
Én is úgy tudom, hogy ilyet lehet. Úgy emlékszem, ezt Ati avval szokta kiegészíteni, hogy ha más gyanús körülmény is felmerül, akkor anarch.
|

03-23-2007, 15:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Én is úgy tudom, hogy ilyet lehet. Úgy emlékszem, ezt Ati avval szokta kiegészíteni, hogy ha más gyanús körülmény is felmerül, akkor anarch.
|
Igen. Szal csak a gyanús körülményekre kell odafigyelni 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|