Ööö... pannonos előfizus telefonom van (elnézve a Djuice percdíjait, maradok is), bruttó 18 forint belföldre éjjel-nappal, kismillió kedvezmény. 10 év alatt még egyszer sem fordult elő, hogy ne tudtam volna telefonálni hálózati probléma miatt, nem veszett el egy SMS se... Miért is olyan sátáni a Telenor?
Ööö... pannonos előfizus telefonom van (elnézve a Djuice percdíjait, maradok is), bruttó 18 forint belföldre éjjel-nappal, kismillió kedvezmény. 10 év alatt még egyszer sem fordult elő, hogy ne tudtam volna telefonálni hálózati probléma miatt, nem veszett el egy SMS se... Miért is olyan sátáni a Telenor?
Mert gonoszak. Kapitalista vikingek.
Amúgy engem is érdekelne, mivel nekem sem volt soha semmi problémám a Pannonnal, sőt, messze a legjobb fellelhető előfizetésem van, Pannonos. Mindenhol máshol sokkal többet kellene fizetnem ugyanazért.
tegnap ugy döntöttem, h megyek veszek feltöltős mobilnetet, h ne 5számjegyű számlák jöjjenek a vodától. eredetileg ott szerettem volna vennim, de nagyon nagy volt a sor. átmentem a pannonhoz és gyorsan vettem egyet, azt mondták 10ezer forint lesz. jól meglepődött az eladó, amikor a gépe már csak 6900at mutatot a djuice miatt.. én meg jól jártam..