|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-11-2006, 10:45
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Az már a te bajod, most is így van csak nem a top1-5 a határ hanem a top30%... Ha valaki folyton kicsúszkál innen egy szöviben akkor a többieknek többet kell várniuk nyílván... Hát oldja meg,hogy ne csússzon ki folyton vagy legyenek a szövik türelmesebbek.
|
Aham, csak az, hogy 30-200 ori között bent tudsz e maradni 4 orival jó és összehangolt szövi játékkal, vagy pedig 1, az az 1 db helyen bent tudtok e maradni 4-en, nem egészen ugyanaz, mert ott nem a te bénaságod miatt nem tudsz bekerülni... míg ha top 1-4 helyen kell bennmaradnod, ott lehet azt mondani, hogy a te bénaságod volt, mert nem tudtad megvédeni magad, vagy a szövijeidet...
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 10:48
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
S mivan pl. akkor, ha van egy 700 hekis ori 5. szinten gyors csoportban, hetvegen a tulaja nyaralni megy, es szabira teszi az orijat.
Penteken delbe elmegy, hetfon kora du. visszajon.
Akkor veszit 100 hekit? 
Nem kellene mondjuk kikotni hogy x körig/oraig szabi kezdese utan nem veszit hekiket? (De ezutan 336 oran/korokon at veszit hektarokat.)
Last edited by Szecsa; 09-11-2006 at 10:51..
|

09-11-2006, 10:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
S mivan pl. akkor, ha van egy 700 hekis ori 5. szinten gyors csoportban, hetvegen a tulaja nyaralni megy, es szabira teszi az orijat.
Akkor veszit 100 hekit? 
Nem kellene mondjuk kikotni hogy x körig/oraig szabi kezdese utan nem veszit hekiket? (De ezutan 336 oran/koroket at veszit hektarokat.)
|
Igen veszít 100 hekit... és szerintem nem kell kikötni, mert akkor elég ha belép x körönként és újra szabira megy, ezzel máris kikerülte ezt a rendszert... így egységes lesz, mindenkire egyformán fog hatni...
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 10:57
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Akkor veszit 100 hekit? 
Nem kellene mondjuk kikotni hogy x körig/oraig szabi kezdese utan nem veszit hekiket? (De ezutan 336 oran/korokon at veszit hektarokat.)
|
Mivel a fellépési hektár fölött van, és mivel erre semmi szükség, hiszen az úgyis elveszik, ezért igen, veszít 100 hektárt.
|

09-11-2006, 11:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ehhez kinek mi a hozzászólása még?
|
szerintem is mehet
|

09-11-2006, 13:59
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A fellépési hektár fölött, a szabis országok területe körönként 1 hektárt csökken, amíg pontlistában vannak. Az eltűnő terület véletlenszerű, kivéve ha van az országnak üres területe. Ha üres területe van, akkor először az tűnik el, hogy a szabik kiszámíthatóvá tehetőek legyenek.
Ez a változás életbelép akkor is, ha hár az első héten valaki teljesíti az előző feltételeket, tehát nincs a morálromlás kezdetéhez kötve!
|
A 336 db top30 kor megletehez azert hozza kene kotni.. Ha az embernek meg nincs meg a fellepeshez szukseges top30-as jatekideje, akkor engedtessek meg neki, hogy ne tamagochizzon a fellepesi hekin, hanem feljebb menjen ha ugy latja jonak.
Szerintem.
|

09-11-2006, 14:04
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [Qpe_]
A 336 db top30 kor megletehez azert hozza kene kotni.. Ha az embernek meg nincs meg a fellepeshez szukseges top30-as jatekideje, akkor engedtessek meg neki, hogy ne tamagochizzon a fellepesi hekin, hanem feljebb menjen ha ugy latja jonak.
Szerintem.
|
Bárki feljebb tud menni, akár soktízezer hektárt is össze lehet szedni. Ez csak szabira vonatkozik. Ha a top30 köröket gyűjti, akkor úgysincs szabin, hiszen szabi alatt nem gyűlik.
|

09-11-2006, 15:17
|
Senior Member
|
|
|
|
A javaslat első része tuti oké
A többiben a magam részéről Aúú-nak adok igazat. Legyen az 1-4 helyről a szintlépés. Lássuk be, B-ben pl már elég keményen meg kell dolgozni azért, hogy a top tetején ugyanaz a szövi csücsüljön. Főleg ha amint várható idővel 7 másik szövi is szeretne fordulni, és nekik is el kéne érni szöviszinten az első 4 helyet.
Mert lássuk be, ha 3-4 szövi csatázika topért, ahonnan 1-2 tag fellép, ott a többinek gyakorlatilag 0 esélye marad ugyanezt tenni, lévén a teljes szövik leverik őket mint vak a poharat...
|

09-11-2006, 15:35
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Bárki feljebb tud menni, akár soktízezer hektárt is össze lehet szedni. Ez csak szabira vonatkozik. Ha a top30 köröket gyűjti, akkor úgysincs szabin, hiszen szabi alatt nem gyűlik.
|
Tehat ha fellepeshez keszulodok, szuksegem van meg 100 korre, mert gyorsan felertem 600 hekire 5. szinten, unatkozom 1-2 hetig, ezert foglalok meg foldet (magasabb hekiszamon tobb penzt tudok gyujteni), de 1 hetvegere le kell szabiznom, akkor bontsak vissza 600-ig, meg hasonlo macerak, mindezt kizarolag azert, hogy a top1-en ulo csoka lejjebb jojjon, _ha_ szabizik.
Egyebkent tudok olyan 5. csoportot, ahol a top4-nek regesreg megvan az 1800 topkore, 2-300k ponton vannak, es nincsenek szabin, mert megoldjak a moralromlast. Ez az ujitas rajuk nem lesz semmilyen hatassal, de ha en 600 heki fole megyek, es szintlepes elott szabizok egy hetveget barmilyen okbol, akkor foldet fogok vesziteni.
Ebben a formaban nem tamogatom az otletet.
|

09-11-2006, 15:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [Qpe_]
Tehat ha fellepeshez keszulodok, szuksegem van meg 100 korre, mert gyorsan felertem 600 hekire 5. szinten, unatkozom 1-2 hetig, ezert foglalok meg foldet (magasabb hekiszamon tobb penzt tudok gyujteni), de 1 hetvegere le kell szabiznom, akkor bontsak vissza 600-ig, meg hasonlo macerak, mindezt kizarolag azert, hogy a top1-en ulo csoka lejjebb jojjon, _ha_ szabizik.
Egyebkent tudok olyan 5. csoportot, ahol a top4-nek regesreg megvan az 1800 topkore, 2-300k ponton vannak, es nincsenek szabin, mert megoldjak a moralromlast. Ez az ujitas rajuk nem lesz semmilyen hatassal, de ha en 600 heki fole megyek, es szintlepes elott szabizok egy hetveget barmilyen okbol, akkor foldet fogok vesziteni.
Ebben a formaban nem tamogatom az otletet.
|
Ha szintlépés előtt szabizol egy hétvégét, akkor előre lebontasz 72 épületet, amit majd nem akarsz magaddal vinni, és nincs semmi probléma. Szabin úgyse termelnél
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|