|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

09-07-2006, 18:44
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
hali,
tapasztalataim alapján hullákkal az legyen aki le tudja nyelni a békát, mert igen idegeítő tud lenni a lopás elleni védtelenség. (engem két nap alatt 12 millió arannyal húztak be 5. szinten  ) kissé letargiába estem.
persze gondolom ennek ellensúllyozására, mindent jóval drágábban tudnak eladni a hullák a drágakő pl nállam mindig 2000-et ér.
|

09-07-2006, 18:58
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Őselem
hali,
tapasztalataim alapján hullákkal az legyen aki le tudja nyelni a békát, mert igen idegeítő tud lenni a lopás elleni védtelenség. (engem két nap alatt 12 millió arannyal húztak be 5. szinten  ) kissé letargiába estem.
persze gondolom ennek ellensúllyozására, mindent jóval drágábban tudnak eladni a hullák a drágakő pl nállam mindig 2000-et ér.
|
Kezdő játékosoknak semmiképp nem ajánlom a hullát. Javaslom, hogy egy másik fajjal indulj újra, ahol ki tudod használni a játék minden lehetőségét.
|

09-07-2006, 19:22
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Őselem: legyen bankod, már is elkerülnek a tolik...
10 bank már hatalmas védelem, a duplája pedig szinte tökéletes...(főleg mivel nem függ a hekitől, lsd súgó)
|

09-07-2006, 21:27
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Őselem
hali,
|
Igazán nem is a pénz lopás a legidegesítőbb, mert ha van bankod nem lopnak. De ha rengetnek vagy tűzlabdával dobálnak az idegesítőbb. Egy jó tipp hullának: Raktárakban ne hagyj semmit adj el mindent a pénzt pedig tartsd a piacon pl katonákban így lopni nem fognak max embert, ami azért veszélyes tud lenni ezért 70-75% felett ne legyen a foglalkozottság.
|

09-07-2006, 21:29
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
Igazán nem is a pénz lopás a legidegesítőbb, mert ha van bankod nem lopnak. De ha rengetnek vagy tűzlabdával dobálnak az idegesítőbb. Egy jó tipp hullának: Raktárakban ne hagyj semmit adj el mindent a pénzt pedig tartsd a piacon pl katonákban így lopni nem fognak max embert, ami azért veszélyes tud lenni ezért 70-75% felett ne legyen a foglalkozottság.
|
A hullámnak egyáltalán nincsen raktárja
Ha kell valami, akkor veszek a piacon, és még abban a körben el is használom...
4/M-ben mükszik
Mondjuk a gyujtás, és rengetés tényleg idegesítő...

09-10-2006, 00:35
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
szerintem 80%os foglalkoztatottság már bőven elég egy hullának... 
|

09-10-2006, 11:32
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
szerintem 80%os foglalkoztatottság már bőven elég egy hullának... 
|
hát ez függ attól 0hogy hány embered van egyáltalán
|

09-10-2006, 11:37
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
hát ez függ attól 0hogy hány embered van egyáltalán
|
A 80% az 80%, ha 1000 embere van, ha 100000 

09-10-2006, 18:25
|
|
Member
|
|
|
|
engedd meg, hogy reagáljak rád  ha mf vagy nem tudod a kapun kideríteni ki lop csakh ha emberre lopnak de azt is csak akkor ha benn vagy akkor mikor lopnak és nagyon nézelődsz.
az ilyen sok ház pedig röhej és teljesen felesleges, már rég beáll az automata védelmed mire elérnének akár 60%-hoz is  és így baromi kevés a sereged. ha meg mindig full pacival támadsz ki 1. a hadisokat nem ütöd át, az egész szövi meg tudna ütni max tábornokkal ha akar és L-ben 3-4k nyersis árakkal bukni az épületeid 60-70%át nem túl kellemes.
ajánlanék neked óriást helyette vagy kb. 83-85%-os foglalkoztatosságű zombit szövisként. remélem segítettem 
|

09-10-2006, 20:24
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Savaria
nemtudom, hogy vagytok vele, ezért kiváncsi lennék a véleményetekre!
én azt mondom, 5-be, talán még 4-be(de ott már húzós), a legjobb faj a hulla. én indítottam már útjára pár orit, és eddig az 5-ösök mindig hullák voltak. élőhalott kereskedő házzal,bankkal,barakkal,lovassal, iszonyat ütős tud lenni. foglalkoztatottság 42-50% körül tartva, annyira nem is érint az ember lopás. sőt mire annyit eltudna lopni egy 5-ös szinten levő ori, hogy megérezzem addigra a pontlistát figyelve rájövök ki az,és eltiprom. uh az én véleményem az hogy 5-be, az izgalmas, agresszív,véres játékot az élőhalott jelenti.feltéve ha az ember nem kapkodja,el és mindig kimaxolva tartja a lovasait. a rengetésre,tűzgolyóra meg annyit, ha sok pénze van az embernek, építőanyagokat,lovakat pillanatok alatt tud venni.
|
teljesen felesleges 42-50%os foglalkoztatottság, hacsak nem katigyárat akarsz tartani (mondjuk 5.szinteken jol fizető dolog  )
a pontlistát figyelve meg semmire ne mjössz rá, mert ha hullát lopnak vagy variznak akkor nem változik a hirnevük... (szegény vétlen áldozataid  )
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|