Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-16-2012, 12:24
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Kiváncsi vagyok, ha ezt bevezetik, akkor mikor lesz nyitva egy másik topic olyan címmel, hogy mentsük meg a hadisokat

Egy toli így is sok kárt tud csinálni. Hadiként ork vagyok, nem egyszer kellett gyujtogatós emberkék miatt 9% házzal harcolnom és valljuk be, ez nagyon sok pénzbe kerül, többe, mint amit a törpe megtermel. Azért vagyok hadis, hogy vállaljam, hogy tolikkal, varikkal beférjenek, de cserébe én meg sereggel megyek.
A tolvaj tud lopni tekit, rúnát, pénzt is. Ő vállalta, hogy sereggel üthető lesz, de cserébe csak egy varis tud beférni hozzá varikkal és sereggel, tolikkal nem fognak hozzáférni. Már ha jól van felépítve az a feles.
MInden fajnak megvan az előnye és a hátránya, miért a játék sava-borsát adó hadizást akarjátok kiherélni?
Ennyi a véleményem.

u.i.: plusz egy hadinak szinte csak egy csoport van, ahol gyorsan eltud egy tolvajtól 10 k pontra lépni. Ha ezt bevezetik, akkor viszont csináljanak egy olyat is mellé, hogy a tolvajország 4-5k pont különbségnél már semmit se tudjon érdemben lopni. Mert 4-5 körre veszélyes környéken egy hadis nem megy ki, főleg, hogy mostanában a játékkultúra a játékosok 90%nál az, még ha orkkal is van, hogy rohadt sok tolvaj, varázsló és kevés hadi, és orrba-szájba gyújtják-ártózzák azokat, akik hadizni is szeretnének, klasszikus hadis felépítéssel

Magyarul az, hogy a tolvaj országok kihaltak, egy nagy kamu, csak jelenleg nem fél-elf tolvajok vannak, hanem ork tolvajok

Most őszintén ez nektek hadi orknak tűnik? mert számomra inkább hajaz, egy vari-tolira, mint sem egy hadi országra. És ez egy példa, de ilyennel van tele a szint. A gnómok, a törpék is 10k feletti tolikat tartanak, láttam már 10k tolis óriást is b-ben.

Egy régi B-és gömb, minden lényegi, nem idevágó infó kitakarva
Föld: ******hektár Katona: ****
Népesség: ****Védő: 0
Foglalkoztatottság: 96% Támadó: 0
Pénz: *****Íjász: 4.000
Étel: 2.853 bála Lovas: 34.000
Rúna: *****rúna Elit: 0
Morál: 81 % Varázsló: 20.957
Katonai morál: 92 % Tolvaj: 9.360
Szövetség: szövetség tagja Faj: Ork
Személyiség: Harcos, Tábornok, Vándor, Gazdálkodó, Tudós, Túlélő

ui2.:
Konkrétan a probléma a megváltozott játékkultúrával van. Példa:
mivel egyszerűbb haladni egy szövisnek?
fél-elf tolvajjal, vagy gnóm tolissal?
A válasz egyértelmű: Gnóm, 10% toronnyal kitűnő védelme van, sok a férőhelye, plusz egy ork hadi mellé kitűnő supportáló egység lehet (bocs Remy, hogy ezt a kifejezést lenyúltam tőled, de jobbat nem találtam).

Szóval itt nem a fajjal van a probléma, hanem a megváltozott szokásokkal. Ezt meg nem fogjátok megváltoztatni, egy ilyen javaslattal.

Last edited by Hex; 10-16-2012 at 13:03..
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules