|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
04-05-2011, 17:08
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 75%
|
|
Bongeszo lementese.
udv.
mar 2x ment tonkre a winyom, es sok belepesi adtomat, meg konyvjelzomet csinalhattam ujra
Az erdekelne, hogy birnam lementeni a belepesi adatokat es konyvjelzoket win7-en futo I.e-rol es a Firefoxrol?
|
04-05-2011, 17:31
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by jampi
udv.
mar 2x ment tonkre a winyom, es sok belepesi adtomat, meg konyvjelzomet csinalhattam ujra
Az erdekelne, hogy birnam lementeni a belepesi adatokat es konyvjelzoket win7-en futo I.e-rol es a Firefoxrol?
|
Firefox-hoz ezt tudom ajánlani: http://mozbackup.jasnapaka.com/
|
04-05-2011, 17:38
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nem tudom, hogy mennyire bízod rá szívesen az adataidat a Mozilla-ra, de a Firefoxot (a négyes verziótól kezdve, korábbiról nem tudom, régen használtam) speciel lehet a neten keresztül is szinkronizálni, azaz a teljes mindenséget el lehet menteni a neten, jelszóval levédeni, amit utána számítógépről illetve androidos készülékről is elérsz (iPhone-ról nem tudok nyilatkozni, olyanom még nem volt, így a firefoxot sem tudtam rajta kipróbálni )
|
04-05-2011, 18:52
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Én azt javasolnám, inkább jegyezd meg. Nem, nem két oldalon vagyok tag, és nem, szinte sehol nem használom ugyan azt a jelszót, és nem, nem könnyen kitalálhatóakat nagy többségben (pl. 10 jegyű random szám, meg ilyenek...). Ha valahol tényleg aktívan vagy, ott úgyis tudni fogod egy hét után már a jelszót akár éveken keresztül is, mert beléd rögzül.
Esetleg írd fel. Papír + toll.
Könyvjelzőre viszont lásd fentebbi pontokat.
|
04-05-2011, 19:30
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Én azt javasolnám, inkább jegyezd meg. Nem, nem két oldalon vagyok tag, és nem, szinte sehol nem használom ugyan azt a jelszót, és nem, nem könnyen kitalálhatóakat nagy többségben (pl. 10 jegyű random szám, meg ilyenek...). Ha valahol tényleg aktívan vagy, ott úgyis tudni fogod egy hét után már a jelszót akár éveken keresztül is, mert beléd rögzül.
Esetleg írd fel. Papír + toll.
Könyvjelzőre viszont lásd fentebbi pontokat.
|
Vagy használhatod mindenhol ugyan azt a jelszót amit átalakítasz egy algoritmussal + az oldal címével
Ha lusta vagy, akkor meg az általános jelszavadat + az oldal címét használod
|
04-05-2011, 21:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
adatokat én se mentenék el egy böngészőbe sem...
könyvjelzők lementése firefox:
"Könyvjelzők" menü -> "Könyvjelzők kezelése" -> címsorban: "Importálás és mentés" szépen elmented egy file-ba, utána ha kell akkor ugyanitt tudod importálni a file-t.
(3.6os a firefoxom, majd még a frissítés várat magára, csak most nem érek rá vele foglalkozni de gondolom az újabban is van ilyenre lehetőség valahol ugyanerre)
|
04-07-2011, 15:32
|
Junior Member
|
|
Longevity: 75%
|
|
koszi mindenkinek a segitseget.Firefoxot letudtam Ati javaslataval, az I.e meg fuggoben van.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|