|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-30-2013, 15:29
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Napi 2 órát, amennyi klánszabit a klán kap éjjelente.
|
Nem mondtam, hogy frissen alakulnak. De majd meglátjuk, mi lesz, az jó, ha nyitott vagy a visszacsinálásra is.

08-30-2013, 15:34
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nem mondtam, hogy frissen alakulnak. De majd meglátjuk, mi lesz, az jó, ha nyitott vagy a visszacsinálásra is.
|
Tök mindegy mikor alakultak, ha ezt csinálják, akkor el fog fogyni a klánszabijuk.
|

08-30-2013, 19:05
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
az jó, ha nyitott vagy a visszacsinálásra is.
|
Ez egy kétesélyes változtatás. Vagy jó lesz, vagy nem. Sőt, háromesélyes, mert lehet jó némi menet közbeni változtatással. Ha jó, akkor marad, ha nem jó, akkor nem marad. Ez általában a legtöbb módosításra igaz volt eddig is; ha valami nem úgy sült el, ahogy tervezve volt, akkor finomítva lett. Ki kell próbálni, és attól függően, hogy milyen hatásai vannak középtávon, vagy megmarad, vagy sem.
|

08-31-2013, 20:00
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 75%
|
|
nem támogatom de ha senkit se érdekel akkor legyen 
|

08-31-2013, 20:01
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zordi
nem támogatom de ha senkit se érdekel akkor legyen 
|
Ez nem szavazás. Ez megbeszélés. Érvekkel és ellenérvekkel.
|

08-31-2013, 20:06
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 75%
|
|
szezonba nekem este van pár órám odacsapni a nappali akciózásért de eztán nem lesz rá lehetőségem.... unalmas lesz ez így.
Keveslem a hozzászólásokat pedig a normálosokat inkább érinti... ennyire nem érdekel senkit vagy csak én pánikolok?
|

08-31-2013, 20:51
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Keveslem a hozzászólásokat pedig a normálosokat inkább érinti...
|
Én kimaradtam belőle, mert nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e vagy sem. A-ban nem vágyom rá, így sem egyszerű ütni, viszont lehetséges, hogy ha van ilyen, akkor kevesebben lesznek elfek, és tényleg a tudáson fog múlni, nem a jó időben választott támadáson.
Ha többen leszünk tőle "aktívak" akkor megéri, ha nem, akkor felesleges dolog, ami inkább káros.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

09-01-2013, 14:22
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Én kimaradtam belőle, mert nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e vagy sem. A-ban nem vágyom rá, így sem egyszerű ütni, viszont lehetséges, hogy ha van ilyen, akkor kevesebben lesznek elfek, és tényleg a tudáson fog múlni, nem a jó időben választott támadáson.
Ha többen leszünk tőle "aktívak" akkor megéri, ha nem, akkor felesleges dolog, ami inkább káros.
|
az elfekkel szembe bármelyik fajnak A-ban csak az aktivitás miatt volt esélye. normális az, hogy 70% barak alatt meg sem lehet próbálni beverni egy elfet? most már biztosan itt lesz ha támadod és kedve szerint ütheti a csontra kitámadott országodat..
|

09-07-2013, 18:42
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
szezonba nekem este van pár órám odacsapni a nappali akciózásért de eztán nem lesz rá lehetőségem.... unalmas lesz ez így.
Keveslem a hozzászólásokat pedig a normálosokat inkább érinti... ennyire nem érdekel senkit vagy csak én pánikolok?
|
Korábban pont azt mondtad, hogy az van előnyben aki aktív... most magad ellen beszélsz. ha revansot akarsz valaki ütéséért, akkor legyél aktív, és legyél online... valahogy így fogalmaztál pár beírással előbb... most akkor döntsd el hogy éppen mi a nem jó neked...
amúgy meg a mostani szabadság rendszere min 72 körig elérhetetlenné teszi a szabis orit. Aki csak azért megy szabira, mert pár óráig elérhetetlen számára a hódító, arra nem kell 72 órát ezentúl várnod, hanem csak min 8-at
Pont a saját ellenérveid azok, amiktől életképes ez a javaslat...
Most ha valaki szabizni akar, ugyanúgy szabizik, de azzal 72 körig kiesik a játékból... nem is értem, hogy a 8 körös szabi hogy lenne hátránya a játéknak. sokkal több ori lenne sűrűbben aktív... Aki meg mindig aktív az ugyanúgy jól jár, mint most.. nem igaz? hol itt a probléma?
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|