|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fontos események Nagyobb anarchista háborúk, vagy csak kisebb viták lerendezése -- itt nem válik az idő martalékává... |
07-26-2006, 07:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
De azóta már nem csak 60 70 emberke van. Mostmár eléggé megnőtt a számunk...
|
07-26-2006, 15:02
|
Member
|
|
|
|
Hát ha gondolod,csinálj egy ilyen topicot a javaslatokhoz.De sztem egyből át lesz rakva a az elvetett ötletekhez
|
07-27-2006, 10:14
|
|
Member
|
|
|
|
Ati (és persze többiek, de elsősorban Ati ) Mi lenne, ha erre az ötletre lenne külön anarchban is "1/A" csoport? Persze mivel a multi engedélyezett, ennek csak úgy látom értelmét, hogy 1 embernek csak 1 klánban lehetne országa (de ott akár mind a 10 az övé lehet). Így (talán!) el lehetne kerülni mindazt ami most 2/D-ben van, hogy önütéssel felmenni az égig. Persze lehetne itt is multizni klánszinten is, de szerintem nehezebb lenne (mivel tulajdonképpen korlátozva van 1 ember 10 orira és a minél több figyelés miatt talán nem is érdemes 1 embernek vinnie egy egész klánt.)
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|
07-27-2006, 22:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Ati (és persze többiek, de elsősorban Ati :) ) Mi lenne, ha erre az ötletre lenne külön anarchban is "1/A" csoport? Persze mivel a multi engedélyezett, ennek csak úgy látom értelmét, hogy 1 embernek csak 1 klánban lehetne országa (de ott akár mind a 10 az övé lehet). Így (talán!) el lehetne kerülni mindazt ami most 2/D-ben van, hogy önütéssel felmenni az égig. Persze lehetne itt is multizni klánszinten is, de szerintem nehezebb lenne (mivel tulajdonképpen korlátozva van 1 ember 10 orira és a minél több figyelés miatt talán nem is érdemes 1 embernek vinnie egy egész klánt.)
|
bár nem vagyok egyátalán anarchban, ez az ötlet nagyon tetszik
|
08-05-2006, 20:21
|
Guest
|
|
|
|
És ha valaki ezt megszegi, mi történik vele? Áthelyezik?
Szerintem az anarchot így nem lehet szabályozni, de ez csak az én véleményem, vannak itt okosabbak is.
|
08-08-2006, 01:40
|
Guest
|
|
|
|
Esetleg lehessen valtoztatni, hogy vki felleb 1/... -ba (ami anarch 1/A) vagy lefordul?
|
09-30-2006, 22:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by hulla
sziasztok
elég unalmas a 2/D csopi az állandó saját ütésekkel, felfedezgetésekkel...stb
ennek érdekében szeretnék egy kérdést feltenni:
benne lennétek-e egy 1/A szerű csopi létrehozásában, persze a multis módszerrel ?
csinálni idézőjeles klánokat, tehát nem épp olyan klánokat mint A-ban /közös raki...stb/
itt is kb 8-10 főből állnának a 'klánok', nyitni minden klánnak 1-1 topikot és beírni h melyik klánban kik vannak, és ütni egymást, nem nézve h barát v. ellenség, csak csatázgatnim poén szinten jó lenne,
aki meg nem akar résztvenni benne az meg lenne 'nemtámadható ország' /persze ha az akciózik vki ellen akkor onnantól az is támadható, független attól h benne van-e nagyobb klánban vagy sem, egyszemélyes klánnak lehetne tekinteni/
klántámadás persze nem lehetséges mert max 4 orit lehet szövibe kötni, de ezt is meg lehet oldani, további ötletek várnék ezzel kapcsolatban, ha nem jó az ötlet akkor szóljatok és Lvetem
de ez a játék csak kb 8500 hekiig menne, onnantól meg lehetne lépni, vagy a topköröket várni, vagy akár leüttetni az orid és játszani tovább, de újrázás is megoldás erre
|
Quote:
Originally Posted by Ati
MSN-en kerestél. Ha emiatt, akkor hajrá, tessék csinálni.
|
Quote:
Originally Posted by Never
Sztem jó ötlet,de miért ne lehetne pl. klánraki?
Akkor már télleg legyen olyan,mint az A,mert télleg uncsi
|
Na tehát így indult, sokaknak tetszett az ötlet de igencsak részletezésre szorulna
Van vkinek használható konkrét ötlete?
|
10-02-2006, 15:04
|
|
Member
|
|
|
|
szerintem egy teljesen új csopit kellene anarchba, ami kopp ugyan olyan mint az 1/A. Lehet multizni, de 1 embernek csak 1 klánban lehetnek orijai. Akár mind a 10 is 1 kézben lehetne. Más klánban lévő oriba nem lehetne belépni! Szűrve lenne, és ha mégis belép visszakerül Y-ba az az ori amibe belépett.
Viszont SZK-n lehetne mindenkinek még plussz orija,de ide is csak ő léphet be. Ezekkel az orikkal lehetne taktikázni, "ráállni" más klánokra, raktárnak használni, ha még van piaca utalni.
Szerintem így hatalmas taktikázások mennének! De mindenképp fontos hogy 1 embernek csak 1 klánban lehessenek orijai!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|
10-02-2006, 15:08
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Szerintem így hatalmas taktikázások mennének! De mindenképp fontos hogy 1 embernek csak 1 klánban lehessenek orijai!
|
És ha ez nem így van, akkor megy a... nagyon-anarch csoportba!
|
10-02-2006, 15:28
|
Member
|
|
|
|
Az miért lenne jó,hogy 1 embernek csak 1 klánban?
Ha nekem van fent 20 orim,akkor 10ből csinálok egy klánt,a másik 10 orimmal mit kezdek?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|