|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-22-2006, 20:08
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
:s
Hát lassan nem értem miért kell az edigi játék értelmét le nulázni akki régeben játszik annak lehet több szemmes orija akki nem olyan rég annak minden újitásal küzdeni kell nem tudom egy ilyen változásnak mi értelme van és mi szüksége ha unatkoztok akkor probáljatok vallam tényleges javitást véghez vinni ne a játék szinvonalát rontsátok el igy is túl sok negativ ujitás volt a játékba.
köszönöttel Spok
|

09-22-2006, 20:28
|
|
Member
|
|
|
|
még egy hozzászólás...
a sok oris anarchosok többet költenek a vipekre, mint a normálban akárki, sztem megérdemelnék, h vmennyire figyelembe vegyék a véleményüket, de ezt csak én gondolom így...
másik pedig a nehezítés D-ben irreálissá tenné a játékot, mert egy kék 3as orinak kb 100k hekire kellene felmenni, ami min 4-5 hónapos munka..
nehezítve lenne, sztem túlzottan is.
_sztem_
köszi.
|

09-22-2006, 20:33
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arden
még egy hozzászólás...
a sok oris anarchosok többet költenek a vipekre, mint a normálban akárki, sztem megérdemelnék, h vmennyire figyelembe vegyék a véleményüket, de ezt csak én gondolom így...
másik pedig a nehezítés D-ben irreálissá tenné a játékot, mert egy kék 3as orinak kb 100k hekire kellene felmenni, ami min 4-5 hónapos munka..
nehezítve lenne, sztem túlzottan is.
_sztem_
köszi.
|
Ez teljesen reálisnak tűnik. Ez 1/A-ban is megvan, ott annyi nehezítéssel, hogy egy egészen más játékstílust is fel kell venni. Sőt, ott még szerintem több idő is.
|

09-24-2006, 00:54
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by spok
Hát lassan nem értem miért kell az edigi játék értelmét le nulázni akki régeben játszik annak lehet több szemmes orija akki nem olyan rég annak minden újitásal küzdeni kell nem tudom egy ilyen változásnak mi értelme van és mi szüksége ha unatkoztok akkor probáljatok vallam tényleges javitást véghez vinni ne a játék szinvonalát rontsátok el igy is túl sok negativ ujitás volt a játékba.
köszönöttel Spok
|
ha meg tudja "védeni" azt a több személyiséget, akkor meg is érdemli. ha nem tudja teljesíteni a feltételeit a következő személyiségnek, akkor nem kapja meg a javaslat szerint. sőt, aki az aktuális kis kék számának megfelelő feltételeket nem teljesítve lép, az akár el is veszthetné azt...
ezek után nem értem hol van lenullázva a játék értelme?! ha egyszer teljesíti az adott kék szám előírásait, feltételezhető hogy a kisebb számhoz tartozó gyengébb feltételt is teljesíteni tudta volna, nemde?
|

09-24-2006, 12:02
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
akár el is veszthetné azt...
|
Magyarázza már el valaki milyen alapon veszthetné el? Vegyünk vissza mindent ami nem a jelenlegi szabályok szerint történt? Meg dolgozott érte nehogy már csak úgy elveszítse.
|

09-24-2006, 12:04
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
[quote=Penya;32337][quote=lacqa;32326]akár el is veszthetné azt...
Quote:
Magyarázza már el valaki milyen alapon veszthetné el? Vegyünk vissza mindent ami nem a jelenlegi szabályok szerint történt? Meg dolgozott érte nehogy már csak úgy elveszítse.
|
Elvesziteni nem tudja max. nem fog tudni meg felelni a szigoritások és önként lemond 1-2 számról.
|

09-24-2006, 22:32
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
akár el is veszthetné azt...
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Elvesziteni nem tudja max. nem fog tudni meg felelni a szigoritások és önként lemond 1-2 számról.
|
Ez csak szóbűvészkedés, a lényeg h elveszik a személyisége, önként lemond, igen mert rákényszerítik h mondjon le róla. Ez olyan mint amikor a koncepciós perben önként írod alá a vallomást. Még mindig nem kaptam választ miért kell elvenni amiért megdolgozott és amit birtokol?
|

09-24-2006, 22:33
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ez csak szóbűvészkedés, a lényeg h elveszik a személyisége, önként lemond, igen mert rákényszerítik h mondjon le róla. Ez olyan mint amikor a koncepciós perben önként írod alá a vallomást. Még mindig nem kaptam választ miért kell elvenni amiért megdolgozott és amit birtokol?
|
Ezt nem tudom hol olvastad, ilyenről nem volt szó sose.
Ne tereljük a témát. Köszi.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|