Quote:
Originally Posted by Viz
Ez mind szép és jó, de attól hogy van egy vad szövid, akik mindenkin lazán átgázolnak, te korántsem leszel jó játékos, ezt nem tartom idevalónak.
Persze valószínűleg egy jó játékosnak a szövijei is jók, de attól még ő nem lesz jobb. Az hogy tud-e szöviben játszani vagy sem, az más kérdés, az is nagyon fontos képesség:P
|
ha van egy szövim, amelyik mindenkin lazán átgázol, akkor abban jó játékosok vannak, különben nem gázolnának át és főleg nem lazán mindenkin

de értem amit írsz, valóban egy része a dolognak a jó szövi, de szerintem a legfontosabb, simán nem megtanulható része. ( úgy értem a kiválasztás betanítás, kommunikáció, diplomácia stb ) éppen ezért szerintem a fő kiválasztó tulajdonsága a jó játékosnak. a többi könnyen megtanulható és kiülhető a gép előtt. ( na jó ez se teljesen igaz így , mert a tapasztalat , hogy mikor mit csinálj és jól az se olyan egyszerűen megtanulható )
szal szerintem 2 igazi ismérv van: tapasztalat alapján kritikus helyzetben jó döntés és a jó kapcsolat és szöviépítési , szervezési tulajdonság.