Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-28-2014, 09:03
Sequator's Avatar
Sequator Sequator is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 78%

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
meg azt sem értem, hogy az a baj, hogy körváltásonként kettőt tud akciózni a feles ha szétlopja a készülijét.. akkor nem fog tudni ha 10 alá nem mehet be? akkor nem 6%-ra megy fel neki hanem mondjuk 16-ra és ugyan úgy kettőt lop. vagy legyen 13 legrosszabb esetben.. ugyan úgy 2őt fog akciózni..
Jelenleg gyorsasági versenyt kell játszani. Ha 10%-nál nem tud akciózni, akkor le tudom vinni a készülstégét 0-ra és következő körváltásnál amikor regenerálódik a készültsége nem másodperceken múlik, mert van egyetlen köröm.

Ha a jelenlegi 3%-nál még indítható akciózása marad, nincs olyan kör amikor biztosan kijelenthető, hogy a feles toliakció nélkül marad. Ez igazából überli az ember tükörvarázsát is. Mert 0% készültséggel is vidáman elvan egy feles, hiszen körváltás után rögtön 2x tud tolizni (haszon- és infó)

Engem igazából csak a 10% alatti infózás zavar. Gondolom nem kell túlmagyarázni, hogy miért.

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
és szerinted ez probléma a játékban, hogy 50k aranyakat lop afeles? :O hülye lennék egy frissen regelt orira pazarolni a drága készülit..
Nem az 50k-s lopásokkal van baj Viszont ha valaki 10-20 millát akar az országában tartani 200 hekit, 10% bank kell, ami bőven több mint az ígért 5% amivel biztonságban lehet tudni. Ez a része azért nem izgat annyira és azért sem ebben a témában nyitottam a topicot, mert így viszont az is igaz, hogy pl. 1000 hekin elég csak 4%, egyre feljebb egyre kevesebb, szóval szerintem ez a része így jó ahogy van. Nem lenne jó, ha meg lenne buherálva és ténylegesen minden hekin 5%-ot kellene tartani.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Sequator For This Useful Post:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules