Quote:
Originally Posted by Ati
A "szürkítés" nem a játék változásából adódik, hanem a játékosszokások változásából. Ha megnézed, akkor a tartalékgyűjtés valamilyen formája ma teljesen mindennapos. Ezek az emberek csoportok alján/tetején beállnak tartalékot gyűjteni valamilyen formában, és a tartalékokat megvédeni. Míg ez ma mindennapos, addig régen ez nem volt jellemző. Régen az ember fogta magát, és ment, mielőbb végigszaladva a csoporton. Ma mások a szokások.
|
Nem erről van szó. Arról van szó, hogy a helyzet adott. A helyzet pedig az, hogy a játék szürkül, többek között azért is, amit te leírtál.
Csak nem tetszik, hogy egyes emberek erre még rá is erősítenek, direkt.
Tudom, hogy én vagyok a hülye, de én csakazért is ellenállok. Nem véletlen, hogy amióta kiírták az elfet a játékból, csakazért is elf vagyok, sőt, hogy borsot törjek a herélők orra alá, még hadizok is vele. Elég keményen.
De 1 fecske nem csinál nyarat.
Valljuk be, a félelf is egy inkább kifelé szorul a játékból.
Én sem lopok már vele, ártózni felesleges, arra használom, hogy sok körös távolságból infót gyűjtsek vele...
Infószerzésből meg NEM lehet megélni. Én is cask azért tartok fenn ilyen országokat, mert a másik 80-nak van annyi pénze, hogy el bírom tartani a "pénzelnyelő" országokat.
Ilyen országok a tolvaj, és a varázsló országok. A gömbön, meg az éplistán kívül semmi értelmük valójában.