|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|

|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|

|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|

|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|

|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|

|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|

|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|

|
16 |
18.82% |

05-18-2010, 14:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tény, hogy ma sokkal gyorsabban tud haladni egy kezdő ország, mint régebben.
|
jól van azért nem kell sarkosítani. jó hogy nem megyünk vissza a kőkörszakig, mondván, hogy folyamatosan csúsztuk a körváltást, mert a mamutok kirugták a barlang falából a tápot
pár éve még tényleg sokkal könnyebb volt. akkortól lett nehéz az A amikor én először odakerültem... bár a két dolognak nem sok köze van egymáshoz 
|

05-18-2010, 14:19
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
jól van azért nem kell sarkosítani.
|
Ez nem teljesen sarkítás, hiszen akkor is létezett az 1/A, és UGAYNEZ az 1/A létezett akkor is, nem lett azóta senki törölve onnan, és újraindítva. Akkor is fel kellett jutni a topba.
|

05-18-2010, 14:31
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nem teljesen sarkítás, hiszen akkor is létezett az 1/A, és UGAYNEZ az 1/A létezett akkor is, nem lett azóta senki törölve onnan, és újraindítva. Akkor is fel kellett jutni a topba.
|
Hát azért nem mindegy, hogy 5k hekire kell feljutni vagy 2 hónap múlva 12k hekire ......
|

05-18-2010, 14:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Hát azért nem mindegy, hogy 5k hekire kell feljutni vagy 2 hónap múlva 12k hekire ......
|
Ahogyan az sem mindegy, hogy az 5k hekire való feljutáshoz minden egyes katonát saját magadnak kell képezni, vagy a 12k hekire feljutáshoz fillérekért veszed őket a piacon.
|

05-18-2010, 14:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ahogyan az sem mindegy, hogy az 5k hekire való feljutáshoz minden egyes katonát saját magadnak kell képezni, vagy a 12k hekire feljutáshoz fillérekért veszed őket a piacon.
|
Ati az az érdekes, hogy ahol drága a nyers ott senkinek nincs gondja nem érdekes ?
Egyszerű szerintem ott müxik a gazdaság  D szerinted ?
A-ban meg ahol 4-5 klán uralja a piacot ott nem müxik a gazdaság :SS
Szándékosan van tönkretéve :SS
Szerinted nem ?
Én úgy látom semmi különbség nincs a Tibuék féle tekiúsztatásos módszer és az A-s piacot szándékosan romokban tarató pár klán közt és ráadásul folyamatosan tolják fel a határt , hogy esélye se legyen senkinek vagy legalább is kevés orinak felmenni ....
|

05-18-2010, 14:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Én úgy látom semmi különbség nincs a Tibuék féle tekiúsztatásos módszer és az A-s piacot szándékosan romokban tarató pár klán közt
|
Ne keverjük azt, ha valaki termel, és azt, ha valaki újrázásokkal termelés nélkül jut javakhoz.
|

05-18-2010, 15:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ne keverjük azt, ha valaki termel, és azt, ha valaki újrázásokkal termelés nélkül jut javakhoz.
|
Szabályos mind a kettő ....Hiszen ha nem lenne az akkor nem tudná csinálni egyik sem ....
Végeredményben nincs diferencia számomra a kétt társaság közt :S
Az egyik eltolta a tekijeimet a másik lehetetlené teszi a játékot ....
Darab darab ...
|

05-18-2010, 14:38
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
egyébként kicsit tudathasadásos vagyok a témakörben. elsősorban a nagyok mellett állok akik azt mondják, hogy keményen megdolgoztunk a pozíciónkért másnak se legyen könnyebb. másrészt viszont együttérzek a kevésbé rutinosakkal - mert azért lássuk be, hogy az A alsó része olyan orikból áll akik feljöttek ide és megfelelő mentori támogatás nélkül csak skubiznak a fellépő hekijükön és nem haladnak sehova. ezek az orik sokszor klánokba verődnek, de előrelépés nem történik.
én először 3-4 éve lehettem az A-ban. beléptem egy klánba ahol volt már olyan, aki ismert valakit, akinek a szomszédja látott már olyan embert, aki volt már az A-ban. elfedeztem a felvitt 500 millámat, kaptam kicsit a klántól is....ütöttem kettőt-hármat aztán a fellépéstől számított 1000 kör múlva megvolt fordulás 3500 hekiről asszem.! ma már ilyet hogy lehet megcsinálni?
|

05-18-2010, 14:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
ütöttem kettőt-hármat aztán a fellépéstől számított 1000 kör múlva megvolt fordulás 3500 hekiről asszem.! ma már ilyet hogy lehet megcsinálni?
|
Sehol. De valóban cél kell, hogy legyen két-három ütéssel bizonyítanod, hogy igen, végigjátszottad a játékot? Ennél még 5. szinten is többet kell ütnöd a topba jutáshoz.
|

05-18-2010, 15:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sehol. De valóban cél kell, hogy legyen két-három ütéssel bizonyítanod, hogy igen, végigjátszottad a játékot? Ennél még 5. szinten is többet kell ütnöd a topba jutáshoz.
|
Tényleg kell egy határ , 4500 heki vagy valami ilyesmi az majdnem a duplája a 2-es felső határnak ......
Aki fölötte akar tamagocsizni az meg csinálja kit érdekel 
Én úgy gondolom , hogy azért 4500-ra felmenni sem egyszerű  D
Klánban is kell ütni vagy 7-8 at hozzá ha maxon is léptél, egyéniben meg lényegesen többet ...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|