|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Nem hiba Ide pakolom azokat, amik nem hibák, vagy semmi közük nincs a témához. Ne feledjétek, hogy egyedi problémákkal csak a Hódítón belüli ügyfélszolgálaton tudunk foglalkozni, a fórumon más játékos nemigen fog tudni segíteni, ha egyéni problémád van. |
11-08-2010, 00:34
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Kufár személyiség hiba?
Sziasztok,
lenne egy kérdésem a kufár személyiség működésével kapcsolatban.
Konkrét dolgot írok le, ami megtörtént nemrég.
1A, piacon van rúnám 11 aranyért. Első nap nem vitték el, ezért a lejárat előtt 3 órával meghosszabbítottam. A piacon lévő darabszám: 100.000.000 db.
A piacon az enyém elé kerül 10 aranyért rúna. A hosszabbításom ideje alatt elvitték a 10-es rúnát és az én 100.000.000 rúnám "köddé vált" a piacról legalábbis eltűnt. Ugyanis amikor bementem és megnéztem, azt láttam, hogy 57.000.000 darab van kint 11-ért (ezek nem az enyémek voltak). Ezután azt is megvették és utána 12-ért volt kint 57.000.000 darab.
A kérdésem az lenne, hogy az normális működés, hogy a kufár személyiség a súgó szerint meghosszabbítja a kint lévő árut 24 órával maximum háromszor, ehhez képest látszólag az történik, hogy lekerül az áru a piacról (a hosszabbítás során vagy a lejáratkor ezt nem tudom), majd valamikor visszakerül megint? Ez volt a személyiség fejlesztésekor a cél? Vagy ez bug? Amennyiben ez volt a cél, javasolnám a súgó kiegészítését.
Remélem érthető a dolog.
Köszi a választ,
Steve
|
11-08-2010, 01:15
|
Junior Member
|
|
|
|
Időközben kipróbáltam a dolgot. Ezúttal a saját rúnáim voltak a piacon, vettek is belőle, de lejárt volna 3 órán belül. Ekkor rányomtam a Meghosszabbítom gombra és abban a pillanatban az áru eltünt a piacról. Ez volt az eredeti cél? Azt hittem, hogy ha már fontos, hogy lekerüljön a piacról és majd visszakerüljön újabb 30 perc - 3 óra elteltével, ez az egész akkor kezdődik, amikor egyébként is lejárt volna az áru a piacon. De az történik, hogy ilyenkor azonnal lekerül a polcokról a cucc.
|
11-08-2010, 01:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Survivor
Időközben kipróbáltam a dolgot. Ezúttal a saját rúnáim voltak a piacon, vettek is belőle, de lejárt volna 3 órán belül. Ekkor rányomtam a Meghosszabbítom gombra és abban a pillanatban az áru eltünt a piacról. Ez volt az eredeti cél? Azt hittem, hogy ha már fontos, hogy lekerüljön a piacról és majd visszakerüljön újabb 30 perc - 3 óra elteltével, ez az egész akkor kezdődik, amikor egyébként is lejárt volna az áru a piacon. De az történik, hogy ilyenkor azonnal lekerül a polcokról a cucc.
|
Ez nem hiba, ez a normalis mukodes. Effektive egy segitseg Neked, hiszem Te hatarozod meg, hogy mikor kerul "haza", ami utan rogton vissza is kerul. Ha meg azt akarod, hogy hazajojjon, mi ertelme lenne a hosszabbitasnak?
11-08-2010, 08:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ez nem hiba, ez a normalis mukodes. Effektive egy segitseg Neked, hiszem Te hatarozod meg, hogy mikor kerul "haza", ami utan rogton vissza is kerul. Ha meg azt akarod, hogy hazajojjon, mi ertelme lenne a hosszabbitasnak?
|
Köszi.
Nem akarom, hogy hazajöjjön, csak azt gondoltam, hogy ha kint lett volna 24 óráig, akkor automatikusan meghosszabbodik 48, 72 órára anélkül, hogy visszajönne - tehát a lejárathoz hozzáad még 24 órát, de ehelyett kezdődik elölről a 24 óra - gondolom 0,5-3 óra elteltével, amíg megint piacra kerül. De, ha ez a rendes működés, nekem jó így is. Csak eddig nem tudtam, hogy így működik, most szembesültem vele -> javaslom a súgó kiegészítését.
|
11-08-2010, 08:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Te hatarozod meg, hogy mikor kerul "haza", ami utan rogton vissza is kerul.
|
Ezzel a résszel van problémám. Nem rögtön kerül vissza, hiszen akkor fel sem tünt volna. 30-180 perc múlva kerül csak ki megint. Tehát, ha kint lett volna 24 órát, én rányomok 3 órával előtte, hogy hosszabbítani akarok, akkor lekerül a piacról (tehát csak 21 órát volt kint) és majd valamikor visszakerül újra.
|
11-08-2010, 10:01
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A személyiség bevezetése után nem sokkal nézegettem, akkor hosszabbítás esetén az eredeti visszaérkezéshez képest pont 24 órával tűzte ki a következő visszaérkezési időpontot.
|
Posting Rules
|