|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
11-17-2014, 00:19
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Miss Capricious
Konkrét kérdésekre már én sem emlékszem, de emlékeim szerint azokra is meg lehetett találni a választ a súgóban, max picit többet kell elolvasni belőle. Ami szerintem nem baj. De igazából mindegy, tőlem írhatsz egyszerűbb kérdéseket
|
Csak azert irtam ezt, mert ha jol emlekszem a kviz olyan jellegu volt, hogy aki segito akar lenni annak egy bizonyos mertekben magasabbnak kell legyen a tudasa mint egy kezdonek. Igy en ugy velem oda halado jatekosnak valo kerdesek kerultek bele, de lehet rosszul gondolom.
|
11-24-2014, 08:32
|
Junior Member
|
|
Longevity: 52%
|
|
Új vagyok és küldetéseket hiányoltam .
Sziasztok.
A javaslatom lényege:
Ma már minden hasonló játék, küldetés-oktató.jutalom rendszerrel indul .
Nemfeltétlenül felugró ablakos rendszert kéne bevezetni.
Baloldali főmenüben egy almenü, küldetések néven.
A sikeres teljesítést zöld küldetés ikon jelezné mint a vip-en .
Első lépések :
Feladatok építés, kiképzés, minden almenü használata egy küldetés, egy jutalommal.
pl: Lépjél be a piacra a kufárnál agy el gabonát,
jutalom 1000 gabona és 10,000 arany.
Később haladó küldetések pl :
Építés: legyen őszesen 20 barakkod, jutalom 100 katona
Vagy legyen 20 őrtornyod jutalom 100 íjász .
Ez tudom komor anyagi ráfordítást igényel .
De remélhetőleg az új játékosok közül kisebb volna a lemorzsolódás.
Az első pár nap nekem is gondokat tokoz hogy kiismerjem magam a baloldali főmenüben .
Tehát legalább az első 3-4 napban kellene küldetés-oktató-jutalom rendszerrel segíteni a játékosokat.
Optimális esetben az első szinten mikor nehéz szövetségre találni végig segítené a játékost az eligazodásban . Továbbá plusz játékélményt nyújtana .
|
11-24-2014, 18:45
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalmár
Nemfeltétlenül felugró ablakos rendszert kéne bevezetni.
Baloldali főmenüben egy almenü, küldetések néven.
|
Ezt a javaslatot nem teljesen értem. Leírtad azt, ami most van.
Az egyetlen különbség, hogy az Országod menü kiemelt tetejéről a bal oldali menübe tennéd.
Szerintem valamit nem értek, mert ez nem egy óriási változás. Mi az, amiben máshogy értetted?
|
11-25-2014, 08:12
|
Junior Member
|
|
Longevity: 52%
|
|
Küldetések
Sziasztok.
Talán nem fogalmaztam túl jól.
Küldetések : kezdőknek egyszerű feladatok, sikeres teljesítés után jutalom .
72 Kör után erősebb, felkészültebb országuk lenne .
Jutalom motiválja hogy aktívabban játsszon .
Megismeri a Hódítót , megszereti .
Kézikönyv számomra nagyon hasznos volt, a súgó még inkább .
Viszont 3 évet játszottam más játékokkal .
Tehát a kezdeti nehézségek nem vették el a kedvem .
|
11-26-2014, 04:42
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt a javaslatot nem teljesen értem. Leírtad azt, ami most van.
Az egyetlen különbség, hogy az Országod menü kiemelt tetejéről a bal oldali menübe tennéd.
Szerintem valamit nem értek, mert ez nem egy óriási változás. Mi az, amiben máshogy értetted?
|
Szerintem amit Kalmar akar ertelmezni a kovetkezo technikailag ertve:
A menuben legyen egy 'Kikuldetesi' link az ujjaknak 3 napig, vagy ameddig kell a felugro ablakok helyett. Amit valamennyire en sem gondolok rossz otletnek, mivel egyszer becsukod a felugro ablakot tobbet nem jelenik meg.
A kikuldetesen meg a gyakorlati kerdeseket erti, ami mivel megneztem es el is mentettem mert tobben rakerdeztek mar, ugye osszben 3 ilyen ablak van ahol keri, hogy csinalj valamit.
- "Irány a Hadsereg menüpont, és próbáld ki! Képezz tehát 100 katonát!... Az első feladat sikeres teljesítéséért 15.000 aranyat kaptál!
- Építeni az Építés menüpontban tudsz. Menj oda, és építs 3 darab könyvtár épületet! ... A második feladat sikeres teljesítéséért 3.000 aranyat kaptál!
- Tudománytekercset íratni a Tudomány menüpontban tudsz. Menj oda, és írass 200 darab gazdasági tekercset! ... A harmadik feladat sikeres teljesítéséért 13.200 aranyat kaptál!"
Roviddel ezutan vege is a kezdo sugonak. Amit O ker, az hogy a "Kikuldetesi' linkbe legyen tobb ilyen gyakorlati keres amivel egy uj jatekos elszorakozik az elso napokban.
Maskulomben en is majdnem erre utaltam a bonusz alatt feltenni kerdeseket, amig Kalmar egy uj menu linkbe tenne gyakorlatiakat. Az alap gondolat megegyezik, a kivitel mas csak.
Kalmar, ha rosszul ertem javitcsal ki.
|
10-15-2017, 17:01
|
Junior Member
|
|
Longevity: 37%
|
|
Quiz vége
A 100 kérdésre 87 helyes választ adtál. Megpróbálod újra?
7 év kihagyás után kb. 1 hónapja kezdtem ismét játszani, azt hittem ennél nagyobb láma vagyok/voltam.
Egy kérdés a tutoriallal kapcsolatban: anarchista csoportban reggeltem egy új országot, nem emlékszem hogy a játék felajánlotta volna a tutorialt. Ez valóban megeshet, vagy elnéztem valamit?
Más.
Ati említetted pár hsszel ezelőtt, hogy törlés után kikülködött kérdőívekre 0 körüli a válaszadási arány. Egy ideje egy hasonló profillal rendelkező cégnél dolgozom, szivesen vetnék egy pillantást arra a kérdőívre, de legjobb lenne ha tudnál küldeni egy azonos levelet melyet a törölt országok tulajdonosai kapnak.
Swiss
|
10-17-2017, 11:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by SwissCottage
Quiz vége
A 100 kérdésre 87 helyes választ adtál. Megpróbálod újra?
|
Gratula, az szép!
Quote:
Más.
Ati említetted pár hsszel ezelőtt, hogy törlés után kikülködött kérdőívekre 0 körüli a válaszadási arány. Egy ideje egy hasonló profillal rendelkező cégnél dolgozom, szivesen vetnék egy pillantást arra a kérdőívre, de legjobb lenne ha tudnál küldeni egy azonos levelet melyet a törölt országok tulajdonosai kapnak.
|
A leggyorsabb módja, ha regelsz egy országot anarchba, és otthagyod, nem azonosítod. Akkor megkapod a törléskor a kérdőívet. Most egy pont olyan levelet én is csak így tudnék átküldeni, plusz az az idő, ameddig átküldöm, ezt ezzel a módszerrel meg lehet spórolni.
|
10-17-2017, 17:43
|
Junior Member
|
|
Longevity: 37%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Gratula, az szép!
A leggyorsabb módja, ha regelsz egy országot anarchba, és otthagyod, nem azonosítod. Akkor megkapod a törléskor a kérdőívet. Most egy pont olyan levelet én is csak így tudnék átküldeni, plusz az az idő, ameddig átküldöm, ezt ezzel a módszerrel meg lehet spórolni.
|
Köszönöm, így lesz. Itt külsőn írok majd privit.
|
10-17-2017, 18:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Köszönöm, így lesz. Itt külsőn írok majd privit.
|
Rendben, köszi.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|