|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |

08-29-2010, 16:11
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Az SG1-et anno hétről hétre követtem a TV-ben, de részletekre nem nagyon emlékszem.. szerintetek érdemes lenne megnézni sűrítve az egészet újra?
|
Végül leadták végig? Én ott szálltam ki, amikor a 10 évadból 9-et leadtak, majd nem folytatták. Lement azóta valamikor a záró évad is belőle magyar kereskedelmi csatornákon?
(Bár igaz, azóta van AXN, ott lehet, hogy leadták végig...)
|

08-29-2010, 16:13
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Végül leadták végig? Én ott szálltam ki, amikor a 10 évadból 9-et leadtak, majd nem folytatták. Lement azóta valamikor a záró évad is belőle magyar kereskedelmi csatornákon?
|
Ez jó kérdés. Én (nem) letöltöttem és ( nem) a letöltötteket néztem végig szinkronosan. 

08-29-2010, 16:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
AXN-en néztem, leadták a 10. évadot, kétszer biztosan.
A zárófilmet viszont nem.
De azt is ígérgetik. (Nem mintha még egyszer meg akarnám nézni az életben  )
|

08-29-2010, 16:40
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Akkor legalább ott lement. Én a tv2-re nagyon mérges voltam, amikor a 10 évből leadtak 9-et, és nem folytatták.
|

08-30-2010, 11:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
negatív áprilisban leadták kétszer az Axn sci-fion az ark of truth-t is 

08-30-2010, 17:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az SGU szeptember 27.én folytatódik.
Egér a sajton... (#3744)
|
The Following 2 Users Say Thank You to -Fegya- For This Useful Post:
|
|

08-30-2010, 18:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Az SGU szeptember 27.én folytatódik.
|
U2x01 Intervention
U2x02 Aftermath
U2x03 Awakenings
U2x04 Pathogen
U2x05 Cloverdale
U2x06 Trial And Error
U2x07 The Greater Good
U2x08 Malice
U2x10 Resurgence
A második Évad elsö felének epizódcímei amit lehet tudni
De azért remélem ez az Évad nem a dögunalomról fog szólni..Meg azért jó lenne valamelyik honi TV-ben is látni a sorozatot de félek kell még várni rá vagy 5 évet minimum...
|

08-30-2010, 18:13
|
Member
|
|
|
|
Egy kis emlékeztetö az SG-U ról..
Történet: Az idegen bolygón lévõ Icarus Kutatóbázison Dr. Nicholas Rush csapata a Csillagkapuk 9. ékzárán dolgozik, méghozzá Everett Young ezredes ideiglenes parancsoksága alatt. Mikor a Csillagkapu Program Nemzetközi Felügyelete (rövidítve IOA) Armstrong szenátor vezetésével vizsgálóbizottságot küld a bázisra, a bolygót megtámadja egy idegen faj, és az egyetlen menekülési útvonal a Csillagkapun keresztül vezet, amely azonban nem a Földre viszi vissza õket, hanem a 9. ékzárral a Destiny-re, a Kapuépítõk õsi csillaghajójára. A Destiny automatikusan elindul és folytatja soha véget nem érõ küldetését az univerzum legmélyének felderítésére.
Itt egy kis kiegészítésre szorul a Történet ugyanis nem egy idegen faj támadta a bázist hanem LUCIAN szövetség / csak ugye ez mire kiderült épp egy egész évadnak kellett eltelnie  /
|

08-30-2010, 18:20
|
Member
|
|
|
|
Egy kicsis Háttérinfó még a MÁSODIK ÉVAD ElÉ
Az Õsök (más néven Elõdök, Lantisziak, Alteranok) több millió évvel ezelõtt érkeztek meg a Tejútrendszerbe, ahol elvetették az élet csíráit, majd a különbözõ bolygókon Csillagkapukat kezdtek el lerakni, hogy megkönnyítsék a kifejlõdõ civilizációknak az egymással történõ kapcsolattartást.
Az idõ elõrehaladtával azonban nagyon vágytak olyan idegen fajokkal találkozni, akik hozzájuk hasonló fejlettségi szinten álltak, és akikkel így kicserélhették volna a tudásukat. Ezért két hatalmas csillaghajót küldtek el az univerzum egy õsöreg szegletébe: az elsõ hajó járt elöl, ugyanis ez gyártotta és rakta le az új Csillagkapukat az idegen világokra; majd ezt követte a második hajó, amelynek legénysége a felderítést végezte. A felderítõk a Csillagkapuk 9. ékzára segítségével juthattak vissza az ûrhajójukra.
A küldetést azonban megszakította a Tejútrendszerben tomboló vírus, így az Õsök egy csoportja Atlantisszal elmenekült a Pegazus-galaxisba, egy másik felemelkedett, a többiek pedig lassan kihaltak. Így a felderítõ hajó a világmindenség mélyén leállt, a kaputelepítõ hajó pedig robotpilótával folytatta tovább útját. A Földön a tudósaink felfedezik e hajók létezését, és azt is, hogy miképpen lehet eljutni járuk, így egy új expedíció szervezõdik.
Ezzel a Csillagkapu Univerzum teljesen fel fogja fedni a Kapuhálózatok rejtélyét. Már az eredeti Csillagkapu mozifilm óta ismert, hogy a galaxison belüli kapucímek hét ékzárból állnak, a galaxison kívülre pedig nyolc ékzárral (és nagy mennyiségû energiával) lehet tárcsázni és mindkét esetben az utolsó ékzár jelöli a kiindulópontot, esetünkben a Földet. A kilencedik ékzár bevitele valószínûleg még több energiát fog igényelni.
Ezeken kívül mit tartogat még az új sorozat, amit még nem láttunk? Olyan népek, fajok egész arzenálját, akik az emberiséggel ellentétben nem az Õsök tevékenységének köszönhetik létüket, hanem nagyrészt maguktól fejlõdtek ki (tehát elvileg nem emberszerûek), és vagy csodálkozással, vagy ártalmasabb szándékokkal figyelik, ahogy az univerzum fiatalabb szegletébõl jött, friss energiával teli ûrhajók megjelennek öreg világaik felett.
|
The Following 5 Users Say Thank You to Blacky For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|