|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
08-08-2010, 13:05
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Nem hiszem, hogy leugattalak, csak úgy éreztem, hogy a követelés nem feltétlenül állja meg a helyét. 20-30 íjászon problémázni...
A játék még akkor is élvezhető, akkor is azt adta 10éven keresztül neked, amit a következő pár évben még biztosan adhat. Ha ezért abba akarod hagyni, akkor nem a játékkal van a hiba, talán már meguntad...
|
Nem akarok beleszólni (pedig már meg is tettem ), de nekem is inkább "leugatásnak" tűnt a hszed mint segítségnek. Nem várható el minden játékostól, hogy olyan profi legyen mint Te. Lehet neked nem okoz gondot, de ő csak segítséget kért, és nemhiszem hogy megkapta tőled :P
|
08-08-2010, 13:08
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Nem akarok beleszólni (pedig már meg is tettem ), de nekem is inkább "leugatásnak" tűnt a hszed mint segítségnek. Nem várható el minden játékostól, hogy olyan profi legyen mint Te. Lehet neked nem okoz gondot, de ő csak segítséget kért, és nemhiszem hogy megkapta tőled :P
|
A segítséget megkapta Atitól. Nem tudom, hogy mit segítsek, hiszen soha sem foglalkoztam az elhulló egységekkel, csak reagáltam a fokozódó követelésre, hogy már azonnal a súgóban a helye.
Bocsánat, ha nyers voltam, de nem hisze, hogy ez egy akkora kaliberű dolog lenne, amire nem lehet egyedül rájönni, vagy esetleg problémázni kellene rajta, sőt abba kéne miatta hagyni a játékot...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
08-08-2010, 13:15
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
A segítséget megkapta Atitól. Nem tudom, hogy mit segítsek, hiszen soha sem foglalkoztam az elhulló egységekkel, csak reagáltam a fokozódó követelésre, hogy már azonnal a súgóban a helye.
Bocsánat, ha nyers voltam, de nem hisze, hogy ez egy akkora kaliberű dolog lenne, amire nem lehet egyedül rájönni, vagy esetleg problémázni kellene rajta, sőt abba kéne miatta hagyni a játékot...
|
Ez is igaz, sokan túl hamar előveszik az "abbahagyom a játékot" kártyát amint olyan történik ami nem tetszik nekik Nah mindegy, a segítséget tény hogy megkapta, talán jobban boldogul ezután.
|
08-08-2010, 20:50
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by jon1981
megfelelő mennyiségű gabona kell nekik stb.
|
és ezt a megfelelő mennyiségű gabonát melyik országnak kell biztosítani?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|