|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
09-08-2017, 13:06
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 51%
|
|
Helytartó beállítása
Az imént olvastam végig az összes helytartó szóra keresve kidobott témát de sajnos nem találtam megoldást.
Régóta próbálkozom már de nem jövök rá a beállítás helyességére. Következő dolgot szeretném elérni:
Az aktuális helyet a barakkban töltse fel a helytartó egy adott egységgel(pl. lovast) úgy, hogy a barakkokban levő helyből maradjon meg mondjuk 1000 hely ahova alap katonát képezzen folyamatosan. Az alap katonákat naponta el akarom adni így ott folyamatosan termeljen a szabad helyeken túl is.
Ennek az lenne a lényege, hogy amikor építek még barakkot akkor ne nekem keljen újabb lovas képezni a plusz helyre hanem ezt helyettem a helytartó kezelje.
Ha nem lehet ezt megvalósítani akkor megértem csak valaki magyarázza meg, hogy miért nem mert a HT súgója szerint nekem egy megoldható lenne.
Jelenleg ez a beállítás:
Automatikus katonaképzés a szabad barakkhelyekre. pipa
Katonák automatikus továbbképzése lovassá, a szabad barakkhelyekre. pipa
Katonák automatikus továbbképzése varázslóvá, a szabad templomhelyekre. pipa
Katonák automatikus továbbképzése tolvajjá, a szabad kocsmahelyekre. pipa
1000 barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez.
Egy körben képezhető alap katonák száma: 33
Alap katonák képzése a szabad helyen túl is. pipa
Az már csak hab lenne a tortán, hogy a teljes körönkénti fegyvertermelést használja a HT alap katonára ha megvan a szükséges lovas, ha pedig nincs akkor 1/3 alap katona és 2/3 lovas továbbképzés legyen a felhasználása.
Súgó szerint egyenlő darabszámban képezné a lovast és a katonát ha mind a kettőt képezheti de valójában csak alap katonának indít képzést.
|
09-08-2017, 13:15
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
33*20=660, egyszerre max ennyi alap katonát képez a 20 kör alatt. Ez az első dolog, ami szembe ötlik, hogy nem illik bele a leírt célokba.
|
09-08-2017, 13:19
|
Junior Member
|
|
Longevity: 51%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
33*20=660, egyszerre max ennyi alap katonát képez a 20 kör alatt. Ez az első dolog, ami szembe ötlik, hogy nem illik bele a leírt célokba.
|
Igazad van ez valóban nem stimmel így ám a számokat szándékosan nem a valóság szerint írtam, hogy ne legyen semmilyen játékbeli infó kiadva.
|
09-13-2017, 21:40
|
Junior Member
|
|
Longevity: 41%
|
|
Van egy olyan beallitas is hogy mennyi helyet tartson fent alap katonák képzésére, emellé beállitod a lovas képzést meg a katona képzést, kipipalod a katonák a szabad helyen túl opciót és az utolsó (altalad emlitett 1000 helyre) csak katonakat fog képezni. Ha épitesz barakkot akkor lesz hely új lovasoknak, ha hullik el belölük továbbképez.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|