|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-10-2006, 22:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
kis kék 9ese meg asszem 1 oinak van.. pár ezernek meg nem 
|
Aham, csak itt most nem róla döntünk, mert neki már meg van a kék 9... hanem a maradék pár ezerről...
És születnek emberek.
|

09-10-2006, 22:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Atis, ne mondd, hogy nem látod a különbséget a között, hogy valaki 1/a-ban elérje az 1. helyet vagy ugyanezt megtegye egy 5. szintű csopiban...
|
CL, az 1/A-ból első helyről való lépés elérehtő 1db személyiséggel is, 9-el sem könnyű, de ha 1el meg lehet csinálni, akkor 9-el lehet picit könyebb. senki nem mondja hogy könnyű, de megcsinálható
ha valaki úgy érzi neki nem megy, akkor marad 8 személyiségnél és kész. a 9. személyiség csak presztízs kérdés, semmi gyakorlati haszna nincs.. akkor meg mutasson is érte valamit, ha meg nem akarja akkor nem tök mind1, hogy 8 v. 9 személyisége van? 
|

09-10-2006, 22:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
CL, az 1/A-ból első helyről való lépés elérehtő 1db személyiséggel is, 9-el sem könnyű, de ha 1el meg lehet csinálni, akkor 9-el lehet picit könyebb. senki nem mondja hogy könnyű, de megcsinálható
ha valaki úgy érzi neki nem megy, akkor marad 8 személyiségnél és kész. a 9. személyiség csak presztízs kérdés, semmi gyakorlati haszna nincs.. akkor meg mutasson is érte valamit, ha meg nem akarja akkor nem tök mind1, hogy 8 v. 9 személyisége van? 
|
De pont erről van szó! Mi értelme olyan változtatásnak, aminek nincs GYAKORLATI haszna?
És születnek emberek.
|

09-10-2006, 22:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Amúgy legutoljára a top 4-ből fordultunk a 2/b-ben (nem én voltam az első, hanem az egyik szövim) és hidd el, már az is full unalmas volt, mikor 16 körökre mentünk ütni... valamint van olyan 5. szint már most is, ahol 100e pont környékén van a top1, míg más szinteken 700 heki környékén is első lehetsz... ez pedig feleslegesen "megbélyegez" bizonyos szinteket...
És születnek emberek.
|

09-10-2006, 22:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
De pont erről van szó! Mi értelme olyan változtatásnak, aminek nincs GYAKORLATI haszna?
|
mi értelme van 1000 körönként lépni, ha már 5x körbejátál? tessék jáccani.
|

09-10-2006, 22:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
mi értelme van 1000 körönként lépni, ha már 5x körbejátál? tessék jáccani.
|
Talán az, hogy mellette másik 4 szinten játszom... 
És születnek emberek.
|

09-10-2006, 22:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Talán az, hogy mellette másik 4 szinten játszom... 
|
akkor mi a gond? az hogy jáccani kéne a többszemélyiségű orival is?
amúgy meg az 1/A első helye jóval könyebben elérhető mint egyes 5ös csopik első helye.. ez csak abból is láccik, hogy vannak alsó csopik ahol évek óta ugyanaz az első, míg 1/Aban ugynennyi idő alatt több tucat ori volt már első..
|

09-10-2006, 22:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
amúgy meg az 1/A első helye jóval könyebben elérhető mint egyes 5ös csopik első helye.. ez csak abból is láccik, hogy vannak alsó csopik ahol évek óta ugyanaz az első, míg 1/Aban ugynennyi idő alatt több tucat ori volt már első..
|
Ki mondta, hogy nem játszok a több személyiségű orival? Azt hiszem elég sokan nyögik annak súlyát, hogy nem tamagocsizunk a szövimmel... 
De ha már így belejöttünk, neked se ártana játszani...  Amúgy szerintem, az, hogy kinek mennyi ori van mellette és miként játszik velük, full lényegtelen... mert megintcsak eletereled vele a szót másfelé...
Ami csopiról én beszéltem, hogy van 100e ponton lévő ori az első helyen, ott ez nem évek óta van... 
A lényeg, hogy mi értelme egy olyan változtatásnak, aminek igazából SEMMILYEN gyakorlati értelme nincs?
És születnek emberek.
|

09-10-2006, 22:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
csak kíváncsiságból is megpróbálnám, igazad van-e. 
ha lesz hekicsökkenés földlimit fölött, az A-n kivül mindenhol egyszerűbb lesz elérni az első helyet majd, mint most.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

09-10-2006, 22:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
A lényeg, hogy mi értelme egy olyan változtatásnak, aminek igazából SEMMILYEN gyakorlati értelme nincs?
|
Én nem értelek..  a 9 személyiségnek sincs semmi gyakorlati értelme..
kb annyi, hogy ha egy kezdő ránéz akkor azt gondolja "ez már igen, biztos tud a csávó..". gyakorlatilag a változtatás értelme is annyi, hogy ennek az elvárásnak eleget teszünk és az fogja tudni elérni, aki le is rak érte valamit az asztalra.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|