Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
igen, hisz ez csak kényelmi funkció 117 68.42%
nem, mert ez hatalmas előny 54 31.58%
Voters: 171. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-30-2007, 13:53
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Azért alapvetően nem hoz hátrányba. Viszont a piacos dolog az tényleg néha kellemetlen, ezért kell tudni hogy hogy állítsd be.
De szerintem igenis hátrány...
Ha mondjuk nem tudom éppen "pazarolni" a varik készülijét krónikára, mert másra kell, tegyük fel háború idején, akkor nem tudom mi a helyzet..és elmegyek támadni..én is meg szoktam várni, az eredményt, de hogy hazajöjjenek, már nem mindig...
És azért nem fogom minden este a ht-t leállítani, hogy ne képezzen katonát, mert én nem vagyok benne biztos, hogy egészséges-e az ori..már bocs, de ez is kicsit abszurd...nem?
Sponsored Links
Old 01-30-2007, 13:58
bpeet bpeet is offline
Junior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Mégis nem gondjátok, hogy egy idő után azt kellene mondani, hogy na, most már elég, ennél többet nem fejlesztünk a helytartóba?! Ennél többet ne akarjunk már?! Ennél nagyobb szakadékot ne rakjunk a VIP-es és nem VIP-es közé?!
értem, de ez miért rossz neked? aki nem VIP-es VÁLLALJA azt, h ha rengetnek elmennek a varik. Illetve inkább mérlegel. Nekem nem ér meg havi 500 Ft-ot, hogy ne menjenek el a seregeim. A VIP-es fizet 500Ft-ot és nem mennek el a seregei. Ezt már egy 15 éves össze tudja rakni zsebpénzből. 15 alatt meg papi biztos beszáll, ha megkérik. Így az 500 forint biztos nem olyan nagy vízválasztó.

Értem a gondolatmeneted, csak téged nem értelek. Ha a helytartónak 6Millió ki/be kapcsolója van, az neked miért fáj? Azért mert nehezebb megszerezned a gnóm tekijét? Ebben az esetben hagy érveljek a ti érvetekkel I.J. Mert ezen kívül mást nem hallottam. "Nem tudsz belépni amikor visszaér a sereged?"

Értem a gondot, de szerintem akik kevesebbet tudnak a hóddal foglalkozni, igenis örülnek az ilyen dolgoknak.

Nem attól jó játékos valaki, hogy csak azt használja ki, hogy a másik nincs a gép mellett. Mert ha jól látom sokan csak ezt védik nagyon.
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 14:23
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Az alapvetés továbbra is az, hogy fizetek valamiért, ami hátrányba hoz mindazokkal szemben akik nem fizetnek. Ez egy érdekes bukfenc, nem gondoljátok?
A hódítóban mindennek aminek előnye van van valamiféle hátránya is, én ezt látom. Miért a Ht lenne kivétel?

korábban elleneztem a javaslatot, most kb. közömbös vagyok.
Most berakjuk ezt az apró dolgot, ha tényleg olyan apró, hogy nem igazán számít, akkor minek van rá szükség, ha meg nagy változás, akkor már tényleg nem kéne. Itt a logikai bukfenc.
nem hiszem, hogy összevissza kéne változtatgatni toldozni-foltozni ezt azt, ami valakinek nem tetszik, vagy igazságtalannak érzi. Ettől csak még bonyolultabb lesz a játék.
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 14:34
bpeet bpeet is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Most berakjuk ezt az apró dolgot, ha tényleg olyan apró, hogy nem igazán számít, akkor minek van rá szükség, ha meg nagy változás, akkor már tényleg nem kéne. Itt a logikai bukfenc.
ebben van valami
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 15:18
Kisbér Kisbér is offline
Member

Wink

Quote:
Originally Posted by bpeet View Post
Értem a gondolatmeneted, csak téged nem értelek. Ha a helytartónak 6Millió ki/be kapcsolója van, az neked miért fáj? Azért mert nehezebb megszerezned a gnóm tekijét? Ebben az esetben hagy érveljek a ti érvetekkel I.J. Mert ezen kívül mást nem hallottam. "Nem tudsz belépni amikor visszaér a sereged?"
Miért fáj?!

Mert beállít 74 kapcsolót, otthagyja 2 hétre az országát, majd nyaralásból visszajőve is ott tündököl az országa, és veri a nyálát, hogy ő milyen jó játékos...
Ezzel szemben akinek nincs vip-je, az megcseszheti...

Próbált már valamelyikőtök VIP nélkül magyar A-ban komolyabban érvényesülni?! Lehetetlen, mert már így is hatalmas előnye van a helytartónak!

Én azt mondom, olyan irányba kellen fejleszteni a VIP-es előnyöket, ami kényelmi funcikó...
Mint pl a szövetségi listáknál a körtávolság!
Az egyik legjobb fejlesztés az elmúlt pár évben De tényleg! Azt mondom, már ezért megéri az sms-t
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 15:46
empty empty is offline
Junior Member

Sziasztok!

Alapból én sem támogatnám az ötletet, de ha már mégis, akkor csak úgy tudnám elképzelni, hogy a ht a betegség első köre után kapcsolja ki a képzést, tehát annyi lutri lenne a dologban, hogy ha egy nagyobb képzés egybeesik a betegség első körével, akkor kicsit szív az illető, de utána a ht észleli a gondot és leáll..Azt viszont nagyon ellenezném hogy a ht az első beteg kör előtt állítsa le a képzést, mielőtt a tünetek jelentkeznének.
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 15:49
Viz Viz is offline
Member

Csak megkérnék mindekit hogy ne offoljátok szét a témát, ha a VIPesekről akartok eszmefuttatást, vagy változást beeszközölni akkor ne ide.

Azt én is támogatom hogy a betegség első köre után észlelje csak a helytartó, emberi okokból:
te se észleled előtte, nehogymár a helytartó igen.
Ha egybeesik egy képzéssel, hát szívsz.
Reply With Quote
Old 01-30-2007, 15:52
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Csak megkérnék mindekit hogy ne offoljátok szét a témát, ha a VIPesekről akartok eszmefuttatást, vagy változást beeszközölni akkor ne ide.

Azt én is támogatom hogy a betegség első köre után észlelje csak a helytartó, emberi okokból:
te se észleled előtte, nehogymár a helytartó igen.
Ha egybeesik egy képzéssel, hát szívsz.
nem a vipesekről szól a dolog
hanem a helytartóról, és nem tudom mennyire nyilvánvaló ez neked, de az a viphez kapcsolódik....
tehát szerintem semmi off nem volt a dologban...hagyjátok már ezt...
Old 01-30-2007, 15:53
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by empty View Post
Azt viszont nagyon ellenezném hogy a ht az első beteg kör előtt állítsa le a képzést, mielőtt a tünetek jelentkeznének.
Egy érdekes pont ez.

Ha támadsz valakit, teszemazt hullát, akkor tudod, hogy ha a sereged hazajön, beteg leszel.

Ha támadsz egy elfet, akkor fogalmad sincs, hogy ha hazaér a sereg, beteg lesz-e vagy sem. Kikövetkeztetheted, és elvileg akár tudhatod is, a helytartó mégsem tudja gondolatolvasás jelleggel kiolvasni a fejedből, hogy most vajon szerinted beteg-e az ország, vagy sem. Az, hogy ő ezt előre megállapítsa, már nem kényelmi, hanem plusz funkció, ami másoknak nem elérhető.
Old 01-30-2007, 16:16
Kisbér Kisbér is offline
Member

Question

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Egy érdekes pont ez.

Ha támadsz valakit, teszemazt hullát, akkor tudod, hogy ha a sereged hazajön, beteg leszel.

Ha támadsz egy elfet, akkor fogalmad sincs, hogy ha hazaér a sereg, beteg lesz-e vagy sem. Kikövetkeztetheted, és elvileg akár tudhatod is, a helytartó mégsem tudja gondolatolvasás jelleggel kiolvasni a fejedből, hogy most vajon szerinted beteg-e az ország, vagy sem. Az, hogy ő ezt előre megállapítsa, már nem kényelmi, hanem plusz funkció, ami másoknak nem elérhető.
Ati, jó, hogy beleírtál a témába, de kifejtenéd a véleményed, hogy miért húzod el 400 beírásik ezt az alapvetően egyértelmű fejlesztést?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules