|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-27-2012, 19:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 71%
|
|
Quote:
Originally Posted by Surranohalal
Mivel 200 hekin a félelf elég erős (sőt, túl vs all kivéve gnóm a tekilopás miatt...) és feljebb van vele gond, ezért én olyan bónuszokban gondolkodnék ami felfelé érvényesül egyre jobban, mivel ugyebár ez a cél. Az hogy 200 hektáron átlopjuk a gnómot és így egy kétnapos ori milliárdokat összekaszáljon játéktudás nélkül? Aki ezt komolyan gondolta annak nulla a stratégiai érzéke.
Mondjuk kaphatna úgy bónuszt valamire mint az élőzombi
pl.: ha aktív az árnyak akkor 5, 7, 10, 12, 15 tolvaj fogyaszt el egy bála gabonát vagy egyéb, de a tolvajokhoz kapcsolódó bónusz amit seregre lehet fordítani (ergó nem verik cafattá annyira könnyen)
Ha jobban tudod lopni a semmit az max 200 hekin lesz jó.
Amúgy a félelf jó faj, csak simán kifilézem - a tanyamalusz/támadómalusz miatt elsősorban - feljebb.
30% kocsmás félelf? ezt komolyan? minek? 
|
OFF: Mi az erőssége 200 hekin? Az, hogy nincs mit lopnia, vagy, hogy a gyújtás-emberlopás-katonagyilok-vihar-földrengés mind kvázi hatástalan? Ugyan nyomkodhatod őket, hogy a feeling meglegyen, de ártani nem fogsz senkinek. Lopni meg kábé nincs kitől. Szóval érdekelne, hogy mitől olyan túl erős. (Mert szétkapni elég könnyű.)
|

10-28-2012, 18:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 65%
|
|
Quote:
Originally Posted by RastArtist
OFF: Mi az erőssége 200 hekin? Az, hogy nincs mit lopnia, vagy, hogy a gyújtás-emberlopás-katonagyilok-vihar-földrengés mind kvázi hatástalan? Ugyan nyomkodhatod őket, hogy a feeling meglegyen, de ártani nem fogsz senkinek. Lopni meg kábé nincs kitől. Szóval érdekelne, hogy mitől olyan túl erős. (Mert szétkapni elég könnyű.)
|
A 200 hekis félelfek (és amúgy egyéb tolis orik) miatt kb életképtelenek a nem gnóm-óriás-tolis orifelépítések. Mert nem véded a tekit.
És 200-n mindenkit átlop egy értelmesen felépített feles 5-6 körről, kezdj vele amit tudsz.. tehát ezért mindenki gnóm 5.en (kb). tehát ezért inkább tekit írnak. a felesek miatt van ilyen nagy számú tekiíró ^^
5. szinten ha nem amatőr vagy akkor vagy tolis, vagy gnóm/óriás, vagy pedig elhúzol a rákba felfelé minél előbb. esetleg aki nagyon unatkozik lehet hogy zombi, de az eléggé komolytalan faj szerintem.
ha át lehetne lopni a kkulcsot akkor a nem totál függő fanatikus játékosok (akik mondjuk nem 3 másodpercen belül tolják vissza piacra a tekit hajnal 3kor) szenvednék meg a dolgot, ez gondolom nem célja senkinek... mert ha átlopható a kulcs akkor csak csinálok egy felest és körönként rálopok egy gnómra és előbb utóbb leakasztok egy 200k darabos tekilopást.. nagy játékos lennék egyből tőle! nyertem gomb
|
The Following 3 Users Say Thank You to Surranohalal For This Useful Post:
|
|

10-28-2012, 18:55
|
Member
|
|
Longevity: 71%
|
|
Quote:
A 200 hekis félelfek (és amúgy egyéb tolis orik) miatt kb életképtelenek a nem gnóm-óriás-tolis orifelépítések. Mert nem véded a tekit.
És 200-n mindenkit átlop egy értelmesen felépített feles 5-6 körről, kezdj vele amit tudsz.. tehát ezért mindenki gnóm 5.en (kb). tehát ezért inkább tekit írnak. a felesek miatt van ilyen nagy számú tekiíró ^^
5. szinten ha nem amatőr vagy akkor vagy tolis, vagy gnóm/óriás, vagy pedig elhúzol a rákba felfelé minél előbb. esetleg aki nagyon unatkozik lehet hogy zombi, de az eléggé komolytalan faj szerintem.
ha át lehetne lopni a kkulcsot akkor a nem totál függő fanatikus játékosok (akik mondjuk nem 3 másodpercen belül tolják vissza piacra a tekit hajnal 3kor) szenvednék meg a dolgot, ez gondolom nem célja senkinek... mert ha átlopható a kulcs akkor csak csinálok egy felest és körönként rálopok egy gnómra és előbb utóbb leakasztok egy 200k darabos tekilopást.. nagy játékos lennék egyből tőle! nyertem gomb
|
Amekkora az előnye a félelfnek mikor 5-6 körrel felfele lop, ugyanakkora a hátránya mikor egy hadis rámozdul 2 körről. Egyik esetben a hadis tehetetlen, a másikban pedig a feles.
A nyertem gomb most is létezik, fosztásnak hívják. Azzal is bármikor el lehet hozni a másik vagyonát, ha az hibázik, te meg ügyes vagy... A téma arról szólna, hogy az általad 'nyertem gomb'-nak nevezett jelenség ne csak a hadisok számára legyen elérhető. És én sem szeretném, hogy teljesen át tudja lopni a kulcsot. Nem a gnómokat és tekiírókat akarom tönkre tenni. Csupán a félelf fajnak szeretnék egy esélyt adni.
|

10-28-2012, 19:11
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Anélkül, hogy érdemen állást foglalnék az elhangzottakkal kapcsolatban, egyetlen megjegyzés:
Quote:
Originally Posted by RastArtist
Nem a gnómokat és tekiírókat akarom tönkre tenni. Csupán a félelf fajnak szeretnék egy esélyt adni.
|
Ha a gnómok faji varázslatán egy félelf át tudna lopni, akkor nem azért lenne több félelf, mert az milyen jól játszható, hanem azért, hogy másoknak minél rosszabb legyen. Az a félelf el nem mozdulna soha az életben 200 hektárról, és nem lenne célja az előre haladás, hanem csak és kizárólag mások tönkretétele.
|
The Following 4 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-28-2012, 19:27
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Anélkül, hogy érdemen állást foglalnék az elhangzottakkal kapcsolatban, egyetlen megjegyzés:
Ha a gnómok faji varázslatán egy félelf át tudna lopni, akkor nem azért lenne több félelf, mert az milyen jól játszható, hanem azért, hogy másoknak minél rosszabb legyen. Az a félelf el nem mozdulna soha az életben 200 hektárról, és nem lenne célja az előre haladás, hanem csak és kizárólag mások tönkretétele.
|
ezt most is megteheti a törpékkel, orkokkal, elfekkel, emberekkel, sőt akár óriásokkal szemben. egyébként érdekelne, hogy hogy jutottál erre a következtetésre.
|

10-28-2012, 20:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
ezt most is megteheti a törpékkel, orkokkal, elfekkel, emberekkel, sőt akár óriásokkal szemben. egyébként érdekelne, hogy hogy jutottál erre a következtetésre.
|
mert ilyen az emberi természet. mindenki tudja, hogy egy gnóm teli van tekivel, ezért a játékosok egy része tovább fogja írni gnómmal a tekit és lesznek olyanok, akik fél-elfel próbálnak meg a forduló orijuknak tekit szerezni. Ennyi változás lenne.
bár nem engem kérdeztél
|
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

10-28-2012, 20:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
mert ilyen az emberi természet. mindenki tudja, hogy egy gnóm teli van tekivel, ezért a játékosok egy része tovább fogja írni gnómmal a tekit és lesznek olyanok, akik fél-elfel próbálnak meg a forduló orijuknak tekit szerezni. Ennyi változás lenne.
bár nem engem kérdeztél
|
tényleg nem
és nem is hiszem, hogy ez a válasz. te ugyanis azt írtad, hogy a feles vérszemet kapna, és úgy érezné, itt a kánaán, hogy vagyonokat szerezhet most. Ati meg azt írta, hogy a feles ettől kezdve nem vagyonért, hanem merő rosszindulatból, mások tönkretétele érdekében dolgozna. a kettő nem ugyanaz.
|

10-28-2012, 22:09
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
mert ha átlopható a kulcs akkor csak csinálok egy felest és körönként rálopok egy gnómra és előbb utóbb leakasztok egy 200k darabos tekilopást.. nagy játékos lennék egyből tőle! nyertem gomb
|
azért 200k teki lopásához elég nagy mennyiséget kéne bent tartani a felesnek.. ami másik feles részéről akármikor lopható.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|

10-28-2012, 22:50
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
azért 200k teki lopásához elég nagy mennyiséget kéne bent tartani a felesnek.. ami másik feles részéről akármikor lopható.
|
egyszerű.. "leteszel" egy felest ~180 hekire, ott úgyis alig van ori..(legalábbis régen alig volt  ) és kp-t tartasz bent..(nem nagyon lesz hadi a közelben, aki fossza) aztán, ha látod, hogy jön az egyik tekiből, akkor veszel a piacon és kész.. 
másik probléma az ötlettel.. lehet a félelf használhatóbbá válna (szerintem csak rövidtávon), de az mf gnóm eléggé megsínylené.. és így is kevés az mfként hosszútávon használható faj.. (óriás, gnóm, elf)
|
|

10-29-2012, 12:56
|
Junior Member
|
|
Longevity: 69%
|
|
Szerintem a felessel semmi gond nincs toli teren, o a legjobb benne.
A gnomok KK-jat meg siman le lehet venni, teny h maceras, de kivitelezheto.
Azert a haszonert amit ki tudsz lopni 1 gnombol ha leveszed rola a KK-t, en azt mondom h igenis dolgozzon meg mindenki erte, ha meg lusta akkor aljon be o is firkasznak.
A felesen ugy kell erositeni h a vedelme legyen izmosabb vagy tokmind1, csak ne mas faj(ok) rovasara.
|
The Following 4 Users Say Thank You to cmaster333 For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|