|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

03-09-2007, 18:47
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Miért baj az neked, hogy a rövid játékban ugyanúgy lenne használható, viszont normál játékban is játszhatóvá válna ez a két egység?
|
Mert nem tartom jó iránynak, hogy játszhatóvá tegyünk valamit olyan áron, hogy egy másik dolog meg játszhatatlanná válik közben.
|

03-09-2007, 19:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Mert nem tartom jó iránynak, hogy játszhatóvá tegyünk valamit olyan áron, hogy egy másik dolog meg játszhatatlanná válik közben.
|
Ebben igazad van, de szerintem nem ezt érnénk el.
Sokan fognak elitet tartani, ahhoz barakk kell, ha ott a barakk, akkor könynen előfordul, hogy paci-elit-íj felállásra vált az ember. Ezután is szükség lesz pacira.
Legalábbis én ezt várom, mert a dupla veszteség, és az hogy kétszer annyi egység kell, meg több kaja, esetleg több ház elég fontos ellenérvek a támadóhoz. Egy mészár után kétszer annyi katonát pótolni, azért meggondolandó.
De persze ez csak feltételezés, kéne valahogy tesztelni.
|

03-09-2007, 19:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Ebben igazad van, de szerintem nem ezt érnénk el.
Sokan fognak elitet tartani, ahhoz barakk kell, ha ott a barakk, akkor könynen előfordul, hogy paci-elit-íj felállásra vált az ember. Ezután is szükség lesz pacira.
Legalábbis én ezt várom, mert a dupla veszteség, és az hogy kétszer annyi egység kell, meg több kaja, esetleg több ház elég fontos ellenérvek a támadóhoz. Egy mészár után kétszer annyi katonát pótolni, azért meggondolandó.
De persze ez csak feltételezés, kéne valahogy tesztelni.
|
Akinek a támadóit lemészárolják, az meg is érdemli amiért nem ment szembe.
Amúgy meg tévedsz, én belegondoltam a felvetett ötletekbe, de nagyon rossznak tartom őket.
|

03-09-2007, 19:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Akinek a támadóit lemészárolják, az meg is érdemli amiért nem ment szembe.
Amúgy meg tévedsz, én belegondoltam a felvetett ötletekbe, de nagyon rossznak tartom őket.
|
Szerinted minden szövi távolozik minden körben? Szerintem nem.
Ha igazad van, akkor hamarosan én is rá fogok jönni, hogy ez nagyon nem jó. 
|

03-09-2007, 19:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Szerinted minden szövi távolozik minden körben? Szerintem nem.
Ha igazad van, akkor hamarosan én is rá fogok jönni, hogy ez nagyon nem jó. 
|
Nem minden körben, de lefedik a nap nagy részét.
Az egységek tekintetében pedig Synkellel értek egyet. Úgy nincs értelme egy egységet felhozni, ha közben új épület is kell, és egy másik egységet meg a helyére teszel. Már az elején leírtam, hogy a mostani katonák viszonylag jól lefedik a támadó-védő palettát szvsz.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

03-09-2007, 19:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Nem minden körben, de lefedik a nap nagy részét.
Az egységek tekintetében pedig Synkellel értek egyet. Úgy nincs értelme egy egységet felhozni, ha közben új épület is kell, és egy másik egységet meg a helyére teszel. Már az elején leírtam, hogy a mostani katonák viszonylag jól lefedik a támadó-védő palettát szvsz.
|
Jó, elfogadom, támadókat nem nagyon fognak mészárolni, de egy rengetéssel kétszer annyi megy el darabszámra, mint más katonából. A védőket emellett még mészárolnák is. Mivel nincs torony, azaz annyi felesleges épület, ezért egy vihar, betegség is nagyobb károkat okozhat. Ezt kellene megfizetni a kicsit nagyobb védő-támadóerőért. Emellett az egy vagy kétféle épület tartása is új stratégiákat hozna a játékba.
Egyébként mi a különbség aközött, hogy új épület vagy új egység?
Az meg elég nagy evidencia, hogy lefedik most is, mert vannak védő katonák és vannak támadók.
|

03-09-2007, 19:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Az meg elég nagy evidencia, hogy lefedik most is, mert vannak védő katonák és vannak támadók.
|
Persze, hogy evidencia, de most nagyjából egyensúlyban van az egységek védő, támadó értéke, ára, fegyverigénye és képzési ideje. Te úgy akarsz másik egyensúlyt találni, hogy rögtön bevezetnél egy új épületet, a támadó, védő fontosságát megnövelnéd, míg a lovakét és az íjakét lecsökkentenéd, ez az ami nem tetszik.
Azt akarjátok, hogy a védő, meg a támadó mindenképpen jobb legyen, ami nem lenne baj, de ez ilyenformán elég erőltetett.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|