|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Nem hiba Ide pakolom azokat, amik nem hibák, vagy semmi közük nincs a témához. Ne feledjétek, hogy egyedi problémákkal csak a Hódítón belüli ügyfélszolgálaton tudunk foglalkozni, a fórumon más játékos nemigen fog tudni segíteni, ha egyéni problémád van. |
05-05-2011, 23:35
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
E-mail értesítő hiba?
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy egyes eseményeket, amikről e-mail értesítőt kapok, 2-szer, vagy akár 3-szor is kiküld a címemre a rendszer. Biztos, hogy csak egyszer történt meg az adott esemény, mégis több levelet kapok róla.
Ez elég zavaró néha.
Nem tudom, hogy ez a jelenség hódítón belüli hibának számít-e, de ha igen, lehet rajta segíteni?
05-06-2011, 08:17
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy egyes eseményeket, amikről e-mail értesítőt kapok, 2-szer, vagy akár 3-szor is kiküld a címemre a rendszer. Biztos, hogy csak egyszer történt meg az adott esemény, mégis több levelet kapok róla.
Ez elég zavaró néha.
Nem tudom, hogy ez a jelenség hódítón belüli hibának számít-e, de ha igen, lehet rajta segíteni?
|
Egy esem,ényről egyszer megy értesítés: akkor, amikor az esemény maga megtörténik. Útközben a levelezőrendszerek ezt megtöbbszörözhetik: például az egyik fogadóállomás tévesen azt jelzi, hogy nem fogadja a leveledet, miközben igen, ilyenkor tovább próbálkozik a küldő oldal a levél küldésével, amíg a kézbesítés nem sikerül. Ez okozhat többszörözést, ez a levelezőrendszer -- reméljhetőleg átmeneti -- hibája, ezzel a Hódító oldaláról nem lehet mit kezdeni.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|