Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: (Előbb az üzeneteket olvasd!) Legyen-e kihagyható az A?
Igen. 4 19.05%
Nem. 10 47.62%
Igen, de ha felmegyek, akkor is csak 30%-ot kelljen teljesíteni. 7 33.33%
Voters: 21. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-05-2006, 18:06
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Szerintem röhej, hogy aki ,minden szinten felmegy a csúcsra majdhogynem, annak A-ban elég legyen 30%-ot teljesítenie
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-05-2006, 18:11
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Szerintem röhej, hogy aki ,minden szinten felmegy a csúcsra majdhogynem, annak A-ban elég legyen 30%-ot teljesítenie
szerintem is, de az meg szintén röhej hogy a csúcsra kelljen felmenni

amúgy a kettes, amire szavaztál, szitén 30%-ot vár el az A-ban

Last edited by lacqa; 12-05-2006 at 18:14..
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 18:12
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Én nem támogatom hogy az a kihagyható legyen, aki kis számokat akar az azért tudjon már játszani a legfelső szinten is. A top 30 sem egy teljesithetetlen feltétel.

Az előzö módosításbol amit talán kicsit túlzásnak tartok az kb 5-6. számtol felfelé az elég nehéz. Lehet valaki kis számot érdemlő jó játékos azért mert esetleg nem tud a top 1 vagy a top 10 lenni. Ott már nem is feltétlen a játéktudás hanem az ismeretség és a türelem a döntö.

Szerintem jó a jelenlegi rendszer esetleg a százalékokok kellene egy picit finomítani.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 18:46
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Még annyit tennék hozzá, hogy valaki a top nagyon eleje legyen és igy szerezze meg a kék számot az már nem csak azon az egy játékoson múlik aki a számért ill személyiségért küzd, hanem egy egész klán csapat munkáján.
a top 15-20%-ba viszont egy gyengébb csapattal vagy akár egyéniben is azért fel lehet jutni mondjuk egy 7. 8. vagy 9. személyiségért.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 18:48
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Aki nagyon biztonsági játékot akar, elffel az is eléri a 10%-ot.
Ha már könnyítünk a jelenlegin, szerintem lehetne ez a minimum bizonyos kék szám fölött.
Azzal mellesleg egyetértek, hogy A-ban némileg irreális a jelenlegi elvárás.
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 20:01
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Szerintem ennek a játéknak a lényege, hogy a legmagasabb szinten Te legyél az 1. mind egyéniben, mind klánban.
Igaz, azok akik nem képesek küzdeni ezért kitaláltak más célokat maguknak: több milla hírnév, kék számok sokasága, anarchista csopiban több 100 ori amivel egymást ütve 500k hekire felmegyünk és panaszkodunk hogy unalmas a csopi, stb...
Biztosan sokan nem értenenek velem egyet, de szerintem a jelenlegi rendszer így van jól! Legyen 1 orid A-ban, a többivel meg foroghatsz amíg el nem szédülsz!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 20:09
Bogár Bogár is offline
Member

amit írtam a másik topicban, talán nem gondoltam át eléggé. rájöttem (pontosabban sikerült meggyőzni), hogy nagyon rossz ötlet, ha ki lehet hagyni az A-t... másképp valóban az lenne, hogy elnéptelenedne, ami nem tenne jót a csoportnak.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 12-05-2006, 20:23
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Szerintem ennek a játéknak a lényege, hogy a legmagasabb szinten Te legyél az 1. mind egyéniben, mind klánban.
Igaz, azok akik nem képesek küzdeni ezért kitaláltak más célokat maguknak: több milla hírnév, kék számok sokasága, anarchista csopiban több 100 ori amivel egymást ütve 500k hekire felmegyünk és panaszkodunk hogy unalmas a csopi, stb...
Biztosan sokan nem értenenek velem egyet, de szerintem a jelenlegi rendszer így van jól! Legyen 1 orid A-ban, a többivel meg foroghatsz amíg el nem szédülsz!
Én maximálisan egyetértek veled
Parasztosan egyszerűen megfogtad a lényeget,adok is rá egy jópontot
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 20:43
Solaris Solaris is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Azért az A nagyon más téma mint az alsóbb szintek.

Igen elérhető az elffel is a 10%, de azért abba is gondoljatok bele h nem véletlenül utálják sokan az A-t(sztem az egyik legjobb szint)
Azok akik ott is egyedül vagy pl 2 fős klánban akarnak előrejutni elhiszem h nem akarnak hónapokat tölteni a tamagocsizással.
A 30% sztem leginkább az A élvezhetőségét segíti, mert így gyorsabb a csoport és sztem nagyobb a mozgás.
Aki ismeri az A-t az tudja h a top helyek pl(10%) azért a nagyobb v. régi klánok "kezében vannak". Érthető h nem akar valaki azért várni hónapokat mert a legközelebbi támadható ori esetleg fényévekre van.
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 20:54
Solaris Solaris is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Az h valakinek esetleg más céljai vannak még nem kell lenézni.
Számomra pl az az értelmetlen amikor egy szinten ahol 600 ha a max lépési határ(5.) ott a top-ban lévőknek van pl 3000 ha-ja amit jórészt egymás ütésével értek el. Sztem meg ennek nincs értelme, és pont az ilyenek miatt nehéz teljesíteni a nagyon alacsony top%-kat. Pl azt h te légy az első.

Igenis legyen kötelező az A. Annak semmi értelme ha kihagyható mert akkor az A szint meg fog halni.

Az anarchot meg sztem felesleges felhozni. Azzal kapcsolatban nincs miről beszélni. Pont azért anarch mert minden csalás megengedett. Ezen ne csodálkozz.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules