|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-09-2014, 18:45
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Minden revíziót támogatok a játék érdekében! Főleg a restartot, A-ban is! Pusztuljon a posvány. 
|

11-09-2014, 18:57
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sami
Minden revíziót támogatok a játék érdekében! Főleg a restartot, A-ban is! Pusztuljon a posvány. 
|
Az első mondattal egyetértek.
|

11-09-2014, 19:48
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sami
Főleg a restartot
|
Erről már kevésbé vagyok meggyőzhető, de erre is lehet egy fájdalommentes kísérletet tenni.
Lévén, hogy van olyan csoport, ami rendszeresen restartolva van. Mondjuk ez a lehetőség legutóbb 1 (egy) embert vonzott, de pont emiatt különösebb szívfájdalom nélkül hajlandó vagyok az Arénát beáldozni, és egy hosszabb, de mégis rendszeresen újrainduló csoportot csinálni belőle.
Ezzel szintén könnyen le lehet mérni, hogy mekkora igény van a folyamatos újrakezdésre.
Az időzítés is tökéletes. Lehet választani is akár, hogy már a karácsonyi ünnepek alatt játszani szeretnétek ezt a fajta játékot, vagy csak januárban, az ünnepek lecsengése után induljon.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

11-09-2014, 19:54
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Erről már kevésbé vagyok meggyőzhető, de erre is lehet egy fájdalommentes kísérletet tenni.
Lévén, hogy van olyan csoport, ami rendszeresen restartolva van. Mondjuk ez a lehetőség legutóbb 1 (egy) embert vonzott, de pont emiatt különösebb szívfájdalom nélkül hajlandó vagyok az Arénát beáldozni, és egy hosszabb, de mégis rendszeresen újrainduló csoportot csinálni belőle.
Ezzel szintén könnyen le lehet mérni, hogy mekkora igény van a folyamatos újrakezdésre.
Az időzítés is tökéletes. Lehet választani is akár, hogy már a karácsonyi ünnepek alatt játszani szeretnétek ezt a fajta játékot, vagy csak januárban, az ünnepek lecsengése után induljon.
|
Egy teljesen külön csoport miben különbözne az Arénától? Csak lenne piac...
Ennyi erővel Arénában is lehetne.
|

11-09-2014, 19:57
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Egy teljesen külön csoport miben különbözne az Arénától? Csak lenne piac...
Ennyi erővel Arénában is lehetne.
|
Arról beszélek. Csak nem 2 hónapos korláttal, mert azzal 1 embert érdekel, hanem mittudomén fél év, év. Ha ez rengeteg embert megfog, akkor lehet komolyabban gondolkodni azon, hogy restart a rendes játékban.
|

11-09-2014, 20:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Arról beszélek. Csak nem 2 hónapos korláttal, mert azzal 1 embert érdekel, hanem mittudomén fél év, év. Ha ez rengeteg embert megfog, akkor lehet komolyabban gondolkodni azon, hogy restart a rendes játékban.
|
1 év sztem marha sok lenne rá. 1 év alatt hová lehet fejlődni, ha nem jönnek újak a tesztben? Megint csak ácsorgással...
Egyébként azt tesztelnénk, hogy milyen 200-ról indulni? Mert akkor tényleg elég, ha arénába visszakerül a piac, csak max nem lenne VIP-hez kötve...
vagy mit tesztelnénk?
|

11-09-2014, 20:01
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Lehetne több teszt.
Hosszabb, 1 órás körökkel és rövidebb (2-3 hét) 10_15 percesekkel...
Nekem még mindig véleményem, hogy ha belátható időn (4-5 óra) belül lehet valami csinálni a játékban (és nem csak hétvégén), akkor lenne vmi....
|

11-09-2014, 20:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Nekem még mindig véleményem, hogy ha belátható időn (4-5 óra) belül lehet valami csinálni a játékban (és nem csak hétvégén), akkor lenne vmi....
|
Hajrá. Gyors csoport, aki támogatja az ötletet, az irány oda, és nézzük, hogy valóban felpezsdül-e az élet a 3. szinten is, és nem csak prédaként kihullik a jelentkezők 99%-a már az 5. szinten, ahogy most.
|

11-09-2014, 20:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
1 év sztem marha sok lenne rá. 1 év alatt hová lehet fejlődni, ha nem jönnek újak a tesztben? Megint csak ácsorgással...
Egyébként azt tesztelnénk, hogy milyen 200-ról indulni? Mert akkor tényleg elég, ha arénába visszakerül a piac, csak max nem lenne VIP-hez kötve...
vagy mit tesztelnénk?
|
Aki akar egy fix végű játékban játszani, az bármikor beszállhat. A rendes játék esetén sem lenne arról szó, hogy január 1 és 10 között lehet regisztrálni, utána egy évig nem.
Tesztelni annyit, hogy valóban akarják-e az emberek újrainduló rendszerben játszani a Hódítót, vagy sem.
Ahogy a gyors csoporton is le lehet mostantól mérni, hogy valóban kitartotok-e a fél órás körváltásokkal.
|

11-09-2014, 20:10
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Aki akar egy fix végű játékban játszani, az bármikor beszállhat. A rendes játék esetén sem lenne arról szó, hogy január 1 és 10 között lehet regisztrálni, utána egy évig nem.
Tesztelni annyit, hogy valóban akarják-e az emberek újrainduló rendszerben játszani a Hódítót, vagy sem.
Ahogy a gyors csoporton is le lehet mostantól mérni, hogy valóban kitartotok-e a fél órás körváltásokkal.
|
1. Most is fél órások a váltások, de ezzel 4 napot spórolsz, miközben kétszer annyi történik. Miért?
2. Azzal, hogy most mindenki 200-as orival játszik, max játszunk egy jót... De mit fogunk belőle leszűrni, ha maradnak az órás körök? Semmit. Aréna2 piaccal...
3. Csoportösszevonások?
4. 1/A kihagyása?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|