Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-12-2006, 23:52
NemSenki
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

A piacoknak van hajlamuk az egyensúlyra, ha hagyják. Akár igazi akár játék, csak engedni kell.
Fölös vita időpocsékolás. Forduljatok szakemberhez pölö egy közgazdász megtenné.

De az admin rekciójából úgytúnik nem is cél a változtatás.
Akkor plána fölösleges a nyálverés Lakatot rá.
Sponsored Links
Old 02-12-2006, 23:55
NemSenki
Guest

Mért is kaptam piros pontot?
Old 02-12-2006, 23:56
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by NemSenki
A piacoknak van hajlamuk az egyensúlyra, ha hagyják. Akár igazi akár játék, csak engedni kell.
Fölös vita időpocsékolás. Forduljatok szakemberhez pölö egy közgazdász megtenné.
De az admin rekciójából úgytúnik nem is cél a változtatás.
Akkor plána fölösleges a nyálverés Lakatot rá.
Itt a dolgok nagy részéből nem lesz semmi.
Mikromakro ökönomiából 4esem lett
szal csakannyit, hogy ebben a hozzászólásodban egy fél érvet sem láttam mig én érveltem. Szóval neked is az én érveimre kéne reagálnod!
Old 02-12-2006, 23:57
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Quote:
Mért is kaptam piros pontot?
Nyugi az nekem is van dögivel Atis adott azért amiért dühöngőbe kerültél
Old 02-13-2006, 00:23
NemSenki
Guest

Quote:
Originally Posted by Half
Itt a dolgok nagy részéből nem lesz semmi.
Mikromakro ökönomiából 4esem lett
szal csakannyit, hogy ebben a hozzászólásodban egy fél érvet sem láttam mig én érveltem. Szóval neked is az én érveimre kéne reagálnod!
Tenném, de ATI punktum-a számomra értelmetlenné tette az agyam tútáztatását. Ilyen helyen én kényelmetlenül érzem magam.
További jó szórakozást!
Old 02-13-2006, 06:19
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Quote:
Tenném, de ATI punktum-a számomra értelmetlenné tette az agyam tútáztatását. Ilyen helyen én kényelmetlenül érzem magam.
További jó szórakozást!
neked is...
Old 02-13-2006, 09:17
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
További jó szórakozást!
Én azt gondolom, hogy rengeteg teljesen felesleges agyalástól kímélek meg mindenkit, ha teljesen egyértelműen leszögezem, hogy mi az, ami egészen biztosan nem lesz.
Old 02-14-2006, 23:00
drhb
Guest

Szerintem a legjobb lenne, ha a játékban megszűnne a piac. Hogy miért mondom ezt? Azért, mert az összes trükközés, amit főleg nagyon függő játékosok tesznek, a piacozásnak tulajdonítható. Piac felvásárlása elfogadható, de az átutalás piacon keresztül már kevésbé. A másik meg a túlzott halmozás. Azzal, hogy egy 199 hektáros gnóm orival végtelenig lehet a vagyont halmozni, de más módszerek is vannak erre, a játék eléggé egysíkúvá válik. Hogy tudnak így labdába rúgni azok, akiknek nincsen több éves tapasztalata, és jó ismertségi köre? Nem azt mondom, hogy lenyomhassa az abszolút kezdő játékos a vérprofit, de legalább esélye legyen, és a harc azon múljon, hogy mit tudott kihozni az országából, és milyen taktikai érzékkel rendelkezik. De ne azon, hogy ki mennyit halmoz fel. Ha nem lenne piac, a bányák szerepe megnőne. És nem lehetne hírtelen előszedni egy csomó katonát, az elhulltak helyére. Ha valaki mégis pénzt halmozna, sok könyvtár kéne, hogy a felhalmozott tekik ne kopjanak el.

És végül annyit, hogy a valóságban lehet, hogy szabályozza magát a piac, de itt végtelenig lehet termelni, és így már egészen máshogy mennek a dolgok. A kaja például megromlik, ha nem adják el, ezért ha sok van belőle, a valóságban jobban lemegy az ára. De ez csak egy példa, rengeteg dologban különbözik. A lényeg, hogy ez egy sok ember által játszott játék, és jó lenne, ha nem csak a fanatikusok élvezhetnék.
Old 02-15-2006, 01:00
Arwyl's Avatar
Arwyl Arwyl is offline
Banned

Az hiányzik nekem, hogy ne legyen piac!
Old 02-15-2006, 06:31
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Quote:
Originally Posted by drhb
Szerintem a legjobb lenne, ha a játékban megszűnne a piac. Hogy miért mondom ezt? Azért, mert az összes trükközés, amit főleg nagyon függő játékosok tesznek, a piacozásnak tulajdonítható. Piac felvásárlása elfogadható, de az átutalás piacon keresztül már kevésbé. A másik meg a túlzott halmozás. Azzal, hogy egy 199 hektáros gnóm orival végtelenig lehet a vagyont halmozni, de más módszerek is vannak erre, a játék eléggé egysíkúvá válik. Hogy tudnak így labdába rúgni azok, akiknek nincsen több éves tapasztalata, és jó ismertségi köre? Nem azt mondom, hogy lenyomhassa az abszolút kezdő játékos a vérprofit, de legalább esélye legyen, és a harc azon múljon, hogy mit tudott kihozni az országából, és milyen taktikai érzékkel rendelkezik. De ne azon, hogy ki mennyit halmoz fel. Ha nem lenne piac, a bányák szerepe megnőne. És nem lehetne hírtelen előszedni egy csomó katonát, az elhulltak helyére. Ha valaki mégis pénzt halmozna, sok könyvtár kéne, hogy a felhalmozott tekik ne kopjanak el.

És végül annyit, hogy a valóságban lehet, hogy szabályozza magát a piac, de itt végtelenig lehet termelni, és így már egészen máshogy mennek a dolgok. A kaja például megromlik, ha nem adják el, ezért ha sok van belőle, a valóságban jobban lemegy az ára. De ez csak egy példa, rengeteg dologban különbözik. A lényeg, hogy ez egy sok ember által játszott játék, és jó lenne, ha nem csak a fanatikusok élvezhetnék.

Gyere játsz a Vip Arénába és akkor majd hiányolni fogod a piacot

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules