|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
07-29-2010, 12:49
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
hát én szerettem volna egy hibajelzési topikot csinálni csak nem tudtam mert nincs jogom hozzá.de már eztis kértem hogy ami 3-4 évvel ezelőtt történt felejtsük el és kapjam vissza normálisan az irásjogom, téma létrehozásilehetőséget de nem választ kaptam.
|
Szívesen.........
|
07-29-2010, 13:40
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
köszönöm......
|
07-29-2010, 14:33
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Látom DragonSzamárnak nem tetszik, hogy nem olyan helyeken kell jelezni a problémákat, amiket 100%, hogy nem olvasok. Úgyhogy neki kivételként lehet nyugodtan ott jelezni, legalább biztosított, hogy nem kell vele foglalkozni.
A többiek probléma esetén lehetőleg ott jelezzék, ahol kell.
|
Nem azzal volt a probléma amit írtál hanem ahogy ha lekezelő embereket hallgatni bemegyek a Gyakorlati helyemre és állok 5 percig az étterem közepén. Csupán ennyi volt a gondom és inkább nem is írtam rá semmit mert valószínűleg bannál nem álltál volna meg
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
07-29-2010, 14:37
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Nem azzal volt a probléma amit írtál hanem ahogy ha lekezelő embereket hallgatni bemegyek a Gyakorlati helyemre és állok 5 percig az étterem közepén. Csupán ennyi volt a gondom és inkább nem is írtam rá semmit mert valószínűleg bannál nem álltál volna meg
|
Ha az étterem közepén mondod el, hogy mi a Hódítós problémád, akkor ott legalább annyira tudnak segíteni, mint ha azt egy offolós csettémába írod.
Aki választ is szeretne kapni, az lehetőleg ne ezt a példát kövesse.
|
07-29-2010, 14:39
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha az étterem közepén mondod el, hogy mi a Hódítós problémád, akkor ott legalább annyira tudnak segíteni, mint ha azt egy offolós csettémába írod.
Aki választ is szeretne kapni, az lehetőleg ne ezt a példát kövesse.
|
oks. kösz Ati. szép napot
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|