|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

05-28-2010, 22:28
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
mcshield.exe a McAfee. Szokott ilyet csinálni
esetleg a helyedbe kiprobálnám az avastot.  magánra ingyenes, és nem fogja a gépet
|
|
The Following 3 Users Say Thank You to richardka For This Useful Post:
|
|

05-29-2010, 09:53
|
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
esetleg a helyedbe kiprobálnám az avastot.  magánra ingyenes, és nem fogja a gépet
|
Én jelenleg is avastot használok. AZ 5-ös verziót nem mertem fölrakni, mert nincs benne VRDB. A 4.8-asban még van, ezért azt használom. 
Meg az új tele van ilyen grafikonokkal, meg egyéb hülyeségekkel, amiknek sztem úgy sincs sok haszna.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|

05-29-2010, 14:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
kasperskyt használok, igaz nem ingyenes, de néha nem árt beruházni  jó beállításokkal a kasperskyt is lehet használni 
|

05-29-2010, 19:19
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rotcsa
Én jelenleg is avastot használok. AZ 5-ös verziót nem mertem fölrakni, mert nincs benne VRDB. A 4.8-asban még van, ezért azt használom. 
Meg az új tele van ilyen grafikonokkal, meg egyéb hülyeségekkel, amiknek sztem úgy sincs sok haszna.
|
nekem egy a lényeg. Fogja meg a virust és ne fogja le a gépet 
|

05-29-2010, 19:20
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
nekem egy a lényeg. Fogja meg a virust és ne fogja le a gépet 
|
Akkor Te nem Windows-t használsz? 
|
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

05-29-2010, 20:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Így név alapján nem hiszem, hogy ez a beállítás kapcsolódna ahhoz, hogy időnként ellenőriz-e valamit.
|
Kipróbáltam, valóban nem ez lesz a ludas.
Quote:
mcshield.exe a McAfee. Szokott ilyet csinálni
|
Elméleti szinten a mcafee egy jó víruskeresőnek számít, nem? Ilyenkor bizony szétver az ideg, hogy mégsem működik megfelelően.
|

05-29-2010, 20:15
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Elméleti szinten a mcafee egy jó víruskeresőnek számít, nem? Ilyenkor bizony szétver az ideg, hogy mégsem működik megfelelően.
|
Megfelelően működik az, csak nem azon a gépen optimális. Ilyenkor két dolgot tehetsz: gépet váltasz, vagy víruskeresőt váltasz.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|