|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-19-2014, 20:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Nem értem a lényegét az egésznek, így mit lehet lemérni?
|
Talan a lenyeg nem a jo jatekos felmerese, hanem hogy ne a megszokott rutin miatt fel szemmel nyomogassuk a gombot
Quote:
Inkább tolnád a már X hónapja (éve???) beharangozott vizuális dolgokat, ami szintén nem érdekel engem, de lehet vonzana új játékosokat...
|
Oda se igen irtok velemenyt, ha nem erdekel senkit miert torje vele magat? Meg ha jol ertettem a kepes oldalak bejovetele utan a harc is valtozik idovel. Lehet azt meg nem kellene siettetni, inkabb kis izelitot kapunk most kissebb valtozasokrol hogy mire jonnek a jelentosebbek szokjunk hozza.
|
The Following User Says Thank You to Ghosti For This Useful Post:
|
|

10-19-2014, 20:33
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 73%
|
|
A változás mindig jó, és az alkalmazkodás a túlélés kulcsa szinte mindenhol. Csak hosszútávra kell tervezni, és természetesen előreláthatónak kell lennie.
Érdekesebb lenne a játék, készülni kellene az időszakos változásokra.
Remélem megérem még ezeket a szabálymódositásokat 
|

10-20-2014, 14:49
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ghosti
Oda se igen irtok velemenyt, ha nem erdekel senkit miert torje vele magat? Meg ha jol ertettem a kepes oldalak bejovetele utan a harc is valtozik idovel. Lehet azt meg nem kellene siettetni, inkabb kis izelitot kapunk most kissebb valtozasokrol hogy mire jonnek a jelentosebbek szokjunk hozza.
|
Hova nem írtunk? Szerintem próbáltunk valamit kitalálni.. pl valami tutorial be is került..(ami sokat nem számít, de mégis..)
Témához:
Azért nem mindegy az sem, milyen random változások lennének ezek, mert:
mi lesz a szabisokkal? Elmegyek nyaralni, hazajövök és a fele sereg elment, mert meghíztak a katonák és nem fértek annyian egy barakkban? 
|
|

10-20-2014, 14:59
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Azért nem mindegy az sem, milyen random változások lennének ezek, mert:
mi lesz a szabisokkal? Elmegyek nyaralni, hazajövök és a fele sereg elment, mert meghíztak a katonák és nem fértek annyian egy barakkban? 
|
Alapvetően akciókat (de legalábbis mindennapi történéseket) befolyásoló változásokra gondoltam, nem barakkhely változásra. Innentől a szabisokat nem érinti. Aki úgy megy el egy hónapra nyalarni, hogy az orzsága nincs szabin, az persze megszívhat akár egy termelésváltozást is, de ő akkor is megszívja, ha mindenféle változás nélkül kap egy huzamosabb idejű szárazságot.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|