|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-13-2013, 13:42
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Normál csoportokba nagyon rossz lenne, ha ez bevezetésre kerülne. Úgy tudnám maximum elképzelni, hogy a gyors és lassú csoport mintájára lenne egy "éjszakai stop" csoportrendszer (5,4,3), ami szintén a 2/B-be jut.
Így, aki ezt akarja, tud ide fordulni/regisztrálni, és nem kötitek meg a többiek kezét az akciózástól.
The Following 3 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|

06-13-2013, 13:57
|
|
Member
|
|
Longevity: 72%
|
|
Én szerintem nem lenne jó ötlet "keveredni", ezáltal hígítani a sokszor nem túl sűrű pontlistát. Viszont egy külön csoportban el tudnám képzelni, tuti ki is próbálnám, bár a 24 órás országaimat ezért nem adnám fel. Ha sikerülne egy megfelelő (értelmes) szabályrendszert kialakítani, szerintem lenne jövője egy ilyen "nappali" csoportnak.
|

06-13-2013, 14:04
|
|
Member
|
|
|
|
Kezdetnek pár gondolat:
- minden ugyanaz mint a rendes játékban, csak 22.00 - 6.00 ig nem telik az idő, 22.30 - 05.30 ig be se lehessen lépni az oriba. Ha ilyen játékot akarunk, igenis menjünk aludni. Ha például 22.00kor bevernek, az csak 8.00-kor ér haza, reggel 6kor lehet kísérni.
- Egy nap csak 16 körből áll, nyilván lassabban telnek le a kötelező körök, de valamit valamiért.
???
|

06-13-2013, 14:07
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Mielőtt ebbe nagyon belemélyedünk, nekem egy óriási kérésem van: definiáljátok a "nappal" fogalmát.
Kérdezem mindezt a következők miatt:
- A hétvége ebbe vajon beleesik? Hiszen akkor a családé, a pihenésé az idő sokak esetén. Sőt, a munkahelyről játszók sok esetben otthonról nem is tudnak egyáltalán játszani, mert csak munkahelyen van net.
- A szigorú munkahelyen játszók mit kezdenek a nappali időszakkal, amikor nem tudnak melóhelyről belépni? Nekik mi a nappal? A reggeli pár óra és a munkaidő utáni pár óra?
- Nem olyan országban élünk, ahol egységes munkaidők vannak. Mi számít reggelnek? Az 5 óra a reggel? A 8 óra a reggel? Mi számít estének? A 21 óra este? Vagy már a 19 óra is? Esetleg csak a hajnal 1?
- Melyik időzóna szerint gondolkodunk? Csak a magyar időzóna szerint? Tehát egy olyan csoportot hozunk létre, amiben például Amerikából csak éjjel lehet részt venni? Vagy mindenki a saját időzónája szerinti nappal szerint játszik? Vagyis Amerikából "éjjel" (neki nappal) is betámadható egy magyar idő szerinti ország?
|

06-13-2013, 14:14
|
|
Administrator
|
|
|
|
|

06-13-2013, 14:19
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Na ez azért nem teljesen passzol, mert én pl. külön csoportot javasoltam, senkinek sem kötelező.
|

06-13-2013, 14:15
|
|
Member
|
|
|
|
Szerintem a magyar időzóna szerinti 06.00 - 22.00 óráig tartson, a hétvége jó kérdés, de szerintem hétvégén is be-be lehet kukkantani... de én csak külön csoportban, és normál szabályokkal tudnám támogatni, úgy, hogy a kérdéses időszakokban egyszerűen nem telik az idő.
Az éjszakai védelem nem fair a többiekkel, ahogy none is írta, az egy előny. Mit adsz érte? dupla vip-et? triplát? szerintem az nem jó gondolat.

|

06-13-2013, 14:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Nekem személy szerint sok ismerősöm emiatt hagyta abba a játékot, mert nem akarja az 1A-s éjszakázást.
Más játékban, amiről tudok konkrét éjszakai védelem van: 22.00-6.00-ig. Lehetne olyan megoldás is, ami tetszőlegesen választható szundiidőt biztosítana.
|

06-13-2013, 14:33
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pacsi
Nekem személy szerint sok ismerősöm emiatt hagyta abba a játékot, mert nem akarja az 1A-s éjszakázást.
|
Ezt az irányt szerintem kár ide keverni. A-ban aki nem akar aktívan játszani, annak remek választás egy elf, védelemre beállva. Neki aztán teljesen mindegy, hogy éjszaka mennek-e rá, vagy sem. Ha felkel az éjszaka közepén, akkor sem tud többet tenni, mint ami a max védelme, úgyhogy igen jó eséllyel fogja a legtöbb támadást, ami 4000 hektár eléréséig neki kell.
Ez stratégiai választás kérdése, és ha csak azért akarja a játékmenet megváltoztatni, mert nem akar elf lenni és védekező játékot játszani, akkor én amondó vagyok, hogy ezt itt most ne vegyük figyelembe.
|
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

06-13-2013, 14:36
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez stratégiai választás kérdése, és ha csak azért akarja a játékmenet megváltoztatni, mert nem akar elf lenni és védekező játékot játszani, akkor én amondó vagyok, hogy ezt itt most ne vegyük figyelembe.
|
Kéretik törölni a jegyzőkönyvből! :-)
Egyébként az A-ra semmiképp sem érvényesíteném, csak 5-4-3-(2) szinteken.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|