|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
03-01-2021, 15:25
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Fagyasztás
Hello,
van arra mód, hogy fagyasztott országot a normál játékon belül adott csoportból eltüntessünk úgy, hogy az addig megszerzett személyiségek megmaradjanak?
|
03-01-2021, 23:04
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
Hello,
van arra mód, hogy fagyasztott országot a normál játékon belül adott csoportból eltüntessünk úgy, hogy az addig megszerzett személyiségek megmaradjanak?
|
Mit értesz "eltüntessünk" alatt? Anarchba tenni? Ha kell, akkor megoldható, ezügyben kérlek írj az ügyfélszolgálatra, hogy pontosan melyik országgal mit szeretnél.
|
03-02-2021, 16:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mit értesz "eltüntessünk" alatt? Anarchba tenni? Ha kell, akkor megoldható, ezügyben kérlek írj az ügyfélszolgálatra, hogy pontosan melyik országgal mit szeretnél.
|
Az anarchos megoldást láttam, de azt meg tudnám oldani, ha akarnám.
Van olyan lehetőség ,hogy pl 5-szinten újra kezdem a játékot. Ezt lehet úgy, hogy a személyiségek megmaradnak?
|
03-02-2021, 17:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Van olyan lehetőség ,hogy pl 5-szinten újra kezdem a játékot. Ezt lehet úgy, hogy a személyiségek megmaradnak?
|
Ilyen lehetőség nincs. Zéróstarttal teljesen kezdő országot kapsz, egy személyiséggel.
|
03-03-2021, 13:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyen lehetőség nincs. Zéróstarttal teljesen kezdő országot kapsz, egy személyiséggel.
|
Ennyi erővel akkor törölhetem is.
az megoldható hogy a jelenleg fagyasztás alatt élvő országot töröljük ki, mert előhozni nem tudom, ellenben az az ország alkalmatlan most a játékra és miatta áll most a többi is. Tehát ez egy patthelyzet, amit én most nem tudok megoldani
|
03-03-2021, 16:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ennyi erővel akkor törölhetem is.
|
A zéróstart lényege, hogy olyan, mintha törölnéd és újat kezdenél, de közben megtartod a nevet, sorszámot és VIP köröket.
Quote:
az megoldható hogy a jelenleg fagyasztás alatt élvő országot töröljük ki, mert előhozni nem tudom, ellenben az az ország alkalmatlan most a játékra és miatta áll most a többi is. Tehát ez egy patthelyzet, amit én most nem tudok megoldani
|
Ez megoldható. Vagy akár anarchba is tehető, hogy ne kelljen törölni. Vagy a fagyasztott és az aktív ország egy csoporton belül meg is cserélhető. Ha ezek valamelyikét szeretnéd, akkor kérlek, hogy az ügyfélszolgálatra írd meg, hogy melyik országgal mit szeretnél.
|
03-03-2021, 16:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A zéróstart lényege, hogy olyan, mintha törölnéd és újat kezdenél, de közben megtartod a nevet, sorszámot és VIP köröket.
Ez megoldható. Vagy akár anarchba is tehető, hogy ne kelljen törölni. Vagy a fagyasztott és az aktív ország egy csoporton belül meg is cserélhető. Ha ezek valamelyikét szeretnéd, akkor kérlek, hogy az ügyfélszolgálatra írd meg, hogy melyik országgal mit szeretnél.
|
Köszönöm, ezek hasznos infók voltak, mert ennyire részletesen nem volt a súgóban leírva.
Vagy túl felületesen olvastam
|
03-03-2021, 17:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha ezek valamelyikét szeretnéd, akkor kérlek, hogy az ügyfélszolgálatra írd meg, hogy melyik országgal mit szeretnél.
|
ezt külsős e-mailben?
a játékon belül csak ezt az online ügyfélszolgálatot erőlteti a rendszer..
|
03-03-2021, 17:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
ezt külsős e-mailben?
a játékon belül csak ezt az online ügyfélszolgálatot erőlteti a rendszer..
|
Játékon belül. Súgó alja.
|
03-11-2021, 07:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Játékon belül. Súgó alja.
|
Oke, irtam.
Koszi
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|