|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|

|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|

|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|

|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|

|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|

|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|

|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|

|
16 |
18.82% |

05-18-2010, 21:55
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
az nemlenne jó ha dupla kört kéne mennie és A ba is kéne valamit teljesítenie?
és egy fordulás után vastagon lenne szedve az ország neve a pontlistába vagy valami hasonló?
Lehet más feltétele is az A s orinak hogy B ből fordulhasson pl bizonyos heki amit harcal szerzett vagy valami hasonlo
|
akkor 2* kellene körbemenni + 1 szemért...
ok
de mikor lehetne lekoccolni akkor könnyebben A-ból?
|

05-18-2010, 21:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
akkor 2* kellene körbemenni + 1 szemért...
ok
de mikor lehetne lekoccolni akkor könnyebben A-ból?
|
semmitől!
deha az ember tud forogni és igaz joval több időbe telne de tud forogni , így nem szabizik és pörög a játék
akkor minek akarna leforogni? 
meg ha nagyon akar tud forogni igaz az mégtöbb idő
NewGárdony (#200400)
|

05-18-2010, 22:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Jah és megint kiemelem, hogy engem ez a téma nem érintene, nem magam miatt találtam ki, mielőtt bárki is ezzel jönne... 
|
Ha harmadszor is leírod, akkor már semmiképpen sem fogom elhinni
Quote:
Originally Posted by Ati
Nekem még mindig az a fő kérdésem, hogy akarjuk-e, hogy valaki több személyiséggel játsszon, miközben túl sokat nem bizonyított még.
Továbbvive a kérdést: mennyire akarjuk ezt? Gondolok arra, hogy ha nagyon nem megy neki a top30%-ba jutás, de elért egy bizonyos szintet, akkor is lefordulhat, de nem kap plusz személyiséget. Két ilyen kör után már kaphat plusz egyet.
Ez csak hangos gondolkozás, igazából még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy szükség van erre.
|
Max arra tudnék gondolni, hogy az első országgal feljutó egyén az A-ból lefordulhat bármikor, természetesen minimum 1000kör után, természetesen semmiért, mert azért mégis meg kell tapasztalni, hogy milyen is az 1/A. Miuán egyszer látta, minden mehet a régibe. Mehet egy ilyen forduláskor egy segítő szándékú üzenet, hogy mégis miért nem tudta megcsinálni az illető. Ebből tanulva több pénzt szed össze, utánaolvas itt külsőn, hogy mégis mit ronthatott el, stb.
Quote:
1. Bármilyen ütéssel (egyéni/klán) összeszedett 3.000 hektár + az 1k kör
Indoklásom: Aki 3.000 hektárt össze tudott ütni, sztem az bőven megérdemli, hogy leléceljen, ha akar, hiszen ez több, mint a fellépésnél az összes földje.
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
sziasztok!
nekem az tetszene a legjobban, ha a kék számok megszerzése egyre nehezedne. Első fordulásnál 2400 hekit kéne szerezni (tök mindegy mennyivel lép fel), és utána mindig 1200-zal több lenne, de legfeljebb az aktuális top 30%-a vagy 10000 heki közül az alacsonyabb lenne a felső határ.
az aktuálisan megszerzendő földnek minden esetben legalább az 50%-át ütésből kelljen szerezni. a minimum 1000 kör az maradna.
|
Ezzel csak az a baj, hogy ha nem figyeltem minden fellépőt, akkor tippem sincs, hogy ki mekkora értéken fordulhat... Ha 90k ponton lépett fel, akkor ugye a csoport más részén, mint ha 110k-ról...
Quote:
Originally Posted by Ati
Miért legyen könnyű mindenkinek plusz személyiségeket szerezni? A legkönnyebb a "szeretnék mégegy személyiséget! ide vele most!" gomb bevezetése lenne.
Miért kell, hogy egy igen nagy plusz előny (mégegy személyiség) megszerzése könnyű legyen? Miért kell, hogy gyakorlatilag értéktelenné váljon, és mindenki könnyedén megszerezhesse?
|
Ennyi erővel A-ból ki lehetne rakni az elfeket. Mert ugye a top 30-ban lévő elfek csak belépnek, fedeznek, mindig egy kicsit, majd termelik a következőhöz a katonát... Ez mi, ha nem ingyen személyiség?
Egyébként az ütött föld tetszik a legjobban, de ez nem oldja meg azoknak az jelenlegi elfeknek a gondját, akik nem igazán tudnak aktivitási hiány miatt ütögetni, és ugyanúgy fogják tolni fel a top-ot.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

05-18-2010, 21:52
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Inkább szabizol, de nem kezded elölről a játékot, és nem is folytatod azon a szinten, ahol épp vagy.
Ha lefordulhatnál, de nem kapnál érte ilyenkor semmit, akkor mi változna? Miért választanád AKKOR ezt a lehetőséget, és MOST miért nem választod pont ugyanezt, hiszen erre ma is van lehetőség.
(Bár tény, hogy én nem ezt javasoltam.)
|
B-ben megfelelek a fordulás feltételeinek de nem tudok A-ba fordulni mert ott már vagyok. Nem tudok 5-be mert A-ban nem felelek meg a fordulás feltételeinek.
2500 kör útán nyomtam egy újrát B-ben de ez nem lehet cél. Mint ahogy az sem, hogy hónapokig teszem az időmet, energiámat az orimba, nem beszélve a vip körökről, majd kezdjem előröl az ötös szinten, nem kis hátrányból indulván megint, a többszemes orikkal szemben.
A kérdésedre válaszolván nem változna semmi ezért nem is fordulnék le.
Ha már ennyi időt bele öltem akkor lesznek az én orijaim neve melett is kék számok.
Ha 1-2-3 évig lesznek szabin alsobb szinteken akkor addig lesz
|

05-18-2010, 22:01
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szesy
A kérdésedre válaszolván nem változna semmi ezért nem is fordulnék le.
Ha már ennyi időt bele öltem akkor lesznek az én orijaim neve melett is kék számok.
|
Akkor eddig kettőből kettő ember, aki nem fordulna le, ha nem kapna semmit érte. És mivel ezt akár most is meg lehet tenni (akár zéróstart, akár vip nélkül új országgal), ezért ezt a vonalat szerintem kár is tovább erőltetni, itt nincs semmi tennivaló. Aki minden plusz néélkül le akar fordulni, most is megteheti, kár egy újabb bővítés valami olyanra, ami már eleve létezik.
Akkor nézzük a többi -- eddig felmerült -- lehetőséget:
Azt írod, hogy hátrányban lennél a többi többszemélyiségű országhoz képest. Ennek fényében örülnél-e (konkrétan Te, jelen helyzetedben, nem általánosítva), ha a plusz személyiségek megszerzése nagyon-nagyon könnyű lenne, így körülötted csupa olyan ország lenne, aki különösebb játéktudás nélkül Nálad sokkal több személyiséggel rohangálnak?
Illetve fordulnál-e, ha könnyebb lenne ugyan a fordulás, de a fordulásért nem kapnál az égvilágon semmit, csak mégegyszer körbemehetnél 5. szinttől egészen fel A-ig, és majd csak egy újabb -- szintén a mostaninál valamivel könnyebb, de amúgy nem feltétlenül könnyű -- fordulás után kapnál csak plusz személyiséget?
VAGY, ha ezek a lehetőségek lennének, akkor esetleg továbbra is inkább kivárnád a szükséges top30%-ot, és akkor fordulnál egy plusz személyiségért?
(Remélem sikerült úgy fogalmaznom, hogy ne legyen teljesen evidens, hogy én melyiket támogatom, bár az eddigi beírásaimból már úgyis kiderült.  )
|

05-19-2010, 05:41
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akkor eddig kettőből kettő ember, aki nem fordulna le, ha nem kapna semmit érte. És mivel ezt akár most is meg lehet tenni (akár zéróstart, akár vip nélkül új országgal), ezért ezt a vonalat szerintem kár is tovább erőltetni, itt nincs semmi tennivaló. Aki minden plusz néélkül le akar fordulni, most is megteheti, kár egy újabb bővítés valami olyanra, ami már eleve létezik.
|
Nézd más szemszögből a dolgot, Ati!
1 plusz szemért most szenvedek az A-ban mondjuk 5000 kört. Tamagocsizom és a környezetem életét is nehezítem a betonelfemmel. Tolom felfelé a top30 határát. Végül megkapom a plusz szemet.
Ha kétszer kéne érte körbemennem, úgy, hogy pl 2000 kör után fordulhatok, akárhol is állok, akkor nem lassítanám jelenlétemmel az A-t, pezsdíteném viszont a lenti csoportokat, hisz igyekeznék vissza az újabb 2000 körömért.
Az A is, és a többi csopi is nyerne, és én is, mert azt a cirka 5000 kört, amit mindkét esetben le kell húznom a plusz szemért, aktívabb játékkal tölthetném.
|
The Following User Says Thank You to Takanohana For This Useful Post:
|
|

05-19-2010, 07:11
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Sziasztok!
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne ,ha maximálnák az A-ban tölthető időt és ki mit teljesített a szerint fordulhatna.Vagy ,ha nem lehetne a kettőből fordulni,akkor muszáj lenne lejönni az A-ból.
Az biztos,hogy valamit tenni kell,mert a játékosok 70%-nak kedve sincs felmenni,mindenki tudja miért.
|

05-19-2010, 07:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Nézd más szemszögből a dolgot, Ati!
1 plusz szemért most szenvedek az A-ban mondjuk 5000 kört. Tamagocsizom és a környezetem életét is nehezítem a betonelfemmel. Tolom felfelé a top30 határát. Végül megkapom a plusz szemet.
Ha kétszer kéne érte körbemennem, úgy, hogy pl 2000 kör után fordulhatok, akárhol is állok, akkor nem lassítanám jelenlétemmel az A-t, pezsdíteném viszont a lenti csoportokat, hisz igyekeznék vissza az újabb 2000 körömért.
Az A is, és a többi csopi is nyerne, és én is, mert azt a cirka 5000 kört, amit mindkét esetben le kell húznom a plusz szemért, aktívabb játékkal tölthetném.
|
Az is lehet, hogy én maradtam le valamiről, de ha a lenti csoportokat tudnád pezsdíteni a játékoddal, akkor az A-t miért nem?
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

05-19-2010, 07:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akkor nézzük a többi -- eddig felmerült -- lehetőséget:
Azt írod, hogy hátrányban lennél a többi többszemélyiségű országhoz képest. Ennek fényében örülnél-e (konkrétan Te, jelen helyzetedben, nem általánosítva), ha a plusz személyiségek megszerzése nagyon-nagyon könnyű lenne, így körülötted csupa olyan ország lenne, aki különösebb játéktudás nélkül Nálad sokkal több személyiséggel rohangálnak?
Illetve fordulnál-e, ha könnyebb lenne ugyan a fordulás, de a fordulásért nem kapnál az égvilágon semmit, csak mégegyszer körbemehetnél 5. szinttől egészen fel A-ig, és majd csak egy újabb -- szintén a mostaninál valamivel könnyebb, de amúgy nem feltétlenül könnyű -- fordulás után kapnál csak plusz személyiséget?
VAGY, ha ezek a lehetőségek lennének, akkor esetleg továbbra is inkább kivárnád a szükséges top30%-ot, és akkor fordulnál egy plusz személyiségért?
(Remélem sikerült úgy fogalmaznom, hogy ne legyen teljesen evidens, hogy én melyiket támogatom, bár az eddigi beírásaimból már úgyis kiderült.  )
|
Az a baj, "nagyon nagyon" sarkitasz 
Nem, nem örülnék ha nagyon koönnyen lehetne szemeket szereni.
Nem, nem valószinű, hogy lefordulnék A-ból csak úgy puszira.
Gyilván ilyen választ vártál, de ettől még nem biztos, hogy jó a rendszer.
Ettől még az országok beszorulnak a szintekre mert nem tudnak tovább menni.
Akik meg fent ülnek A tetején azoknak az országaik csak forognak és forognak....
|
The Following User Says Thank You to Szesy For This Useful Post:
|
|

05-19-2010, 07:29
|
Member
|
|
|
|
Én azt nem értem, hogy egyáltalán B-ből miért lehet fordulni? Tudom, hosszú megbeszélés előzte meg a döntést, de szerintem akkor sem jó dolog. (a hódosok 80% egyáltalán nem használja a külsőt sztem, és sajna nem találtam meg azt a topicot ami tárgyalná a témát) A legértelmesebb ötlet az lenne, ha ezt el lehetne törölni. Pár embernek ez természetesen nem lenne jó, (a legnagyobb hangúaknak) de a többség jól járna vele...
|
The Following User Says Thank You to RRRrrr For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|