Van valakinek tapasztalata a játékról?
Gondolom sokan tudják milyen gémről van szó, de azért adok egy kis kedvcsinálót, illetve infot videó formájában.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
Szerintem nem olyan rossz, mivel tengerészgyalogossal felidézte bennem a hangulatát az AVP 1-et.
Ami meg a legjobb a sorozatból...
Elképesztő para faktor volt benne, mert tudtad, te vagy a leggyengébb láncszem...
A 2-ben sajnos sokminden el volt rontva...
Egyszerűen mind a 3 oldal überállesz volt, ha azt választottad.
A mai napig nem tudtam megemészteni, hogy a predatornak végtelen energiája lett a 2-ben..... Szerintem a 2 a legrosszabb rész a trilógiából.
A 3-nak hajaz a hangulata az 1-re, ezért nekem bejött!
Igen, hát úgy látom itt is megoszlani látszanak a vélemények az új részről.
Sokan kritizálták az MI-t,meg hogy rövid a játék, valamint kevés a fegyverzete a predatornak és hogy csak keveset lehet lőni a plazmával,valamint azt, hogy nem rosálnak be az emberek a ragadozóktól mint az 1.-ben.(bár már a 2-ben sem)
Nem tudom, nekem az nagyon tetszik a videók alapján, hogy tetszóleges helyre ugorhatok a predatorral. Így jobban lehet vadászni sztem.
Még nem játszottam vele, de sztem amint tehetem kipróbálom.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
The Following User Says Thank You to Rotcsa For This Useful Post: