|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

10-19-2010, 23:15
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Igen, ez volna a lényege, és van akinek tényleg annyiban merül ki, hogy amit lát azt beírja keresőbe és berak róla egy másik képet, ez nem asszociáció, de ez ellen nem igazán lehet mit tenni, mert senkit sem szeretnék azzal megbántani, hogy hé nem erről szól a játék, figyelj már oda. Max többet nem ír a topciban és végül játszatok egymagam. Szóval én elviselem, és örülök neki ha valaki egy fondorlatos gondolatmenet után rak be egy képet
|
A másik véglet meg ha kisregény kell magyarázni hogy az most hogy jött egyáltalán oda. Ha egy kép jó és a helyén is van, akkor közérthető de hozzá is tesz valamit a sorhoz. Plusz ha még szép is, biztos érdemes megnézni. Ezért egyébként köszönöm hogy elindítottad: fogalmam sem volt hogy ennyi gyönyörű/meglepő kép van a neten. 

10-19-2010, 23:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
A másik véglet meg ha kisregény kell magyarázni hogy az most hogy jött egyáltalán oda. Ha egy kép jó és a helyén is van, akkor közérthető de hozzá is tesz valamit a sorhoz. Plusz ha még szép is, biztos érdemes megnézni. Ezért egyébként köszönöm hogy elindítottad: fogalmam sem volt hogy ennyi gyönyörű/meglepő kép van a neten. 
|
Ebben igazad van, de szerintem ez sem igazán nagy probléma. Volt nekem is olyan amit azért magyaráznom kellett, bár én általában Remy posztjain pislákoltam, hogy hogy is jutott erre, de pont ettől tetszik nekem ez a játék Néha végletek vannak, de elfér a sok érdekes gondolat mellett
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

10-19-2010, 23:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Gondolom a mondás mindenkinek eszébe jutott már, mely szerint egy kép felér(het) 1k szóval. Ha valakinek ez nem elég, én is csodájára járok. 

10-23-2010, 15:41
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 5%
|
|
A jövőben esküvőkhöz is bérbe adja stadionját, a Camp Nout az FC Barcelona labdarúgóklub.
A násznép a hivatalos csapatbusszal érkezhet az arénához, és olyan helyiségekbe is bejuthat, ahová csak a játékosokat engedik be. A pályán tartandó szertartás során a jókívánságokat az óriáskivetítőn is látni lehet, és némi felárért a kosárlabdacsapat pomponlányai is kibérelhetők.
Az erősen eladósodott egyesület nem hozta nyilvánosságra a tarifákat, de az akció közzététele utáni néhány órában máris 25 pár jelentkezett, hogy Európa legnagyobb futballstadionjában mondaná ki a boldogító igent.

|
|
The Following 3 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

10-23-2010, 15:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
némi felárért a kosárlabdacsapat pomponlányai is kibérelhetők.
|
Jó ott násznépnek lenni 
|

10-23-2010, 18:23
|
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Visca el Barca 
|

10-23-2010, 22:46
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Eb 2012: csalással nyerték el a rendezés jogát az ukránok és a lengyelek?
A Süddeutsche Zeitung beszámolója szerint a Ciprusi Labdarúgó-szövetség elnöksége egyik tagja szerint többen is tanúsítani tudják, hogy Ukrajna és Lengyelország korrupt módon nyerte el a 2012-es Európa-bajnokság rendezési jogát.
Az említett sportvezető, Szpirosz Marangosz elmondása szerint többen tanúsíthatják, hogy egy ciprusi ügyvédi irodában olyan korrupciós ügyek zajlottak, amelyekben öt magas pozíciójú UEFA-alkalmazott volt érintett, és amelyek a közös ukrán-lengyel pályázat sikerét szolgálták.
Marangosz szerint 11 millió euró cserélt gazdák a kétes ügyletek során. A sportvezető elmondta, már két éve próbál kapcsolatba lépni Michel Platinivel, az UEFA elnökével, hogy informálja őt a visszaélésekről, de próbálkozásai egyelőre nem jártak sikerrel.
A 2012-es Eb rendezési jogáért Ukrajna és Lengyelország mellett Olaszország, illetve Magyarország és Horvátország versengett, és az előzetesen esélyesnek tartott magyar-horvát pályázat egyetlen szavazatot sem kapott.
„A tanúk készek rá, hogy bíróság előtt, eskü alatt erősítsék meg védencem állításait” – nyilatkozta Marangosz ügyvédje, Neoklisz Neokleousz.

|

10-24-2010, 15:54
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

10-24-2010, 16:07
|
|
Banned
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
|
Pool, ez az oldal nagyon durva volt 
|
|
The Following User Says Thank You to Sami For This Useful Post:
|
|

10-25-2010, 15:13
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Belsőről:
vki nem akar nekem kölcsönadni?
Ne hagyj el, Babulim! (#600361) [5/U] , 2010-10-25 13:53:58
eh, ez tényleg félreérthető volt
nem a játékban hanem igaziból kell kölcsön
Ne hagyj el, Babulim! (#600361) [5/U] , 2010-10-25 13:59:55
Erről ez a vicc jutott eszembe:
Skót gyerek az apjához:
-Apa kellene 5 font
-Mennyit mondtál fiam? Hármat? Itt van kettő válassz egyet.
Egyébként, miért nem kérsz vmi pénzintézettől? Csak elmondanád, hová is jutottál a gyivitől és máris hozzád vágnának pár millát...
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
|
Posting Rules
|