|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-13-2007, 19:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Sajtos barátom... Ha most beütnek és baromi termelő vagy, akkor is visszafedezel...
Tehát a 2 dolog nincs összefüggésben.
|
Árpi, mind a két esetben ellehetetlenül a felfedezés. Csak a csökkentéssel ez egy kicsit elodázódik.
Quote:
Originally Posted by Kisbér
De a Te soraidat olvasva elindult a fantáziám...
|
Ennek örülök. Pont azért irogatok.
|

02-13-2007, 19:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Az nagyon extrém gondolat lenne hogy ha inkább a célzott fedezés módosulna?
pl hekitöl függetlenül lehetne egy célzottan felfedezett bánya 1200katona + valamennyi pénz hogy ne kezdjen mindenki célzottan felfedezni az igy szerzett bánya terület x ezer körig nem lenne elbontható. Nem hiszem hogy a gnómok neki állnának nagyban felfedezni célzottan hogy majd hónapk esetleg egy fél év múlva elbonthassák a bányát.
Gyulaword (#79796)
|

02-13-2007, 19:45
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Az nagyon extrém gondolat lenne hogy ha inkább a célzott fedezés módosulna?
pl hekitöl függetlenül lehetne egy célzottan felfedezett bánya 1200katona + valamennyi pénz hogy ne kezdjen mindenki célzottan felfedezni az igy szerzett bánya terület x ezer körig nem lenne elbontható. Nem hiszem hogy a gnómok neki állnának nagyban felfedezni célzottan hogy majd hónapk esetleg egy fél év múlva elbonthassák a bányát.
|
nem, ez nem egy logikus megoldas.. ilyesmi biztos nem lesz bevezetve 
|

02-13-2007, 19:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csavo
|
Ezt úgy mondod mint ha Te lennél a góré :P
és lehet hogy nem logikus de egyszerü és szerintem hatásos
Gyulaword (#79796)
|

02-14-2007, 17:43
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Ezt úgy mondod mint ha Te lennél a góré :P
és lehet hogy nem logikus de egyszerü és szerintem hatásos
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mostmár Gyula is megjegyezte azt amit priviben írtam neked és úgy tűnt be is látod, hogy igaz. Ez nálad valami mánia, hogy kiírod ide, hogy mit fog gondolni valaki valamiről???
|
en kerek elnezest!!
de az vesse felem az elso kovet, aki szerint ilyesmi valaha is be lesz vezetve, h idezem: "x ezer körig nem lenne elbontható" egy epulet. legyen az banya vagy akarmi mas. ez 1 kicsit nagyon is extrem lenne. a sajat orszagod, azt csinalsz amit akarsz benne. vagy tevedek? ez olyan lenne mintha valaki azt mondana, hogy ne rendezd at a lakasodat 1 evig. 
|

02-14-2007, 17:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
en kerek elnezest!!
de az vesse felem az elso kovet, aki szerint ilyesmi valaha is be lesz vezetve, h idezem: "x ezer körig nem lenne elbontható" egy epulet. legyen az banya vagy akarmi mas. ez 1 kicsit nagyon is extrem lenne. a sajat orszagod, azt csinalsz amit akarsz benne. vagy tevedek? ez olyan lenne mintha valaki azt mondana, hogy ne rendezd at a lakasodat 1 evig. 
|
Nem csavo egyáltalán nem olyan. Egyébként meg nem kell elnézésd kérned, sejtettem hogy nem lesz túl népzserü a javaslatom, de a soha nem lesz bevezetve kijelentést hagyjuk meg Atinak
Egyébként szerintem nem oylan nagy ár az hogy néhány épületet nem lehet egy bizonyos ideig elbontani, valószinüleg egy hadi ori nem helyezkedne iylen felfedezésel ha nem tudná elbontani. A törpe meg ha alá bont is, szerintem a legutolsó esetben bont bányábol hisz nem tudja vissza épiteni.
Igy hogy bele gondolok, szerintem nem is extrém a javaslatom. 
Gyulaword (#79796)
|

02-13-2007, 22:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Mostmár Gyula is megjegyezte azt amit priviben írtam neked és úgy tűnt be is látod, hogy igaz. Ez nálad valami mánia, hogy kiírod ide, hogy mit fog gondolni valaki valamiről???
|

02-13-2007, 22:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Kisbért olvasgatva az a gyanum, hogy Észak Zoli visszatért Kisbér néven 
És az is, hogy inkább a saját ötletemet fogom támogatni az mindenkinek jó és átlátható tökmindegy csökken e a rátád vagy sem, van egy napi limit a klánnak és ezt elhasználja aki akarja...
|

02-14-2007, 08:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Kisbért olvasgatva az a gyanum, hogy Észak Zoli visszatért Kisbér néven 
És az is, hogy inkább a saját ötletemet fogom támogatni az mindenkinek jó és átlátható tökmindegy csökken e a rátád vagy sem, van egy napi limit a klánnak és ezt elhasználja aki akarja...
|
Jóvan, tegnap kicsit fáradt voltam... 
Ti akartátok csökkenteni a rátát, és Fegy a problémája volt a "leütnek, visszafedezem, ugyanott vagyok, mégis drágább a felfedezés"
Amúgy jó ez a ráta folyamatos csökkenése gondolat... Viszont nem venném bele, hogy a bányák miatt jobban csökken...
Inkább azt mondanám, hogy a ráta csökkenése plusz a bányák miatt az olcsóbb fedezés...
|

02-14-2007, 09:53
|
Member
|
|
|
|
Mi lenne, ha a foglalt területek száma nem mehetne a fellépési terület alá? (fellépéskor tudtommal nullázódik a számláló úgyis)
Így ha valaki pl 2400 hekin lép fel A-ba, akkor 4800 hekin 'csak' 50% lehetne a fedezési rátájának a maximuma.
Ezzel a közepes méretű fedező országok aránya nem szállhatna az egekbe, kezelhetőbb lenne az egész.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|