|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
02-02-2006, 17:41
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Új fajok
Sziasztok!
Régóta keresem azt a helyet ahol meg tudom osztani ezt az ötletemet a játékosokkal/játék készítőivel, és most végre itt van ez a fórum
Szóval elég sok faj van már, de feltűnt hogy nem találom a D&D-ből, Gyűrűk Urából, Age of Wondersből stb. jól ismert fajt, a félszerzeteket. Ha már vannak gnómok törpék, sőt hullák is akkor ennyi erővel lehetnének félszerzetek (halfings) is. A Hódítóban megvalósítva gonodolom úgy jönne le, hogy pluszt kapnak a mezőgazdaságra meg az íjászokra vagy a tolvajokra, viszont nagyobb lenne a veszteség. Spec varázslatnak lehetne pl "Béke" (nincs veszteség a harcokvál vagy ilyesmi) vagy nem esznek gabonát stb.
|
02-02-2006, 17:45
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by ckow
Sziasztok!
Régóta keresem azt a helyet ahol meg tudom osztani ezt az ötletemet a játékosokkal/játék készítőivel, és most végre itt van ez a fórum
Szóval elég sok faj van már, de feltűnt hogy nem találom a D&D-ből, Gyűrűk Urából, Age of Wondersből stb. jól ismert fajt, a félszerzeteket. Ha már vannak gnómok törpék, sőt hullák is akkor ennyi erővel lehetnének félszerzetek (halfings) is. A Hódítóban megvalósítva gonodolom úgy jönne le, hogy pluszt kapnak a mezőgazdaságra meg az íjászokra vagy a tolvajokra, viszont nagyobb lenne a veszteség. Spec varázslatnak lehetne pl "Béke" (nincs veszteség a harcokvál vagy ilyesmi) vagy nem esznek gabonát stb.
|
Szokásos kérdésem: mi az a funkció, amit ellátna ez a faj, és jelenleg a mostani fajok nem tudják megtenni?
|
02-02-2006, 17:49
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ckow, én erről már nyitottam egy topic-ot...
|
02-02-2006, 17:51
|
Guest
|
|
|
|
jaj elnézést mindenkitől elég nehéz eligazodni ezen a fórumon
akkor vmelyik moderátor átrakná abba a topicba, mert nem találok semmit még a törlés gombot sem..
|
02-02-2006, 17:52
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szokásos kérdésem: mi az a funkció, amit ellátna ez a faj, és jelenleg a mostani fajok nem tudják megtenni?
|
kb semmi:)
az egyetlen hiányosság szerintem hogy kéne még egy normális varis faj.. ez sem igazi hiányosság, inkább változatosabbá tenné a játékot.. mert most jó varis faj szerintem 1 van:) tolinak meg hadinak azért van bőven választék..
|
02-02-2006, 17:54
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Megtalálod: Hódító - Megbeszélések - új fajok vagy fajmódosítás.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|