Inkább térjünk vissza a két évvel ezelőttihez,és akkor én is top-ban vagyok:-))Gondolom,nem tudom,mert nem játszom annyi ideje..
De a viccet félretéve,annak örülök,hogy abban mindenki egyetért,hogy aránytalanul nehéz az A-csopi..Legalábbis a top elérése..A nem vérprofi időmilliomos játékosok részére..Még mielőtt erre is jönne megjegyzés.Ha valaki "egészségesen" nem elvakultan játszik,azoknak nem jár a top???Azért kezdtem el itt írogatni,mert az volt a témája a szavazásnak,hogyan tundánk könnyíteni az a-ból való fordulást..Unalmas lehetek,de még mindíg az a véleményem,hogy a top bővítése vezethet célra,vagy esetleg a fix hekiről való fordulás...De hagyjuk már a 8-9-10k hekiket,annyi a top határa most is..És aki idáig jutott,nyilván nem fog innen lefordulni..Ne kérdezzétek miért,ha itt leszel,nem fogsz lefordulni te sem..Szóval:mik azok a javaslatok,amik bevezetésre kerülhetnek,és mik azok amik ha 100 játékosból 99-en támogatnak,akkor sem lesznek megvalósítva..Csak azért kérdem,hogy ne tépjem a szám feleslegesen,inkább gondolkodjam az újjabb,esetleg eddig fel nem vetett témákon..
Köszönöm:CAU
|