Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-11-2006, 10:45
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Az már a te bajod, most is így van csak nem a top1-5 a határ hanem a top30%... Ha valaki folyton kicsúszkál innen egy szöviben akkor a többieknek többet kell várniuk nyílván... Hát oldja meg,hogy ne csússzon ki folyton vagy legyenek a szövik türelmesebbek.
Aham, csak az, hogy 30-200 ori között bent tudsz e maradni 4 orival jó és összehangolt szövi játékkal, vagy pedig 1, az az 1 db helyen bent tudtok e maradni 4-en, nem egészen ugyanaz, mert ott nem a te bénaságod miatt nem tudsz bekerülni... míg ha top 1-4 helyen kell bennmaradnod, ott lehet azt mondani, hogy a te bénaságod volt, mert nem tudtad megvédeni magad, vagy a szövijeidet...
És születnek emberek.
Sponsored Links
Old 09-11-2006, 10:48
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

S mivan pl. akkor, ha van egy 700 hekis ori 5. szinten gyors csoportban, hetvegen a tulaja nyaralni megy, es szabira teszi az orijat.
Penteken delbe elmegy, hetfon kora du. visszajon.
Akkor veszit 100 hekit?
Nem kellene mondjuk kikotni hogy x körig/oraig szabi kezdese utan nem veszit hekiket? (De ezutan 336 oran/korokon at veszit hektarokat.)

Last edited by Szecsa; 09-11-2006 at 10:51..
Old 09-11-2006, 10:50
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
S mivan pl. akkor, ha van egy 700 hekis ori 5. szinten gyors csoportban, hetvegen a tulaja nyaralni megy, es szabira teszi az orijat.
Akkor veszit 100 hekit?
Nem kellene mondjuk kikotni hogy x körig/oraig szabi kezdese utan nem veszit hekiket? (De ezutan 336 oran/koroket at veszit hektarokat.)
Igen veszít 100 hekit... és szerintem nem kell kikötni, mert akkor elég ha belép x körönként és újra szabira megy, ezzel máris kikerülte ezt a rendszert... így egységes lesz, mindenkire egyformán fog hatni...
És születnek emberek.
Old 09-11-2006, 10:57
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Akkor veszit 100 hekit?
Nem kellene mondjuk kikotni hogy x körig/oraig szabi kezdese utan nem veszit hekiket? (De ezutan 336 oran/korokon at veszit hektarokat.)
Mivel a fellépési hektár fölött van, és mivel erre semmi szükség, hiszen az úgyis elveszik, ezért igen, veszít 100 hektárt.
Old 09-11-2006, 11:42
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ehhez kinek mi a hozzászólása még?
szerintem is mehet
Old 09-11-2006, 13:59
[Qpe_] [Qpe_] is offline
Junior Member

Longevity: 98%

Quote:
A fellépési hektár fölött, a szabis országok területe körönként 1 hektárt csökken, amíg pontlistában vannak. Az eltűnő terület véletlenszerű, kivéve ha van az országnak üres területe. Ha üres területe van, akkor először az tűnik el, hogy a szabik kiszámíthatóvá tehetőek legyenek.

Ez a változás életbelép akkor is, ha hár az első héten valaki teljesíti az előző feltételeket, tehát nincs a morálromlás kezdetéhez kötve!
A 336 db top30 kor megletehez azert hozza kene kotni.. Ha az embernek meg nincs meg a fellepeshez szukseges top30-as jatekideje, akkor engedtessek meg neki, hogy ne tamagochizzon a fellepesi hekin, hanem feljebb menjen ha ugy latja jonak.
Szerintem.
Old 09-11-2006, 14:04
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by [Qpe_] View Post
A 336 db top30 kor megletehez azert hozza kene kotni.. Ha az embernek meg nincs meg a fellepeshez szukseges top30-as jatekideje, akkor engedtessek meg neki, hogy ne tamagochizzon a fellepesi hekin, hanem feljebb menjen ha ugy latja jonak.
Szerintem.
Bárki feljebb tud menni, akár soktízezer hektárt is össze lehet szedni. Ez csak szabira vonatkozik. Ha a top30 köröket gyűjti, akkor úgysincs szabin, hiszen szabi alatt nem gyűlik.
Old 09-11-2006, 15:17
Synkel Synkel is offline
Senior Member

A javaslat első része tuti oké

A többiben a magam részéről Aúú-nak adok igazat. Legyen az 1-4 helyről a szintlépés. Lássuk be, B-ben pl már elég keményen meg kell dolgozni azért, hogy a top tetején ugyanaz a szövi csücsüljön. Főleg ha amint várható idővel 7 másik szövi is szeretne fordulni, és nekik is el kéne érni szöviszinten az első 4 helyet.
Mert lássuk be, ha 3-4 szövi csatázika topért, ahonnan 1-2 tag fellép, ott a többinek gyakorlatilag 0 esélye marad ugyanezt tenni, lévén a teljes szövik leverik őket mint vak a poharat...
Old 09-11-2006, 15:35
[Qpe_] [Qpe_] is offline
Junior Member

Longevity: 98%

Quote:
Bárki feljebb tud menni, akár soktízezer hektárt is össze lehet szedni. Ez csak szabira vonatkozik. Ha a top30 köröket gyűjti, akkor úgysincs szabin, hiszen szabi alatt nem gyűlik.
Tehat ha fellepeshez keszulodok, szuksegem van meg 100 korre, mert gyorsan felertem 600 hekire 5. szinten, unatkozom 1-2 hetig, ezert foglalok meg foldet (magasabb hekiszamon tobb penzt tudok gyujteni), de 1 hetvegere le kell szabiznom, akkor bontsak vissza 600-ig, meg hasonlo macerak, mindezt kizarolag azert, hogy a top1-en ulo csoka lejjebb jojjon, _ha_ szabizik.
Egyebkent tudok olyan 5. csoportot, ahol a top4-nek regesreg megvan az 1800 topkore, 2-300k ponton vannak, es nincsenek szabin, mert megoldjak a moralromlast. Ez az ujitas rajuk nem lesz semmilyen hatassal, de ha en 600 heki fole megyek, es szintlepes elott szabizok egy hetveget barmilyen okbol, akkor foldet fogok vesziteni.

Ebben a formaban nem tamogatom az otletet.
Old 09-11-2006, 15:39
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by [Qpe_] View Post
Tehat ha fellepeshez keszulodok, szuksegem van meg 100 korre, mert gyorsan felertem 600 hekire 5. szinten, unatkozom 1-2 hetig, ezert foglalok meg foldet (magasabb hekiszamon tobb penzt tudok gyujteni), de 1 hetvegere le kell szabiznom, akkor bontsak vissza 600-ig, meg hasonlo macerak, mindezt kizarolag azert, hogy a top1-en ulo csoka lejjebb jojjon, _ha_ szabizik.
Egyebkent tudok olyan 5. csoportot, ahol a top4-nek regesreg megvan az 1800 topkore, 2-300k ponton vannak, es nincsenek szabin, mert megoldjak a moralromlast. Ez az ujitas rajuk nem lesz semmilyen hatassal, de ha en 600 heki fole megyek, es szintlepes elott szabizok egy hetveget barmilyen okbol, akkor foldet fogok vesziteni.

Ebben a formaban nem tamogatom az otletet.
Ha szintlépés előtt szabizol egy hétvégét, akkor előre lebontasz 72 épületet, amit majd nem akarsz magaddal vinni, és nincs semmi probléma. Szabin úgyse termelnél
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules