Rajtam kívül feltűnt másnak is, hogy ha a Barcának nem megy a BL-ben, akkor a bíró besegít? Nem ez az első eset, hogy nevetséges módon kapott az ellen pirosat...
Rajtam kívül feltűnt másnak is, hogy ha a Barcának nem megy a BL-ben, akkor a bíró besegít? Nem ez az első eset, hogy nevetséges módon kapott az ellen pirosat...
Azért nézd meg párszor azt a nyújtott lábbal való rúgást Pepétől, aminek köze sem volt a labdához...
Gondolom, nem kellemes egy ilyet kapni, főleg nem egy ekkora baromtól...
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
Azért nézd meg párszor azt a nyújtott lábbal való rúgást Pepétől, aminek köze sem volt a labdához...
Igazad van, veszélyes játékért (hozzáteszem, szerintem egyáltalán nem volt olyan vészes az eset. Pepe labdára ment és el sem érte Alvest.) egyből ki kell állítani valakit egy BL elődöntőben. Különösen akkor, ha egyébként abszolút kiegyenlítettek az erőviszonyok. Mint ahogy azt is gondolom, Dani Alves csak nagy fájdalmak árán tudott visszamenni a pályára 43 másodpercnyi ápolás után. Hihetetlen felépülést produkált a srác, főleg annak tekintetében, hogy micsoda kínokat reprezentált a szenvedése előzőleg. Orvosi lexikonba való az eset...
The Following User Says Thank You to BeeLord For This Useful Post:
Nálad a 71-29%-os labdabirtoklási arány kiegyenlített erőviszonynak számít?
Legfrissebb információim szerint a focit még mindig gólra játsszák
Amúgy azon kívül, hogy világ életben MU szurkoló voltam/vagyok, szimpatikus csapat volt a Barcelona, de az utóbbi időkben egyre kevésbé vállalható szerintem. És nem azért mert 2 éve a MU-t verték a döntőben, természetesen.
A spanyol foci nem különösebben hat meg, de a tegnapi meccsen azt láttam, hogy a Barca addig nem nagyon akar focizni, míg ki nem állítanak egy Realost. És még jó előre ráadásul a bírót is lecseréltették. A Busquets vagy Pedro, nem tudom melyik, arcbakapós fetrengései pedig egy hisztis tinilánynak is szégyenére vált volna.
Nekem az a meglátásom, hogy bár a Barca focizni is tud, egyre kevésbé azt erőlteti és már inkább hasonlít egy színjátszókörre, leszámítva egy-két embert, mint pl Puyol.
Na nem baj, remélem a döntőben helyretesszük ezt a "világ legjobb csapata" mítoszt amibe már maguk is kezdenek beleőrülni
Ezt olvastam, gondolom, egy tőlünk szakértőbb ember véleménye:
"Szerintem már azon is felesleges vitatkozni, hogy egy ilyen helyzetben lehet-e piros lapot adni hasonló megmozdulásért (nem lehet, hanem kötelező), de az egy jobb kérdés, hogy lehet egyáltalán így egy másik játékos felé menni. Nyújtott lábbal, a lendülő láb sípcsontjára talpalva. Mert pont az ilyenekből jöhetnek ki az egy-egy pályafutás végét jelentő szilánkosra tört bokák vagy térdkalácsok, attól függ, hova csúszik ugyebár. Ez nem keménység, meg taktikai fault, hanem zsigeri gyilkosság. Pepe sokadszorra bizonyította be, hogy nem való a pályára, mert egyszerűen képtelen felmérni a tettei súlyát. "
100%-ig egyetértek minden szavával...
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
Erre gondolsz?
Az egészben az a legszánalmasabb, hogy az a kis gyökér hordágyon vitette le magát...
A Barcelona szóvivője, Toni Freixa hivatalos sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a katalán klub vezetői úgy döntöttek, feljelentik a Real Madridot irányító José Mourinhót az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságánál.
Mint ismert, Mourinho nagyon keményen kritizálta a játékvezetőt és a Barcelonát a tegnap 2–0-ra elveszített BL-elődöntő után, és a katalánoknál az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy a Special One úgy fogalmazott: az UEFA azért kedvez a gránátvörös-kékeknek, mert megállapodásuk van az UNICEF-fel, valamint kétségbe vonta a Barca két évvel korábbi Bajnokok Ligája-sikerének tisztaságát.
Mourinho ellen egyébként az UEFA már fegyelmi eljárást indított, ahogy a Real Madrid, Pepe és José Manuel Pinto ellen is.
Az egészben az a legszánalmasabb, hogy az a kis gyökér hordágyon vitette le magát...
bevallom szerintem ez egy megbuherált videó. azzal egyetértek hogy szánalmas ,hogy D. Alves hordágyon vitette le magát azt felállt,mert ezt nevetségesnek tartom a fociban bárkinél
de ettől még ilyet csak a legyügyesebb balettos se biztos hogy tudna ugrani. amúgy a kiállítás teljesen jogos volt. ha én páros lábbal mellbe akarlak rúgni csak te félre hajolsz, az még nem változtat a szándékon, és úgyanúgy megérdemelt a piros lap... Pepe mozdulata egyértelmüen nem a labdára ment, hanem lábra, csak azt sajnálom,hogy ez azért vita téma,mert van olyan bíró aki ilyenért nem rögtön pirosat ad.
Mondjuk a másik fele hogy nálam az is pirosat érdemelne amit pár éve csinált drogba... elesett a pályán kivül, és bekuszott a pályára hogy álljon a játék...
__________________ Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni
The Following User Says Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: