Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-18-2011, 19:12
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harmgor View Post
az tény,hogy dög unalom az a 2000kör a Bben

főleg,ha az ember kevesebb mint 1hét alatt felmegy a neki megfelelő helyre
Senki nem tiltja meg, hogy A-bol forogj (bar kicsit eltertetek a tematol)
Old 02-18-2011, 19:35
chillin' chillin' is offline
Junior Member

Longevity: 76%

Őszintén szólva,nekem az 1000 kör is rohadt sok és unalmas tud lenni.Lényegtelen,hogy melyik csoportba vagyok és mennyire vagyok aktív. 95%-ban mf-ként játszom és a 3. csoportig semmi "megterhelő" nincs. Pénz nélkül is simán tudok max hekivel lépni. G topban,már érdekesebb a helyzet a sokszemélyiségű,tapasztaltabb szövik miatt,de ott is simán lehet lépni. B-be meg már tényleg csak lábat lóbálni járnak az emberek.

Én már régebb óta gondolkodtam olyan megoldáson,hogyha az emberke gyorsan felrohan a top30%-ba akkor mondjuk,ha eltölt 500kört(a top 30ba) akkor léphet. Ezt most csak úgy hasra ütés szerint mondtam...100körig matyizik+500kört eltölt a top30%ba és léphet.
Lehet nagyon nagy hülyeség ez így.Lusta voltam még elgondolkodni azon,hogy milyen hátrányai lehetnének...
Reply With Quote
Old 02-18-2011, 19:43
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by chillin' View Post
Őszintén szólva,nekem az 1000 kör is rohadt sok és unalmas tud lenni.Lényegtelen,hogy melyik csoportba vagyok és mennyire vagyok aktív. 95%-ban mf-ként játszom és a 3. csoportig semmi "megterhelő" nincs. Pénz nélkül is simán tudok max hekivel lépni. G topban,már érdekesebb a helyzet a sokszemélyiségű,tapasztaltabb szövik miatt,de ott is simán lehet lépni. B-be meg már tényleg csak lábat lóbálni járnak az emberek.

Én már régebb óta gondolkodtam olyan megoldáson,hogyha az emberke gyorsan felrohan a top30%-ba akkor mondjuk,ha eltölt 500kört(a top 30ba) akkor léphet. Ezt most csak úgy hasra ütés szerint mondtam...100körig matyizik+500kört eltölt a top30%ba és léphet.
Lehet nagyon nagy hülyeség ez így.Lusta voltam még elgondolkodni azon,hogy milyen hátrányai lehetnének...
én pl lépésnél a védelmet sokalom. mi a turot csináljak 3 napig?? Föleg hogy összesen van 10 ori előttem.
Reply With Quote
Old 02-18-2011, 19:45
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Legyszives koncentraljatok a temara, ha egy mod van ra. Teljesen masrol beszeltek mar....
Old 02-18-2011, 19:57
chillin' chillin' is offline
Junior Member

Longevity: 76%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Legyszives koncentraljatok a temara, ha egy mod van ra. Teljesen masrol beszeltek mar....
Igaz,bocs...

Én meguntam a játékot.Nem azért,mert annyira tudok már mindent,hanem valahogy nem mozgat meg. Egyetem mellett ami kis időm van aztán inkább a barátnőmre fordítom vagy pihenek.

Az egyik probléma szerintem az lehet,hogy sok ilyen online játék van a piacon,ha nem is ugyanolyan kategóriában.Mindenki megtalálhatja a magának megfelelőt.
Tudom is én,valaki hall a teveclubról aztán leragad mellette,holott lehet ha találkozna a hódítóval,azt mondaná,hogy ez mennyire frankó.

Nem tudom mennyire és hol van reklámozva a játék,de ha Ati csak arra épít,hogy hallomás alapján(ismerősök egymás közt...) szerezzenek róla tudomást akkor nem a legjobb...Egy kis marketing sose árt
Tudom ez pénz,idő stb...

Last edited by chillin'; 02-18-2011 at 20:05.. Reason: helyesírás
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to chillin' For This Useful Post:
Old 02-18-2011, 21:11
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Csendben megjegyzem hogy témárol irok, még ha nem is jött le
előttem leirták hogy sokat kell várni, hogy teljenek azok a fránya körök, én meg leirtam hogy egyes csopikba fellépek összesen van 10 ori előttem ergo piff puff és fenn is vagyok és jön az unalom

Arra probáltam célozni hogy sokan ezért hagyják abba a régiek közül

és hogy jo fiu legyek irok az ujakrol is

Mondjuk uj vagyok, regisztrálok, picit olvasgatom a sugot és ..... ennyi
3 napos védelem van amit én friss ésszel még nem fogom fel mire jo, néha benézek, semmi se változik
ha szövibe vagyok akkor okoskodom és kérdezek a szöviforumon, vagy éppen okitanak , ergo hamar ráérzek az izére hogy akarok e ezzel játszani vagy sem.

ha MF vagyok akkor max a forumokon kérdezgetek (pl a kezdők foruma), na ami válaszok szoktak lenni (szoktam olvasgatni), abbol egy kezdő egy kukkot se ért, max a végén az az info hogy olvass sugot

2-3-4 nap után megunom és csá

csak gondoltam megmagyarázom
két kezemen nem tudom megszámolni hány régi ismim hagyta abba,
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)

Posting Rules