|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ötletek, javaslatok Ha új ötleted, javaslatod, kérésed van, akkor azt ide írd meg. |
03-16-2010, 23:25
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 78%
|
|
A rend őre közbelép a fővárosban
Sziasztok!
A fővárosban felmerült bennem egy gondolat.
Mi lenne ha azokon a mezőkön amelyeken őr áll nem bánthatnál Úrhölgyet illetve polgárt, illetve bánthatnál, de ez automatikusan az Őr támadását is jelentené feléd. Esetleg ezt ki is lehetne tolni a szomszédos mezőkre. Az Őrök számát pedig kellő arányba hozni ezzel, hogy azért tudj haladni. Tehát ha a karakter rávetemedne arra a gaztettre, hogy a lakosokat nyúzza, akkor számoljon a következményekkel. Kezdő karaktereknek ez még nagyobb odafigyelést igényel és a céltalan TP hajkurászást kicsit feloldaná. Valóban játszani kellene. Figyelni.
Állsz egy mezőn, ahol meglátod az úrhölgyet. Őr sehol... Igen ám, de gyorsan körbe kellene futnod a környező mezőket, nehogy Őr legyen közelben. Ez így idegtépőbb, de lehetne ellensúlyozni egy kicsit több arannyal ami esik a hölgyből/polgárból esetleg egy minimálisan több XP-vel.
|
03-16-2010, 23:51
|
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fanatixxx
Sziasztok!
Állsz egy mezőn, ahol meglátod az úrhölgyet. Őr sehol... Igen ám, de gyorsan körbe kellene futnod a környező mezőket, nehogy Őr legyen közelben.
|
Erre van képesség nem kell futkosni és használható is főként a zsiványtanyánál!
Amúgy ha a polgárból és a puccos csajsziból eleged van, nyugodtan nézz le a csatornába!
#29 Swiss Cottage (15)
#30 Swiss Treasury (15)
#31 Swiss Court (15)
Klán:
#(?) RoSC (?)
Last edited by Swiss; 03-16-2010 at 23:53..
|
03-17-2010, 00:05
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Swiss
Amúgy ha a polgárból és a puccos csajsziból eleged van, nyugodtan nézz le a csatornába!
|
Nekem sosem volt szerencsém a MUD-hoz, de ez attól függetlenül mindig is furcsa volt, hogy a város lakóit, meg egyéb békés teremtményeket kell halomra ölni. Szóval ha valaki gonoszat játszik, az még oké, de amúgy.... nemtom
|
03-17-2010, 00:22
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Az oké, hogy létezik rá képesség, de szerintem az elején senki sem fogja megtanulni.
A nyugodtan azért az túlzás, mert a patkány úgy vettem igen csak hízott fajta és oda tud csapni rendesen.
|
03-17-2010, 00:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Nekem sosem volt szerencsém a MUD-hoz, de ez attól függetlenül mindig is furcsa volt, hogy a város lakóit, meg egyéb békés teremtményeket kell halomra ölni. Szóval ha valaki gonoszat játszik, az még oké, de amúgy.... nemtom
|
Ha bejönne ez az Őrös dolog akkor úgymond egyből eltűnne ez a fura érzés az emberből. Életszerű lenne a téma. Most viszont valóban úgy fest a főváros, mint egy legális kibelezde. Ráadásul nagyüzemben zajlik a húsfeldolgozás.
|
03-17-2010, 07:11
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Állsz egy mezőn, ahol meglátod az úrhölgyet. Őr sehol... Igen ám, de gyorsan körbe kellene futnod a környező mezőket, nehogy Őr legyen közelben. Ez így idegtépőbb, de lehetne ellensúlyozni egy kicsit több arannyal ami esik a hölgyből/polgárból esetleg egy minimálisan több XP-vel.
|
Idegtépő, ez egy jó szó. Ezt sokan nem szokták szeretni, és szerintem sem jó, hogyha a környező mezőkre is vonatkozna. Max arra, ahol éppen állsz, de szerintem ez sem feltétlen jó. Egy kezdő megtámad egy gyengébbet, és látja, hogy a nyakára mászott a legerősebb mob a környéken...
Quote:
A nyugodtan azért az túlzás, mert a patkány úgy vettem igen csak hízott fajta és oda tud csapni rendesen.
|
Még szerencse, hogy tele van kígyóval meg pókkal is a csatorna, amik elég szépen adják a tp-t, úgy 8.-10. szinttől, és nem kell megállni az ölésüknél.
Ráadásul szinte azonnal visszaspammelnek, és ha tudod azt a pár spamhelyet, ahova lerakja őket a rendszer, akkor nagyon gyorsan lehet haladni.
|
03-17-2010, 07:19
|
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
|
Minden mobnak van jelleme, ahogy a karakterednek is folyamatosan alakul. Ha jót ölsz akkor te rosszabb leszel, a rosszat ölsz akkor jobbá válsz. Ez azért fontos mivel külön varázslatok vannak a jók és a "rosszak" ellen.
A puding próbája az evés!
#29 Swiss Cottage (15)
#30 Swiss Treasury (15)
#31 Swiss Court (15)
Klán:
#(?) RoSC (?)
|
03-17-2010, 10:14
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Minden mobnak van jelleme, ahogy a karakterednek is folyamatosan alakul. Ha jót ölsz akkor te rosszabb leszel, a rosszat ölsz akkor jobbá válsz. Ez azért fontos mivel külön varázslatok vannak a jók és a "rosszak" ellen.
A puding próbája az evés!
|
És a város tétlenül nézi, hogy valaki százszámra öli a polgárokat?
Mármint úgy az egész város
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|