|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-16-2011, 13:34
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Sziasztok!
Nem tudtam nem eszrevenni, hogy az utobbi evekben drasztikussan csokken a jatekosok szama. Vajon ez mitol lehet? 900 fős csoportokban 2 db diplomaciai hirdetes van, regen 2k korul volt a W folyamatosan, most epp csak 600 korul lehet, annak is a nagy resze szabis, L-ben is alig lehet jatszotarsat talalni mar.
Pedig jo kis jatek ez, de igy lassan mar csak ismerosok lesznek benne, amit sajnalnek.
Akinek van vmi otlete, az szoljon!
|
Hat igen uj jatekosok megtartasa  Sok ev utan elkezdtem a gyors csopit is.. es hogy jarok megjelenik egy jatekos aki allitolag 2001 ota jatszik, nagy nehezen be is mutatkozik, allitolag Zarka-nak hivjak es mindenki ismeri.... en se ma kezdtem de eletelmben nem hallottam felole de a lenyeg..
elkezd gyilkolaszni ok nelkull, ellob egy sorozatot, mondom jo belefer,, kap egy kis figyelmeztetest.. utanna reggel megint kezdi  rakerdek miert csinalja...
hat a valasz: mert unatkozik felso siznteken es benezett kicsit gyilkolaszni...
tehat unalombol raall egy jatekosra es elekzdi tonkre vagni az orszagat.. a cel nem a haszonszerzes.. igazabol jo eg tudja mi a celja... 
amig ezek megtortennek ne varjunk uj jatekosokat... ha ez nem velem tortenik hanem egy kezdovel valoszinuleg abbahagyja..
mert hat mi is tortenik..
elkezdi az illeto a jatekot... kulonosebb ok nelkul szetgyilkoljak rengetik az orszagat azt se tudja miert van vagy eppen mi tortenik...
es a tamado orszag valasza arra a kerdesre miert teszi: '''mert unatkozom''
engem ez a jatekstilus felhaborit.. paran azon vagyunk hogy uj jatekosokat csaljunk ide, masok meg evel a viselkedessel tonkre vagnak mindent...
nem azt irom ezzel hogy mindneki fedezzen es ne legyen tamadas hiszen ez a hodito.. de hogy a Zorka felek unalom uzesbol reggelnek egy orszagot es raszallnak egy egy uj-ra mert azt hiszik kezdok es tonkre vagja az orszagukat ezt sose fogom megerteni!
|

12-16-2011, 13:37
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Jupi
Hat igen uj jatekosok megtartasa  Sok ev utan elkezdtem a gyors csopit is.. es hogy jarok megjelenik egy jatekos aki allitolag 2001 ota jatszik, nagy nehezen be is mutatkozik, allitolag Zarka-nak hivjak es mindenki ismeri.... en se ma kezdtem de eletelmben nem hallottam felole de a lenyeg..
elkezd gyilkolaszni ok nelkull, ellob egy sorozatot, mondom jo belefer,, kap egy kis figyelmeztetest.. utanna reggel megint kezdi  rakerdek miert csinalja...
hat a valasz: mert unatkozik felso siznteken es benezett kicsit gyilkolaszni...
tehat unalombol raall egy jatekosra es elekzdi tonkre vagni az orszagat.. a cel nem a haszonszerzes.. igazabol jo eg tudja mi a celja... 
amig ezek megtortennek ne varjunk uj jatekosokat... ha ez nem velem tortenik hanem egy kezdovel valoszinuleg abbahagyja..
mert hat mi is tortenik..
elkezdi az illeto a jatekot... kulonosebb ok nelkul szetgyilkoljak rengetik az orszagat azt se tudja miert van vagy eppen mi tortenik...
es a tamado orszag valasza arra a kerdesre miert teszi: '''mert unatkozom''
engem ez a jatekstilus felhaborit.. paran azon vagyunk hogy uj jatekosokat csaljunk ide, masok meg evel a viselkedessel tonkre vagnak mindent...
nem azt irom ezzel hogy mindneki fedezzen es ne legyen tamadas hiszen ez a hodito.. de hogy a Zorka felek unalom uzesbol reggelnek egy orszagot es raszallnak egy egy uj-ra mert azt hiszik kezdok es tonkre vagja az orszagukat ezt sose fogom megerteni!
|
Ez nem vág a témába. A téma az új játékosokról szól.
A gyors csoport NEM való új játékosoknak. Ott ezekkel már meg kell tudnod bírkózni.
Máshol ez az indok, hogy unatkozásból csinálja, nem állná meg a helyét, de a gyors csoportban felkészültnek kell lenned annyira, hogy ezzel fel tudd venni a harcot.
|

12-16-2011, 13:45
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nem vág a témába. A téma az új játékosokról szól.
A gyors csoport NEM való új játékosoknak. Ott ezekkel már meg kell tudnod bírkózni.
Máshol ez az indok, hogy unatkozásból csinálja, nem állná meg a helyét, de a gyors csoportban felkészültnek kell lenned annyira, hogy ezzel fel tudd venni a harcot.
|
En le is reagaltam a dolgot, utanna bontottam keszltseg levitel, szokasos dolfok.. utanna torolt... csupan a mentalitast nem ertem... de ezek szerint en tevedek... es igen a gyors csopi nem kezdoknek valo  a velemenyem az egy csoportban se fer bele hogy valaki csak unalomuzesbol legyilkolja mas orszagat.... igy nem lehet jatekosokat megtartani...
|

12-16-2011, 13:58
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Jupi
En le is reagaltam a dolgot, utanna bontottam keszltseg levitel, szokasos dolfok.. utanna torolt... csupan a mentalitast nem ertem... de ezek szerint en tevedek... es igen a gyors csopi nem kezdoknek valo  a velemenyem az egy csoportban se fer bele hogy valaki csak unalomuzesbol legyilkolja mas orszagat.... igy nem lehet jatekosokat megtartani...
|
A mentalitás egy dolog. Azzal én sem értek egyet, ennek ellenére azt gondolom, hogy kell ennek is helyet biztosítani. Ez az anarchista csoport, illetve anarchista csoporton kívül szabályozottabb keretek között a gyors csoport.
Mindig hangsúlyozom, hogy új játékosok NE menjenek a gyors csoportba. Ez ki is van írva, hogy már a regisztráció előtt egyértelmű legyen.
Sőt, valójában teljesen új játékos csak akkor tud a gyors csoportba kerülni, ha csal, azt pedig eleve nem szeretjük nagyon.
|

12-16-2011, 14:52
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sőt, valójában teljesen új játékos csak akkor tud a gyors csoportba kerülni, ha csal, azt pedig eleve nem szeretjük nagyon.
|
Hogy lehet csalással odajutni ? 
|

02-16-2014, 15:31
|
Junior Member
|
|
Longevity: 58%
|
|
Sziasztok,mint fórumozó új vagyok, mint olvasgató, régi.
Ha a kérdés felvetése az hogy meg határozzátok a jó játékos fogalmát, és ki lehessen szűrni hogy név szerint ki a jó játékos, akinek a játék fejlesztésében a véleménye számítson. Hogy növekedjen a játékos szám. Mert szerintem minden játék fejlesztő/üzemeltetőjének ez a célja, akkor határozza meg Ati.
Én játszok egy másik online játékkal, nem tudom máshogy körbe írni hogy ne is reklámozzak. (az a tankos online játék 72 milla felhasználóval) Ott a teljesítményt mérik pontokkal, amit a játék fejlesztésénél határozták meg.
Ez a Hódító azért nem népszerű, mert szerintem az elérhető más játékokhoz képest túl bonyolult.
De ez nem a ti hibátok, hanem az emberek általában lusták ma gondolkodni.
A külföldi verziók meg azért nem népszerűbbek, mert a külföldiek még lustábbak.
Én a játékot élvezem, még ha bonyolultabb volna az sem zavarna.
Szerintem ebben a formájában a hódító, játékos szám tekintetében nem nagyon tud előre lépni. Szerintem a látvány világa is elavult hogy ide csábítsa az újakat.
Még egyszer ki hangsúlyozom, hogy nekem így nagyon jó!
De ha új volnék és hozzászoktam már az új pc-s játékokhoz, akkor gagyinak tűnne.
Nem akartam kritikát írni, még ha annak is tűnik.
Én saját magamról alkotott vélemény szerint nem tartozom a jó hódítósok közé. Azért mert nincs elég időm hogy online legyek. Szerintem az a jó hódítós aki mindig online. Még ha 10-éven keresztül is az.
Kacagó Hiéna (681186) 4/K
|

02-17-2014, 12:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Balcsi
Ez a Hódító azért nem népszerű, mert szerintem az elérhető más játékokhoz képest túl bonyolult.
|
Ilyet is ritkán csinálok, hogy egy beírást átmásolok egy másik témába is.
Eredetileg ez nem ide íródott, de van benne olyan gondolat, ami miatt ide is áthoztam. Nem Balcsi írta 2 helyre, sőt, nem is ebbe a témába írta, ne őt szídjátok.
Az idézett mondatra viszont rákérdezek. Úgy általánosságban mindenkitől.
Bonyolultnak tartjátok a Hódítót?
|

02-17-2014, 14:52
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyet is ritkán csinálok, hogy egy beírást átmásolok egy másik témába is.
Eredetileg ez nem ide íródott, de van benne olyan gondolat, ami miatt ide is áthoztam. Nem Balcsi írta 2 helyre, sőt, nem is ebbe a témába írta, ne őt szídjátok.
Az idézett mondatra viszont rákérdezek. Úgy általánosságban mindenkitől.
|
Hát elsőre mindenképp összetett, ha valaki igazán jól akar játszani lehet bonyolult is, átlagos játék nem bonyolult.. De én inkább nagyon időigényesnek tartom a játékot.. ha valaki komolyan játszik Aban 24 órában elérhetőnek kell lennie, ha nagyobb klánütést akar, akkor hónapokat kell termelniük (és vagy szétdobnak, akit ütne, vagy szerencséje van)..

02-17-2014, 17:11
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Egy totál új belépőnek tuti az, de nem konkrétan a számolások miatt, hanem fogalma se lesz arról hogyan van kiélezve egy ország, melyek a megfelelő egységek és ezekből mennyi is kell ahhoz, hogy érjen is valamit.
Természetesen rengeteg segítség van leírva, de ez megint csak gond lehet, hosszabb mint az Egri csillagok 
Plusz lassú a kezdeti időszak, Főleg ha MF az illető, akkor még a társasággal sem tudja elütni az időt.
|

02-17-2014, 17:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Tudom, ez a téma az új játékosokról szól, de valójában ha jön is pár új, azzal se vagyunk nagyon előrébb mert közben meg a régiek is mennek el.
Nem igazán érzem, hogy előrébb lennénk egy egy apró változtatással és szerintem ez kevés is ahhoz, hogy újra sokan játsszuk a játékot.
Ide valami gyökeresebb változás kellene. Szerintem már a régiek is céltalanul játszanak, csak vannak megszokásból és egyszer minden véget ér.
Én nem bánnám ha ez eljönne és egészében újraindulna a játék valami nagy fordulattal.
És értem azt is, hogy miért vegyük el a régiektől azt amiért hosszú éveken keresztül megdolgoztak, na de ez tényleg érdekelne valakit?  nincs ebbe kézzel fogható érdem, játék és ebben a formában már nem sok a kihívás. Ezzel szerintem a legtöbb régi egyetért.
Egyébként csak hangosan gondolkoztam, mert már az én szövimben is előjön a kérdés így 8-10 év után, hogy "meddig még... unom egy kicsit, stb?"
De csak itt vagyunk még, mert várunk valami újat vagy nem is tudom.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|