|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-29-2010, 09:53
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
hahó red mikor tünt el az a pénz kb?
|
nem tudom pontosan. 20h körül még vettem rúnát, hogy ne csorduljak túl az az uccsó emlék....és reggel megint venni akartam valamit, de akkor már messze voltam a túlcsurdiulástól
|

10-29-2010, 10:01
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
Irány a WEB-es felület... Ott viszont akárhova megyek mindenhol odalyukadok ki, hogy jöjjek a fórumra kérdezni....
|
Mint kiderült, elköltötted a pénzt. Egész pontosan milyen segítségre számítottál a support-tól ilyen ügyben? Azért nincs ilyen esetben külön kapcsolatfelvétli lehetőség, mert "bocs, mégsem akartam azt megvenni, vegyétek el a másiktól a pénzt, és adjátok vissza" jellegű kéréseket értelemszerűen nem teljesítünk.
|
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-29-2010, 10:14
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mint kiderült, elköltötted a pénzt. Egész pontosan milyen segítségre számítottál a support-tól ilyen ügyben? Azért nincs ilyen esetben külön kapcsolatfelvétli lehetőség, mert "bocs, mégsem akartam azt megvenni, vegyétek el a másiktól a pénzt, és adjátok vissza" jellegű kéréseket értelemszerűen nem teljesítünk.
|
így van kiderült. az is tény, hogy a dolgok mögött általában az emberi hülyeség lapul, de te megujjaztál aztán megkérdezted, hogy mire alapozom azt a kijelentésem, hogy megszűnt a support intézménye. hát arra, hogy megszűnt 
|

10-29-2010, 10:18
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
így van kiderült. az is tény, hogy a dolgok mögött általában az emberi hülyeség lapul, de te megujjaztál aztán megkérdezted, hogy mire alapozom azt a kijelentésem, hogy megszűnt a support intézménye. hát arra, hogy megszűnt 
|
Biztos túl éber és figyelmes vagyok, de én egy csomó olyan lehetőséget látok, ahol fel lehet venni a kapcsolatot a supporttal.
Nyilván nem olyan témákban, hogy mire költöttem a pénzemet, vagy kit támadtam, esetleg bocs, mégse akartam megtámadni, mert vesztettem, légyszi írjátok át, hogy másvalakit támadjak.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|