|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
06-11-2011, 20:03
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Én ezt aláírom, de csak akkor kell 8körösnél gyakrabban etetősnek lennie, ha az aktivitás, és a szövetségesek is meg vannak úgy, hogy kaját tudjanak küldeni. Értem ez alatt, hogy észreveszik, ha éhezel.
Ezek nélkül nem hiszem, hogy 6-7% tanyával könnyen lehet vinni egy törpét. És igazán a B-nek is csak a felsőtt top része olyan, ami esetleg nagyobb élezést kívánna.
Én sem azt mondom, hogy kell 16% tanya. Én általában 10-et tartok. Ezzel jópár kört bír még akkor is, ha elkezd éhezni.
|
nekem jelenleg B-ben 5% tanyám van és vígan elvagyok vele, mivel a többiek gabcsit küldözgetnek, ha kell Elég annyi tanya, amit Remy mondd, mivel így is jobban jössz ki jelenleg ha veszed a kaját b-ben.
|
06-11-2011, 20:16
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
nekem jelenleg B-ben 5% tanyám van és vígan elvagyok vele, mivel a többiek gabcsit küldözgetnek, ha kell Elég annyi tanya, amit Remy mondd, mivel így is jobban jössz ki jelenleg ha veszed a kaját b-ben.
|
na ennek hatására be is vásárlok B ben egy nagyobb mennyiségű gabonát
|
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|
06-11-2011, 22:55
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
|
Pont kiemeltem, ami a lényeg. Persze elég annyi egy aktív szövetségben, ahol megengedheti magának az ember, hogy ne tartson benn csak fél barakknyi egységet, a többit pénzben, meg ahol a többiek küldözgetik a lomot. Összesen erre akartam kilyukadni, hogy a szövetség és az aktivitás határozza meg, hogy mennyire lehetsz éhezős. Van, aki 6 vagy 4 körös is lehet, vagy akár tanyafree, de a másik messze sem biztos, hogy megteheti.
Nem azt mondtam, ne értsetek félre, hogy egy törpe tartson 15-16% tanyát, hanem annyit, hogy a helyzethez mérten kell az éhezés mértékét meghatározni. Csak ennyit a véleményem. Aki tarthat 4-6% tanyát, az tegye meg. aki nem, az ne. Engem is le lehet szólni, hogy 11% tanyám van, de nem érzem fontosnak azt, hogy ettől kevesebb legyen. Ha kell, akkor kevesebb lesz.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
06-11-2011, 23:07
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
szerintem 9% tanya optimális. főleg egy nem aktív szöviben vagy mf-ként. de itt már nem szabad fullon tartani a barakot. aktív szöviben elég lehet az 5% is főleg ha van 24es táv.. akkor jóval kevesebb egységet lehet benntartani az országokba. csak pénz kell hozzá.
|
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|