|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-09-2006, 13:05
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Talán nem a legjobb helyre írok, de nem találtam másik olyan topicot, ahova a súgó fejlesztéséről, javításáról lehetne írni.
Én észrevettem egy - nem óriási - hibát, de mivel több helyen is minden részletre kiterjed a súgó leírása, ezért gondoltam szólok.
A Hétvégi forduló részben ez szerepel:
Egy teljesen külön országot kapsz, a rendes országod mellé. Ezzel, és csak ezzel a két országgal egyidejűleg játszhatsz. Bármit csinálsz a hétvégi játékban, az a rendes országodat nem befolyásolja.
Pár sorral lejebb meg ez:
Aki a hétvégi fordulóban elfogadhatatlanul viselkedik, annak a rendes játékbeli országát is törölni fogjuk. Ha valaki a szabályok megszegése miatt a normál csoportból az anarchista csoportba áthelyezésre került, akkor a hétvégi játékban nem vehet részt.
Nem tudom más hogy van vele, de van, aki félreértelmezheti. Mondjuk egy kezdő (nem magamra gondoltam).
|

12-09-2006, 16:47
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by zulu master
Talán nem a legjobb helyre írok, de nem találtam másik olyan topicot, ahova a súgó fejlesztéséről, javításáról lehetne írni.
Én észrevettem egy - nem óriási - hibát, de mivel több helyen is minden részletre kiterjed a súgó leírása, ezért gondoltam szólok.
A Hétvégi forduló részben ez szerepel:
Egy teljesen külön országot kapsz, a rendes országod mellé. Ezzel, és csak ezzel a két országgal egyidejűleg játszhatsz. Bármit csinálsz a hétvégi játékban, az a rendes országodat nem befolyásolja.
Pár sorral lejebb meg ez:
Aki a hétvégi fordulóban elfogadhatatlanul viselkedik, annak a rendes játékbeli országát is törölni fogjuk. Ha valaki a szabályok megszegése miatt a normál csoportból az anarchista csoportba áthelyezésre került, akkor a hétvégi játékban nem vehet részt.
Nem tudom más hogy van vele, de van, aki félreértelmezheti. Mondjuk egy kezdő (nem magamra gondoltam).
|
Sztem ez nem félreérthető, az első sorok arra utalnak, hogy a hétvégis országoddal bármi történik (ha atomjaira is szedik), az nincs kihatással a rendes játékbeli országodra, viszont (második bekezdés) ha vulgáris szavakkal illetsz másokat, vagy elfogadhatatlan hangnemet ütsz meg ill csalsz, akkor a rendes orid is pihizhet egy keveset, hacsaknem végleg repül...
Az anarchból meg ha jól tudom jelentkezni se lehet...
És bocsi, hogy nem figyeltem hol magyarázkodok, ez nem éppen az a téma, amit te keresel. Asszem van egy ilyen a fejlesztéseknél, nézz körül arra.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 12-09-2006 at 16:55..
|

12-09-2006, 19:09
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Sztem ez nem félreérthető, az első sorok arra utalnak, hogy a hétvégis országoddal bármi történik (ha atomjaira is szedik), az nincs kihatással a rendes játékbeli országodra, viszont (második bekezdés) ha vulgáris szavakkal illetsz másokat, vagy elfogadhatatlan hangnemet ütsz meg ill csalsz, akkor a rendes orid is pihizhet egy keveset, hacsaknem végleg repül...
Az anarchból meg ha jól tudom jelentkezni se lehet...
És bocsi, hogy nem figyeltem hol magyarázkodok, ez nem éppen az a téma, amit te keresel. Asszem van egy ilyen a fejlesztéseknél, nézz körül arra.
|
Én is tudom mit jelent, csak hát...na mind1 ezt másnak is kellene értenie.
Amúgy nézem, de nem találtam ott olyan topicot. Attól még lehet.
|

12-09-2006, 19:27
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by zulu master
Én is tudom mit jelent, csak hát...na mind1 ezt másnak is kellene értenie.
Amúgy nézem, de nem találtam ott olyan topicot. Attól még lehet.
|
Igaz már a megvalósult javaslatok között van de itt a téma.
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=624
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|