|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
|
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-21-2006, 12:26
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hornetnek adok igazat.
|
Énis
Nehogy már odajussunk el, hogy csak annyi dolgunk legyen: megnyomom a gombot a támadásra aztán ha elcsesztem valamit vagy nem figyeltem minden részletre majd a HT helyre hozza mert nekem épp csicsikálni vagy mást csinálni van kedvem.
Ha elinditok egy támadást akkor 5 kör mulva jelentkezik a betegség, ha nem tudsz ránézni vagy parázol hogy: Jaj mi lessz ha betegen jönnek haza,
Akkor vagy else indulj vagy nézz be mikor kell.
A vihar /meg nemsoká jönnek hogy szárazság, élelemhiány miatti elvándorlás miatt/ se képezzen, akkor minek van a HT-ben a napsütés és a növekedés beállitva.
Márha egyáltalán be van állitva. 
|

11-21-2006, 14:03
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hornet
Én viszont úgy gondolom,hogy ha elmész csatázni és betegen térsz vissza akkor kikapcsolod a képzés mezőt és nem képez újjat 
Hogy nem érsz rá megnézni az orid támadás után???Akkor megyek hozzád 
Egyébként ha krónikázol akkor azért lehet tudni nagyjából,nem??
Szóltam,uff  ))
UI:Bárcsak ne tettem volna,igaz????    
|
ha rá tudsz nézni, ha krónikázol...
nem mindenki tud folyamatosan figyelni az országára, sőt vannak olyanok is akiknek ez még csak nem is tervezhető. örülj neki hogy te tudsz, és használd ki.
|

11-21-2006, 14:45
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Támogatom az ötletet, és kevéssé értek egyet Hornettel 
Kitámadok kv előtt, kvi kv-nál beütök, persze figyelek, hogy ne jöjjenek szembe, elvégre sebetzhetőbb vagyok az átlagosnál. Utána a sereg elindul vissza, én figyelek, nehogy hazakísérjenek, ez is oké. Aztán a seregem hazaér, és még mindig nem jön senki, bár az már mejdnem mindegy lenne, hiszem itthon a népség, van aki megvédjen, ráadásul ha van a piacon katincsféle meg pénzem is, seregcserével tudok variálni is a védelmen.
A betegség viszont csak a kövi kv-nál visz először áldozatot. És nem hiszem, hogy egy nyamvadt támadásért nekem feltétlen online kellene lennem 4 órán keresztül, mert olykor magánéletem is van 
|

11-30-2006, 11:20
|
|
Member
|
|
|
|
Egyértelműen ellenzem
Már így is tevét etetünk...
1. ha támadsz, viseld a következményeket
2. ha a helytartóval képzel, viseld a következményeket
3. ha alszol, viseld a következményeket
A következő 5let az lesz, ha ártót nyomnak rám, és nincs fenn a mp, akkor tegye már fel a helytartó, mert hát ez a logikus, ha benn lennék ezt tenném, és hát ezért van a helytartó, hogy engem helyettesítsen...
Vagy ha lopnak, akkor tegye fel a tisztánlátást már az első lopás után, stb, stb....
Meg hasonló fincsi full-teveetetés felé vezető rögös út...
Én alapvetően mellette vagyok a kényelmi változásoknak, de ez nem kényelmi változás - szerintem -.
A kényelmi változás, pl a tanácsadók oldalán a tekercsek mellett az aktuális tudomány%.
Ez kényelmi változás... 
Last edited by Kisbér; 11-30-2006 at 11:25..
|

11-25-2006, 17:20
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Sziasztok lenne egy olyan felvetésem hogy a helytartóban a képzéseket ne csak pénz szűkébe lehessen halasztani hanem betegség esetén is. Ugyan is szerintem rajtam kívül van még pár ember aki nem ül egész nap a hód előtt csak reggel mondjuk meg este mikor haza ért munkából. Rengetegszer adódik olyan hogy nem feltétlen hullát ütök be hanem csak egy olyan orit ami beteg és mire haza jövök szegény orim K.O.-n van mert közbe a helytartóm is képzet. Szóval a nagy ötlet egy be x-elhető rublika hogy betegség esetén halassza el a helytartó a képzést.
Azért gondolom hogy ez így hogy, választható formába legyen mert vannak olyan helyzetek és orik ahol esetlegesen ép fontosabb a képzés mint bármi más.
Várom a nagyérdemű véleményét főleg ha az építő jellegű
|
Ez felesleges! NE támadj hullát ha nem akarsz betegséget, ha meg támadz képzést kapcsold le vagy válald a felelőséget!
|

11-25-2006, 17:22
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Monaco
Ez felesleges! NE támadj hullát ha nem akarsz betegséget, ha meg támadz képzést kapcsold le vagy válald a felelőséget!
|
Ööö, betegség nemcsak hullától kapható ám el! Lásd betegség súgó.
|

11-25-2006, 17:26
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Felüti vhol a betegség a fejét! 
Mondjuk 1/A-ban 15k hekin 
|

11-25-2006, 17:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Felüti vhol a betegség a fejét! 
Mondjuk 1/A-ban 15k hekin 
|
Ez nem csak régen volt? Mármint hogy rondom szerűen megbetegszik az orid?
|

11-25-2006, 17:34
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Ez nem csak régen volt? Mármint hogy rondom szerűen megbetegszik az orid?
|
De igen. Ettől még ha olyan országot támadsz, aki nem hulla, de előtte megtámadott egy olyan országot, aki szintén nem hulla, viszont előtte megtámadott egy hullát, akkor beteg leszel... 
|

11-25-2006, 18:30
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
De igen. Ettől még ha olyan országot támadsz, aki nem hulla, de előtte megtámadott egy olyan országot, aki szintén nem hulla, viszont előtte megtámadott egy hullát, akkor beteg leszel... 
|
Miert? Mi van ha aki megtamadta a hullat, kigyogyult, es az emlitett orink akkor tamadta meg, amikor mar nem beteg..... 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|