|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-17-2006, 16:08
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ati, szabalytalan 2 orival menni VIP arenara? Ha mindketto sajat tulajdonban van es mindketto megfelel a jelentkezesi felteleknek.
|
Természetesen szabálytalan.
|

11-17-2006, 16:37
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Eszembe jutott egy vicc, biztosan ismeritek.
Két ovis vitatkozik ...
|
kösz 
|

11-17-2006, 16:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Eszembe jutott egy vicc, biztosan ismeritek.
Két ovis vitatkozik ...
|
Mi az a radiator?

11-18-2006, 03:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Na most lett volna jobb ha csendben maradsz mert nem azonosak a szabályok 
|
Nem?
Akkor ott mennyi a lovas támadó értéke? Vagy a védő védőértéke? Esetleg az íjászoknak más a tornyokban a védőértéke? Netalán a tanyák termelése máshogy működik? Vagy nem is lovas-elit-ijász-varázsló-tolvaj...stb. egyégek vannak ott (hogy az épületeket ne is említsem)? 
Mert ezesetben teljesen igazad van, és nem azonos szabályokon, alapokon nyugszanak. 
|

11-18-2006, 05:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
Nem?
Akkor ott mennyi a lovas támadó értéke? Vagy a védő védőértéke? Esetleg az íjászoknak más a tornyokban a védőértéke? Netalán a tanyák termelése máshogy működik? Vagy nem is lovas-elit-ijász-varázsló-tolvaj...stb. egyégek vannak ott (hogy az épületeket ne is említsem)? 
Mert ezesetben teljesen igazad van, és nem azonos szabályokon, alapokon nyugszanak. 
|
mit ahogy az anarnak és a normálnak sem azonosak a szabályai a párbajnak is más 
ugyanaz a játék más szabályokkal kész ha így nem birod felfogni te bajod
-Bizonyos esetekben nem minden építhető
-Bizonyos esetekben nem minden gyárható
-Csak vippesek vehetnek részt vippért
-Akárhány orival lehet menni
-Akárki nyomathatja akárki oriját
-A forumon egymás szidása is szabad volt eddig most nem tom mi lett 
Meg ha nem is szabad volt soha az életbe végig nem lettek nézve azoka forumok 
-Nem feltétlenül 200hekin indulsz(és a normálba csak onnan indulhatsz!!!)
-Nem feltéltlenül 100k arannyal kezdesz
-Nem feltétlenül ugyanolyan épületeket kapsz
-Nem feltétlenül 270egységet kapsz az elején
-Nincs semmilyen piac
-Nincs bonusz 
-A távolságok is kicsik maradnak soká pl az első és a 8.dik között sima 200hekis párbajon 2kör  Akkor is ha össz 8-an vannak
-Csak az vehet rajta részt akinek a szervező megengedi és van vippe(mig a normál bárki regisztrálhat INGYEN)
-Szabad a Jksz
Ha ez tök ugyanaz mint a normál szabályai akkor elnézést
Ja és azt el ne felejtsük már,hogy amikor regisztrálsz a Hoditora akkor sem az van a szabályzatba,hogy elitet gyárhatsz stb  Hanem ilyeneket,hogy 1orival játsz stb azaz olyanok mint amit én irtam (bár nálam is van pár olyan ami nem olyan)
Ugyhogy szerintem mi nem 1 dologra gondolunk a szabály szó alatt
Én arra gondolok amit a Hoditoban ugy tüntetnek fel,hogy szabályok  És szerintem azok a szabályok a Hoditoban 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 11-18-2006 at 05:35..
|

11-18-2006, 08:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Elolvastam a legutóbbi 3 oldalt, és fájt. Nem tudom megállni, hogy ne szóljak:
Kedves Harcosok,
a magyar nyelv határozórendszere 3, azaz 3 irányú. Ezek a következő kérdésekre válaszolnak: hol? honnan? hová?
Így a következő mondat semmiképpen sem lehet értelmes:
"soha az életbe végig nem lettek nézve..."
Én így írnám - "soha az életbe N nem lettek végig nézve"(bár a magyar nyelvben elég hülyén hangzik a szenvedő szerkezet)
A 2. lecke. Akik anno nagyon régen feltalálták a billentyűzetet, nem poénból raktak egy vesszőt a kérdőjel alá, annak gombjára. Azért van, hogy azt a gombot ne csak a shift gombbal együttesen használd, hanem nagy ritkán a nélkül is. Azzal a picurka vesszővel remekül tudod tagolni a mondataid, így akad némi esély, hogy meg lehessen elsőre érteni azokat.
Az előző példamondatnál maradva:
"Meg ha nem is szabad volt soha az életbe végig nem lettek nézve azoka forumok" - ez így nem helyes, és első nekifutásra bonyolult a megértése.
Én így írnám - "De ha nem is volt szabad, soha az életben nem lettek végig nézve azok a fórumok"
Ha minden igaz, a fórum etikett tartalmaz egy olyan pontot, hogy az adott fórum/topic nyelvét kell használni(legalábbis a Queosia-ban bünti jár a magyar nyelvért). Ez alapján Te legalább olyan szabálysértő vagy, mint Dragon azzal az üzenetével, amit Ati megvétózott.
u.i.: bocs Csokibá, tudom, Te akarod megtanítani magyarul a srácot, de én már nem bírom ezt tovább. Úgyhogy javaslom, kezdj bele lassacskán. 
Last edited by BeeLord; 11-18-2006 at 08:24..
Reason: Én is hibázok.
|

11-18-2006, 08:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mi az a radiator?
|
Én rohangáltam régen Radiator néven MoHAA-ban és America's Army-ban. 
|

11-18-2006, 08:41
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok a nyerő
Hajrá lilák!
Hajrá fradi!
Részeg vagyok,mint egy.....
|

11-18-2006, 08:54
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok, es mi tortenik akkor ha nem allit be a parbajszervezo kezdesre semmilyen "extra" beallitast? 
S tudod, a parbajba se lenne etikus erte, es ugyanugy "buntetest" kaphatsz erte, ami abban nyilvanul meg, hogy tobbet azzal az orival biztos nem vesz be a jatszokozonseg.
Ugyanez van normalban is azt hiszem: jksz-ezel, anarchba tesznek, es utana regizhetsz uj orit. (Mint ahogy Te is ezt eljatszottad az oriddal, ugye?  )
A piac es a csokkentett kortavval valoban kulonbozik, de ez le is van irva, soot, meg helytartod se lehet. (Azt viszont rosszul tudod, hogy az elso es az utolso kozott egy 8 fos parbajon 2 kor van...mert az bizony mar 3 kor.)
Lehet, hogy szabad volt szidni a forumon akarkit, de aki sokaig jatszotta ezt, az azt hiszem eleg rovid idon belul vagy megunta vagy nem volt tobb lehetosege arra, hogy szidjon barkit is, mert nem vettek be.
S azt hiszem nem csak 1 szabaly van...van a szabalyzat, amelyet be kell tartani es a viselkedeskulturat, jatszasi normat fekteti le es van az a szabalyzat, amely a jatek mukodesi elveit foglalja ossze...ez tenyleg nem ugyanaz, viszont parbajba es normal jatekra mindketto adott esetben vonatkozik, még ha picivel el is tér.
|

11-18-2006, 08:56
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Atiii
Hajrá lilák!
Hajrá fradi!
Részeg vagyok,mint egy.....
|
Komám...en most keltem 15 perce...Te meg már részeg vagy?
Ejj..egy időzónában vagyunk mi? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|